Forum Rockmetalshop
Najlepsze Covery - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Dział Ogólnomuzyczny (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-dzia%C5%82-og%C3%B3lnomuzyczny)
+--- Wątek: Najlepsze Covery (/thread-najlepsze-covery)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- SPoCo - 05-26-2005

...

- Syska - 05-26-2005

cradle of filt- halloweb be the name

- ReTuRn - 05-26-2005

Kolejny kur.wa zajebisty czlowiek. To, co zrobil Korn to jest do kurwy nedzy profanacja, zapamietajcie sobie psy bez gustu! JAkis placzliwy cwel raz w zyciu zaspiewal ciut inaczej, a drugi uzdolniony zagra pierwsze w zyciu solo, ktore totalnie spierdolil- zreszta numetalowe gowniane zespoliki nie powinny w ogole sie brac za dziela takiej legendy.

Nie wiem, czy przypadkiem nie pisalem, ze dobry coverem PF jest "Comfortably Numb", zrobione przez Tool'a- niby wierne, a jednak w ich stylu.

- Nevermore - 05-26-2005

ReTuRn napisał(a):Kolejny kur.wa zajebisty czlowiek. To, co zrobil Korn to jest do kurwy nedzy profanacja, zapamietajcie sobie psy bez gustu! JAkis placzliwy cwel raz w zyciu zaspiewal ciut inaczej, a drugi uzdolniony zagra pierwsze w zyciu solo, ktore totalnie spierdolil- zreszta numetalowe gowniane zespoliki nie powinny w ogole sie brac za dziela takiej legendy.

Nie wiem, czy przypadkiem nie pisalem, ze dobry coverem PF jest "Comfortably Numb", zrobione przez Tool'a- niby wierne, a jednak w ich stylu.

mam pomysł, może ktoś se walnie w to miejsce pod postem twoja wypowiedź?Nie chce mi sie setny raz tego pisać Laughing

- Nevermore - 05-26-2005

Syska napisał(a):cradle of filt- halloweb be the name

nie znam.... Confusedhock: czyj to cover?

- ReTuRn - 05-26-2005

W podpis? To dobry pomysl, bo nie wyrobie, jak jeszcze raz ktos nazwie te Kornowe zalosne pianie 'dobrym coverem'...

- Syska - 05-26-2005

Nevermore napisał(a):
Syska napisał(a):cradle of filt- halloweb be the name

nie znam.... Confusedhock: czyj to cover?

iron maiden

- Dżemik - 05-26-2005

Heh.. Ah! Rzeczywiscie! No tak! ;p

Nevermore'owi chodzilo o to, ze pisze sie Cradle Of Filth- Hallowed Be Thy Name.. Wink

- Valhalla - 05-26-2005

Dzem to bylo oczywiste Tongue

- Dżemik - 05-26-2005

Ale nie wszyscy chyba zalapali.. Wink

- Valhalla - 05-26-2005

zauwazylam wczesniej ale sie od komentarza powstrzymalam Laughing

- Robson - 05-26-2005

HammerFall - Angel Of Mercy
HammerFall - Child of The damned
HammerFall - Back to Back
HammerFall - I Want Out
HammerFall - Eternal Dark
HammerFall - Man on the Silver Mountain
HammerFall - Head over Heels
HammerFall - Rising Force
HammerFall - Ravenlord
HammerFall - Run with the Devil
HammerFall - We 're gonna Make it

8)

O! Laughing

- Axel - 05-26-2005

Robson napisał(a):Korn - Another Brick In The Wall Smile

Dzem: Zaraz ktos tutaj zjechany zostanie.. ;]

Pojawia sie taki 12 letni nu metal, dziecina, Dobry katolik który słucha P.O.D, Korna, Linking Park, i innych nu metalowych popierdulek i sie mądrzy(przytocze tu jego wykład na temat epickiego forum ktory zresztą można sprawdzic), nie wazne jak bym lubił korn powiedzieć ze A.B.I.T.W, jest dobrym coverem to bym mosiał byc co najmniej po 2 wisniówkach 5.57 za jedna
i to jeszcze pewne nie jest. Nie wiem jak mozna uznac cos za dobry cover wspaniałej piesni, gdzie facet w kilcie, drze jape i nie potrzebnie brutalalizuje muzyke do tego ten jego zespoł ach och szczyt ekstazy, 12 latki szczaja po nogach i to na vivie leci buhahahah
teraz zamierzam sięgnąć szczytów swej arogancji
wynikiem czego moze byc zbesztanie kilku osob, jak na razie postaram sie pójść ze rzygać z wrażenia, i odpale viveczke tobie radze zrobic to samo, moze w przerwie miedzy umcy umcy bach puszcza korna, a ja przy akompaniamencie 4 basow bede ze rzygiwał sie do klopa mniam Laughing a ty przeżyjesz pierwszy w zyciu wielokrotny orgazm dziecino. Hyhyhy
a i do tego fan Homofala bosh to jush na bank ma 12 lat a jak ma wiecej to na jego miejscu bym sie do tego nie przyznawał Big Grin

- Nevermore - 05-26-2005

Robson napisał(a):HammerFall - Angel Of Mercy
HammerFall - Child of The damned
HammerFall - Back to Back
HammerFall - I Want Out
HammerFall - Eternal Dark
HammerFall - Man on the Silver Mountain
HammerFall - Head over Heels
HammerFall - Rising Force
HammerFall - Ravenlord
HammerFall - Run with the Devil
HammerFall - We 're gonna Make it

8)

O! Laughing

najbardziej chujowe covery pietro nizej Surprised

- ReTuRn - 05-26-2005

Cytat:Dobry katolik

Ej, ja tez jestem dobry katolik, a jestem w 100% zgodny z Twoja wypowiedzia, co juz zreszta dobitnie zaznaczylem :>