Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

- Agape - 01-15-2005

Tomash napisał(a):1. Giertych, Rydzyk i te klimaty
2. NS i pagan black metal
3. "metale" którzy nie chodzą na koncerty(chociaż mają możliwość)
4. przepychanki między Metal mind a Mystic, i inne sytuacje tego typu na polskiej scenie
5. MANOWAR!!!!!!!!(image, nie muzyka)
6. Dresy
7. "klabing"
8. Moje gadki, kiedy jestem w stanie wskazującym Big Grin
9. 15 letni Anarchiści
10. Cool kids of death

To by było na tyle
ja bym do tego dozuciła jeszcze wychowanie sexualne w przedszkolach bardzo kontrowersyjny temat Laughing

- Tuomasss - 01-16-2005

Cranmer napisał(a):Eeee... Che to był gnój?? Słyszałem o wielu, wielu znacznie większych gnojach...
tylo, że jakoś niespecjalnie widać kolesiów w shirtah z Hitlerem, Stalinem, czy przewodniczącym Mao za to tych z Guevarą jest od cholery. a nikt mi nie wmówi, że to gołąbek pokoju był Wink
Cranmer napisał(a):A poza tym to największą wiochą jest Stolyca Big Grin
Popieram, rzekłeś prawdę.

- Anonymous - 01-16-2005

gotki
wiśniewski
giertych
chrześcijanizm
satanizm
black metal
otoczki metalu (black głównie)
jebani pozerzy wszystkiego co możliwe (nawet techna)

- Kamael - 01-16-2005

Ostatnio wkurza, śmieszy mnie i traktuję jako wiochę używanie skrótów typu lol, rotfl etc. w życiu codziennym. Przenoszenie ich poza świat wirtualny.

- gabrysia - 01-16-2005

Piszczące i mdlejące małolaty na koncertach swoich idoli(britney spears, ba...coś tam boysTongue nie wiem jak się pisze) Moja kumpela słuchająca techno i hh, ubierająca się jak lala i nosząca pasek z piramidkowymi ćwiekami... Crying or Very Sad

- Miriam - 01-16-2005

Dwulicowość.

- Emma - 01-16-2005

oj tych ze stalinem pelno ostatnio ...
gabrysia ja gdyby koniec swiat zagral na woodstocku to bym sie chyba ze szczescia poplakala i tam lewitowala 10cm nad ziemia Tongue

- Sus - 01-16-2005

Pani Żebrowska i pani Polak - obie od fizyki, to jest szczyt wiochy

- Kalin - 01-16-2005

Białe rękawiczki, gwizdki, i migoczące światełka na szyi Laughing

- gabrysia - 01-16-2005

Emma napisał(a):oj tych ze stalinem pelno ostatnio ...
gabrysia ja gdyby koniec swiat zagral na woodstocku to bym sie chyba ze szczescia poplakala i tam lewitowala 10cm nad ziemia Tongue
Heh, ja Cię rozumiem, bo na koncercie Iry prawie zlałam się ze szczęścia Laughing Ale wiesz, takie małolaty myślą, że to najlepsza muzyka na świecie i są strasznie podniecone, że mogą byc na koncercie taaaakiej gwiazdy Wink

- psychosis - 01-16-2005

hmmm
1.podświetlane buty , kiedy były takie adidasy jelsi ktoś pamieta...
2.biale rekawiczki
3.biale dresy
4.biale czapki
5.Redd's Red
6.Kubuś
7.zółte tła stron
8.Ich Troje
9.slangi 15stek (tesh, koffam , itp idt)
10.Gorgoroth

- Ajana - 01-16-2005

Dla mnie wiocha to m.in
-tlenione panienki z odrostami w różowych,pastelowych ciuszkach
-pseudo skejci w workach na ziemniaki , którzy wyglądają jakby mieli kilo gówna w gaciach
-LPR z Giertychem na czele
-cały nasz rząd
-wszechobecna moda na hh i olewanie innej muzyki
Mad
ciąg dalszy nastąpi Rolleyes

- Ajana - 01-16-2005

Co jeszcze uważam za wiochę
-Rydzyka i tym podobnych
-dziewczyn, które noszą biodrówki i krótkie bluzeczki mimo tego, że tłuszcz im się spod tego wylewa
-tekstów typu lol,spox,niom itd.
-panienek,które na swój widok piszczą jakby się nie widziały 5 lat i cmokająsie jak chore nie raz ale z 7 razy
-nietolerancji ludzi wobec subkultur
-pieprzenia, że antykoncepcja to grzech
Mad

- psychosis - 01-17-2005

Najpierw
Ajana napisał(a):-pseudo skejci w workach na ziemniaki , którzy wyglądają jakby mieli kilo gówna w gaciach
potem
Ajana napisał(a):-nietolerancji ludzi wobec subkultur

Zobacz Co Napisałaś... Piszez ze nielubisz pseudo skejtów bo maja spodnie a wnich kilo gówna... a potem piszeż że nielubisz nietolerancji wobec subkultur... śmieszne to jest Może zacznij od siebie...Sama jestes nietolerancyjna wobec ich a piszez ze wiocha jest nietolerancja wobec subkultur. Ja do skejtów nic niemam ich styl niech sobie chodza jak chcą.Równie dobrze oni moga pisać tak o Tobie np o czarnych ubraniach.... Troche Tolerancji...

- Ajana - 01-17-2005

Ja nic ogólnie do nich nie mam.Sama znam paru skejtów i to fajni ludzie po prostu nie lubię jak się ubierają.A tak przy okazji to ja mówiłam o pseudo skejtach, którzy kupią sobie deskorolkę, założą wielkie ciuchy i twierdzą, że są skejtami jak się na tym nawet trochę nie znają.To jest właśnie wkurzające.
Idea