-
Agape - 01-15-2005
Tomash napisał(a):1. Giertych, Rydzyk i te klimaty
2. NS i pagan black metal
3. "metale" którzy nie chodzą na koncerty(chociaż mają możliwość)
4. przepychanki między Metal mind a Mystic, i inne sytuacje tego typu na polskiej scenie
5. MANOWAR!!!!!!!!(image, nie muzyka)
6. Dresy
7. "klabing"
8. Moje gadki, kiedy jestem w stanie wskazującym
9. 15 letni Anarchiści
10. Cool kids of death
To by było na tyle
ja bym do tego dozuciła jeszcze wychowanie sexualne w przedszkolach bardzo kontrowersyjny temat
-
Tuomasss - 01-16-2005
Cranmer napisał(a):Eeee... Che to był gnój?? Słyszałem o wielu, wielu znacznie większych gnojach...
tylo, że jakoś niespecjalnie widać kolesiów w shirtah z Hitlerem, Stalinem, czy przewodniczącym Mao za to tych z Guevarą jest od cholery. a nikt mi nie wmówi, że to gołąbek pokoju był
Cranmer napisał(a):A poza tym to największą wiochą jest Stolyca 
Popieram, rzekłeś prawdę.
- Anonymous - 01-16-2005
gotki
wiśniewski
giertych
chrześcijanizm
satanizm
black metal
otoczki metalu (black głównie)
jebani pozerzy wszystkiego co możliwe (nawet techna)
-
Kamael - 01-16-2005
Ostatnio wkurza, śmieszy mnie i traktuję jako wiochę używanie skrótów typu lol, rotfl etc. w życiu codziennym. Przenoszenie ich poza świat wirtualny.
-
gabrysia - 01-16-2005
Piszczące i mdlejące małolaty na koncertach swoich idoli(britney spears, ba...coś tam boys

nie wiem jak się pisze) Moja kumpela słuchająca techno i hh, ubierająca się jak lala i nosząca pasek z piramidkowymi ćwiekami...
-
Miriam - 01-16-2005
Dwulicowość.
-
Emma - 01-16-2005
oj tych ze stalinem pelno ostatnio ...
gabrysia ja gdyby koniec swiat zagral na woodstocku to bym sie chyba ze szczescia poplakala i tam lewitowala 10cm nad ziemia
-
Sus - 01-16-2005
Pani Żebrowska i pani Polak - obie od fizyki, to jest szczyt wiochy
-
Kalin - 01-16-2005
Białe rękawiczki, gwizdki, i migoczące światełka na szyi
-
gabrysia - 01-16-2005
Emma napisał(a):oj tych ze stalinem pelno ostatnio ...
gabrysia ja gdyby koniec swiat zagral na woodstocku to bym sie chyba ze szczescia poplakala i tam lewitowala 10cm nad ziemia 
Heh, ja Cię rozumiem, bo na koncercie Iry prawie zlałam się ze szczęścia

Ale wiesz, takie małolaty myślą, że to najlepsza muzyka na świecie i są strasznie podniecone, że mogą byc na koncercie taaaakiej gwiazdy
-
psychosis - 01-16-2005
hmmm
1.podświetlane buty , kiedy były takie adidasy jelsi ktoś pamieta...
2.biale rekawiczki
3.biale dresy
4.biale czapki
5.Redd's Red
6.Kubuś
7.zółte tła stron
8.Ich Troje
9.slangi 15stek (tesh, koffam , itp idt)
10.Gorgoroth
-
Ajana - 01-16-2005
Dla mnie wiocha to m.in
-tlenione panienki z odrostami w różowych,pastelowych ciuszkach
-pseudo skejci w workach na ziemniaki , którzy wyglądają jakby mieli kilo gówna w gaciach
-LPR z Giertychem na czele
-cały nasz rząd
-wszechobecna moda na hh i olewanie innej muzyki

ciąg dalszy nastąpi
-
Ajana - 01-16-2005
Co jeszcze uważam za wiochę
-Rydzyka i tym podobnych
-dziewczyn, które noszą biodrówki i krótkie bluzeczki mimo tego, że tłuszcz im się spod tego wylewa
-tekstów typu lol,spox,niom itd.
-panienek,które na swój widok piszczą jakby się nie widziały 5 lat i cmokająsie jak chore nie raz ale z 7 razy
-nietolerancji ludzi wobec subkultur
-pieprzenia, że antykoncepcja to grzech
-
psychosis - 01-17-2005
Najpierw
Ajana napisał(a):-pseudo skejci w workach na ziemniaki , którzy wyglądają jakby mieli kilo gówna w gaciach
potem
Ajana napisał(a):-nietolerancji ludzi wobec subkultur
Zobacz Co Napisałaś... Piszez ze nielubisz pseudo skejtów bo maja spodnie a wnich kilo gówna... a potem piszeż że nielubisz nietolerancji wobec subkultur... śmieszne to jest Może zacznij od siebie...Sama jestes nietolerancyjna wobec ich a piszez ze wiocha jest nietolerancja wobec subkultur. Ja do skejtów nic niemam ich styl niech sobie chodza jak chcą.Równie dobrze oni moga pisać tak o Tobie np o czarnych ubraniach.... Troche Tolerancji...
-
Ajana - 01-17-2005
Ja nic ogólnie do nich nie mam.Sama znam paru skejtów i to fajni ludzie po prostu nie lubię jak się ubierają.A tak przy okazji to ja mówiłam o pseudo skejtach, którzy kupią sobie deskorolkę, założą wielkie ciuchy i twierdzą, że są skejtami jak się na tym nawet trochę nie znają.To jest właśnie wkurzające.