Forum Rockmetalshop
KAT / Roman Kostrzewski - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: KAT / Roman Kostrzewski (/thread-kat-roman-kostrzewski)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Acrid - 11-20-2005

Jezeli ktos sie wybiera na koncerty Dynioglowych i bedzie mial okazje posluchac nowego KATa na supporcie, niech z laski swojej napisze jak bylo ;)

Choc pewnie bede musial popatrzec na inne zrodla ;)

- Satanica - 11-20-2005

Tomash napisał(a):Powtórze po raz 2495375064372905033857384783 to słuchacze z Polskie się w dużej części wypieli na zespół, więc ja im się nie dziwie.

Zgadzam się, popieram i co tam tylko moge jeszcze dodać... Smile
W większości jest to wina polskich fanów... Tongue

- Donkamillo - 11-20-2005

wypieli sie bo musieli czekac na reaktywacje zespołu do teraz...

- spellbound - 11-21-2005

Oczywiscie Beck to nie to co Kostrzewski... ale muzycznie plyta nie ustepuje wczesniejszym dokonaniom zespolu wiec nie ma co narzekac... mi sie bardzo podaba i czesto jej slucham... a co do jezyka.... hmmm.... chyba faktycznie to polscy fani sie na nich wypieli

- Acrid - 11-21-2005

KAT przynajmniej dorobi sie nowych fanow, znam osoby ktore nie trawily wokalu Kostrzewskiego a po przesluchaniu nowej plyty sa bardzo, ale to bardzo mile zaskoczeni ;)

Zreszta sam uwazam, ze zmiany wyszly im na +. Teraz czekam tylko na srode i czwartek, aby poczytac jak poszlo im na zywo.

- Acrid - 11-24-2005

Ble.

Cytat:W związku z wypadkiem, któremu uległ perkusista zespołu KAT nad ranem 23.11.2005, w trakcie powrotu z koncertu w Żilinie, koncerty w Krakowie i Warszawie zostały odwołane.
Wszelkie planowane koncerty zespołu KAT do lutego 2006 r. również zostają odwołane.

Ciekawe czy to tak na serio, czy sie bali przed publika pokazac, hehe ;)

- RamzeS - 11-24-2005

A swoją drogą zastanawiająca ta plaga wypadków,przeciez nie tak dawno TSA mialo wypadek Neutral

- spellbound - 11-24-2005

ktos tu chyba w Poslce metali nie lubi... Laughing

- Kerrigan - 11-25-2005

witam :)
co do koncertow przed Helloween to wczoraj wrocilam z Krakowa i Kat nie zagral bo palker ma skrecona/zlamana noge... tak przynajmniej mowili ...

- slayerka - 03-05-2006

Kocham KATA kocham Romka kocham każdą ich płytkę poprostu umieram włączając ich piosenki Confusedhock: wszystkie płytki są rewelacyjne opętał mnie KAT "okręt mój płynie dalej gdzieś tam ... "

- Przemek87 - 03-05-2006

Laughing Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
PRĄCIE TRZY NA METR Big Grin Big Grin
KAT rządzi....

- Tomash - 04-14-2006

Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt „Oddech wymarłych światów” oraz „38 minuts of live”. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.

ROTFL

Ale w sumie dobrze że wreszcie będzie mozna to dostać Big Grin

- de7th - 04-14-2006

Tomash napisał(a):
Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt „Oddech wymarłych światów” oraz „38 minuts of live”. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.

ROTFL

OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę Smile

- RamzeS - 04-14-2006

de7th napisał(a):
Tomash napisał(a):

ROTFL

OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę Smile
Ja mam obie i to bez jebanego loga MMP.I całe szczęscie...

- Tomash - 04-14-2006

ja mam koncdertówke na winylu z cudownym bykiem na okładce Laughing ("38 minuts of life") a oddech na true nośniku jakim jest kaseta Laughing