-
Acrid - 11-20-2005
Jezeli ktos sie wybiera na koncerty Dynioglowych i bedzie mial okazje posluchac nowego KATa na supporcie, niech z laski swojej napisze jak bylo ;)
Choc pewnie bede musial popatrzec na inne zrodla ;)
-
Satanica - 11-20-2005
Tomash napisał(a):Powtórze po raz 2495375064372905033857384783 to słuchacze z Polskie się w dużej części wypieli na zespół, więc ja im się nie dziwie.
Zgadzam się, popieram i co tam tylko moge jeszcze dodać...

W większości jest to wina polskich fanów...
-
Donkamillo - 11-20-2005
wypieli sie bo musieli czekac na reaktywacje zespołu do teraz...
-
spellbound - 11-21-2005
Oczywiscie Beck to nie to co Kostrzewski... ale muzycznie plyta nie ustepuje wczesniejszym dokonaniom zespolu wiec nie ma co narzekac... mi sie bardzo podaba i czesto jej slucham... a co do jezyka.... hmmm.... chyba faktycznie to polscy fani sie na nich wypieli
-
Acrid - 11-21-2005
KAT przynajmniej dorobi sie nowych fanow, znam osoby ktore nie trawily wokalu Kostrzewskiego a po przesluchaniu nowej plyty sa bardzo, ale to bardzo mile zaskoczeni ;)
Zreszta sam uwazam, ze zmiany wyszly im na +. Teraz czekam tylko na srode i czwartek, aby poczytac jak poszlo im na zywo.
-
Acrid - 11-24-2005
Ble.
Cytat:W związku z wypadkiem, któremu uległ perkusista zespołu KAT nad ranem 23.11.2005, w trakcie powrotu z koncertu w Żilinie, koncerty w Krakowie i Warszawie zostały odwołane.
Wszelkie planowane koncerty zespołu KAT do lutego 2006 r. również zostają odwołane.
Ciekawe czy to tak na serio, czy sie bali przed publika pokazac, hehe ;)
-
RamzeS - 11-24-2005
A swoją drogą zastanawiająca ta plaga wypadków,przeciez nie tak dawno TSA mialo wypadek
-
spellbound - 11-24-2005
ktos tu chyba w Poslce metali nie lubi...
-
Kerrigan - 11-25-2005
witam :)
co do koncertow przed Helloween to wczoraj wrocilam z Krakowa i Kat nie zagral bo palker ma skrecona/zlamana noge... tak przynajmniej mowili ...
-
slayerka - 03-05-2006
Kocham KATA kocham Romka kocham każdą ich płytkę poprostu umieram włączając ich piosenki

hock: wszystkie płytki są rewelacyjne opętał mnie KAT "okręt mój płynie dalej gdzieś tam ... "
-
Przemek87 - 03-05-2006
PRĄCIE TRZY NA METR

KAT rządzi....
-
Tomash - 04-14-2006
Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt âOddech wymarłych światówâ oraz â38 minuts of liveâ. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.
ROTFL
Ale w sumie dobrze że wreszcie będzie mozna to dostać
-
de7th - 04-14-2006
Tomash napisał(a):Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt âOddech wymarłych światówâ oraz â38 minuts of liveâ. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.
ROTFL
OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę
-
RamzeS - 04-14-2006
de7th napisał(a):Tomash napisał(a):Cytat:27 marca 2006 roku Piotr Luczyk i Tomasz Dziubiński (MMP) podpisali umowę która ostatecznie sfinalizowała wspólny pomysł ponownego wydania płyt âOddech wymarłych światówâ oraz â38 minuts of liveâ. Rozmowy trwały od 3 grudnia 2005 i jak widać zakończyły się sukcesem.
ROTFL
OWŚ to kawał dobrej muzyki, czołówka polskiego thrashu. Z chęcią kupię tę płytę 
Ja mam obie i to bez jebanego loga MMP.I całe szczęscie...
-
Tomash - 04-14-2006
ja mam koncdertówke na winylu z cudownym bykiem na okładce

("38
minuts of life") a oddech na true nośniku jakim jest kaseta