-
Dance Of Death - 01-08-2006
bla bla bla, a świstak siedzi i mówi spierdalaj...
-
Nevermore - 03-04-2006
Ostatnio wyszedł singiel FLY promujacy nowa plytke BG.Słyszal ktos?Ja stwierdzam, ze muzyka na niej jest poza fajnym coverem dosc slaba(szczegolnie sztampowa balladka)
-
ReTuRn - 03-04-2006
Czekam na pełne wydawnictwo, acz podchodzę sceptycznie, jak do nowej Metalliki.
-
Ramone - 03-05-2006
ReTuRn napisał(a):Czekam na pełne wydawnictwo, acz podchodzę sceptycznie, jak do nowej Metalliki.
a ja mam nadzieję na coś dobrego ....zresztą nie tylko ja
-
ReTuRn - 05-02-2006
powermetal napisał(a):Blind Guardian szykują dla swoich fanów prawdziwą niespodziankę. Nie dość, że w tym roku ukaże się album 'Twist in a Myth' to na rok 2008 zaplanowano premierę kolejnego, tym razem symfonicznego krążka!
Jak powiedział gitarzysta Andre Olbrich, zespół chce wydać taką płytę, na której 'będzie tylko Hansi i orkiestra'. Materiał jest już skompnowany i wchodzi w fazę produkcji. Warto zaznaczyć, że będą to premierowe kompozycje, nie przeróbki dawnych utworów zespołu.
N/C
-
Lech - 05-02-2006
A kiedys to byl taki dobry zespol... coz, pozostaje mi sluchanie starych wydawnictw.
-
Ola :) - 07-13-2006
w sumie słucham od niedawana i bardzo mi się spodobali,nawet bardzo,bardzo

ulubione kawałki Bards song,Welcome to dying
Lord of the rongd,The past and future secret,Noldor,Nighfall
-
Nevermore - 07-15-2006
zajebiście
Nowa płyta to bardzo potężne rozczarowanie, dwa-trzy dobre numery a reszta to gówno.
-
Ramone - 07-15-2006
Nevermore napisał(a):zajebiście
Nowa płyta to bardzo potężne rozczarowanie, dwa-trzy dobre numery a reszta to gówno.
NO wielka szkoda...Ale po przeczytaniu wywiadu w którym stwierdzili (Hansi),że nie będą grać tak jak kiedyś to wiedziałem czego się spodziewać.Podobno perkusista chciał wrócić do starych(i dobrych) czasów...coż pozostaje mieć nadzieję ,że tej z orkiestrą nie spieprzą...Nevermore od kiedy słuchasz BG ?? PEwnie tylko starszych ,bardziej thrashowych wydawnictw...??
-
ReTuRn - 07-15-2006
Już wydali, nawet nie wiedziałem?
Eh, kolejny band na straty jeżeli to, co mówi Nevermore to prawda...
-
Nevermore - 07-15-2006
Ramone napisał(a):Nevermore napisał(a):zajebiście
NO wielka szkoda...Ale po przeczytaniu wywiadu w którym stwierdzili (Hansi),że nie będą grać tak jak kiedyś to wiedziałem czego się spodziewać.Podobno perkusista chciał wrócić do starych(i dobrych) czasów...coż pozostaje mieć nadzieję ,że tej z orkiestrą nie spieprzą...Nevermore od kiedy słuchasz BG ?? PEwnie tylko starszych ,bardziej thrashowych wydawnictw...??
Słucham ich od dawna i bardzo sobie cenię, szczególnie SfB i IFTOS.A płyta świetnie się zaczyna, ale im dalej tym beznadziejniej-3/10
-
ReTuRn - 07-15-2006
JA tam co śmieszne preferuję dokłdnie inne wydawnictwa niż Nevermore TftTW i NFitM
-
Necro Desecrator - 09-14-2006
W ogóle nie rozumiem po co słuchac nowych płyt BG skoro ma się SFB
-
Pani Szpakowska - 09-19-2006
padaka, zasłyszałam w podziemnej metalowej audycji parę gniotków z nowego krążka, wytarłam uszy z lukierku i żyję dalej, nie wstrąsnęły mną
-
Fakolpet - 10-10-2006
Blah, ja słucham Blind Guardian, Demons&Wizards, ICed Earth, Helloween i Hammerfalla od paru ladnych lat i zaden zespol mi sie nie znudzil, oni wymiataja