-
Sacred - 01-21-2007
balzac napisał(a):a dragi to syf
ani śladu dobra i zła
hmmm no niezgodze sie z tym bo jeżeli mówimy o marihuanie to jest ona lecznicza. Główne zastosowania medyczne marihuany to pobudzanie apetytu i uśmierzanie bólu u pacjentów cierpiących na nieuleczalne choroby, takie jak nowotwory lub AIDS. Jest także używana do łagodzenia symptomów jaskry oraz niektórych chorób neurologicznych â epilepsji, migreny, stwardnienia rozsianego i depresji dwubiegunowej.
-
balzac - 01-21-2007
Napisz maila do Tymona. Albo sms.
Zresztą to ogólnie o dragach było,
Tymon i Trupy - Dragi To Syf - kawałek tyż fajny.
-
raf667 - 01-27-2007
O_o ale się dzisiaj najarałem!5 nabić poszło!
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-27-2007
np. Baranki Boze - Narkomanskie scierwo
-
Książę 2 - 01-27-2007
Cytat:O_o ale się dzisiaj najarałem!5 nabić poszło!
Juz jadą z tobą. Cała psiarnia z pomiechówka.
-
raf667 - 02-23-2007
Hej! Paly tu ktoś marychułane?
-
Sacred - 02-24-2007
nooo
-
balzac - 02-24-2007
Jeżeli pierdolone kutasowo leży blisko pomiechówka to możecie się zgadać i zjarać. Wasze fascynacje zostawcie gdzieś między kutasowem a pomiechówkiem, na forum nie wzbudzicie tym szacunku.
-
Zoltan - 02-24-2007
Balzac ty kurna nie czaisz bazy ziomek, normalnie za mało szalałeś na gwizdku i kitrałeś się za rampą. Jesteś za mało elo ema ziomuś. Wpadaj do mnie na zielone. Mam pięć gietów, takie nabicie styknie, żeby sie dobrze nastukać, kminisz?
-
balzac - 02-24-2007
Nie pij synu więcej to żarty Twoje będą lepsze, kminisz ziom?
-
Krzychun - 02-24-2007
balzac,cos sie taki upierdliwy zrobił:>
-
balzac - 02-24-2007
Spierdalajcie! Wszyscy!
Spierdalajcie!
Jestem pod wpływem ostatnich słów w filmie 'Wesele', są to słowa Wieśka.
-
IstnyKurwaRomantyk - 02-24-2007
ciach bajera
-
Flame - 02-24-2007
Książę 2 napisał(a):czekam tylko jak banda metalczyn co w dupie była i gówno widziała ci napisze że to łajno
EDIT. No i juz się spóźniłem
popieram! Czemu wypowiadacie sie o czyms o czym macie gówniane pojęcie? Fakt, zajebistymi tekstami sypiecie, na czele z "masz za darmo",ze na sprobe ;PP i prosze bez pierdolenia typu, że nie trzeba cośtam, żeby cośtam innego. Bo w niektórych przypadkach właśnie trzeba.
A teksty typu "wolę się najebać" są żałosne.
-
Zoltan - 02-25-2007
Flame napisał(a):A teksty typu "wolę się najebać" są żałosne.
Teraz pierdolisz to samo, co tak skrzętnie krytykujesz powyżej. A skąd możesz wiedzieć, może akurat ktoś próbował i może mu bardziej odpowiada nachlanie się? Tak się składa, iż ja jestem tego przykładem. I to jest kwestia preferencji, więc nie próbuj udowadniać wyższości dragów nad alk, czy ktoś spróbował czy nie, bo wiadomo, że taka dyskusja jest gówno warta. Rzecz gustu i świadomego wyboru.