-
Mientky - 06-02-2006
Tomash napisał(a):Cytat: pol roku zbieralem i kupilem stary jak swiat hohner main set, potem talerze, hardware, dbam o niego jak cholera, tak więc nie zarzucać że się śmieje bo mi rodzice kupili. nie tak prosto
Hohner to gówno niewiele lepsze od Amati. A pałki ma jakie ma bo widocznie sobie kupił, to straszne, powinni mu zabronić!
czy ja wiem - jedank widze roznice w jakości mojego seta a amatkami czy polmuzami - choć wiadomo ze yamacha to to nie jest, ani pearl.
co do tych pałek - czy tylko mnie smieszy kupowanie pałek signature (travis barker's chyab kosztuja na allegro 96 zeta, tak było keidys, nie wiem jak teraz) do takiego zestawu, zamiast w niego zainwestować, oszczędzać na jakies upgrade'y?
-
Rumian - 06-02-2006
btw.
Cytat:OLYMPIA Bass Guitar Strings (po ostatniej próbie brak struny nr 2)
to tez niszczy
-
Tomash - 06-02-2006
Cytat:czy ja wiem - jedank widze roznice w jakości mojego seta a amatkami czy polmuzami - choć wiadomo ze yamacha to to nie jest, ani pearl
No jakaś różnica jest... kumpel miał wpierw Amati, potem Hohnera, potem z przyczyn niezależnych od siebie znów musiał grać na amati, i niby brzmiało ciut gorzej...ostatnio przesiadł sie na Mapexa, i dopiero teraz słychać jak kiepskie były tamte zestawy
-
Mientky - 06-03-2006
mi tam mój set wystarczy - raz ze nie bardzo mnei stać na inne zestawy, dwa, że odkąd go posiadam, przez cały czas coś przy nim robię - zestaw przezył swoje, ponoć grali na nim w ameryce, na ukrainie, teraz w polsce. (niedlugo czeka mnie zmiana okleiny z koloru 'czerwony wykonczony śladami po gaszeniu fajek' na 'bananowożółty') i dlatego jestem raczej zadowolony z jej brzmienia - moze nie brzmi tak jak wymarzone gary ze sklepu, ale i tak jest dobrze.
Fallen Angeles -
Anorien - 06-09-2006
Łobosz. Po 1 oni są z Kłecka, a nie z żadnych Kliecl idioto, a po 2 nie wypowiadajcie się natemat zespołu którego nigdy nie słyszeliście. Znam ich i wiem , że naprawda wiedzą co robią. więc zamknijcie się lepiej. :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

:?

8)
-
Tomash - 06-09-2006
^^ O, i nawet groupies już mają
Re: Fallen Angeles -
Yogurt - 06-09-2006
Anorien napisał(a):
8)

te dni?
Rumian - 06-09-2006
Yogurt napisał(a):Anorien napisał(a):
8)

te dni?
co Ty, jeszcze nie ten wiek
Prisca - 06-09-2006
Rumian napisał(a):Yogurt napisał(a):Anorien napisał(a):
8)

te dni?
co Ty, jeszcze nie ten wiek 
Mi to na chcice bardziej wygląda. Taki kod. (:
-Rene- - 06-10-2006
Anorien napisał(a):więc zamknijcie się lepiej.
Spóźniłeś(aś?)się o jakieś 8 stron .
Vomitor - 06-10-2006
Anorien napisał(a):Łobosz. Po 1 oni są z Kłecka, a nie z żadnych Kliecl idioto, a po 2 nie wypowiadajcie się natemat zespołu którego nigdy nie słyszeliście. Znam ich i wiem , że naprawda wiedzą co robią. więc zamknijcie się lepiej. :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/
8)

Tylko nie strzel kupki bejb.
-
Wars - 06-10-2006
To może być ich poprzednia wokalistka, z który jak wiadomo:
Typ rozstania: przyjazny ;D.
@Anorien: przyznaj się, bejb, na którego lecisz?
EDiT:
Fallen Babies w dziale co gramy?" napisał(a):** tych utworów już nie gramy z powodu ich monotonności
ROTFL
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-10-2006
Pewnie na Wiatroka, nie widze innej opcji
-
Wars - 06-10-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Pewnie na Wiatroka, nie widze innej opcji 
No nie wiem, jak tak popatrzeć na didżeja Tołka...
-
Mientky - 06-11-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Pewnie na Wiatroka, nie widze innej opcji 

a taki Magnus? całkiem niezła dupa