Forum Rockmetalshop
zlot foruma?:P - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: zlot foruma?:P (/thread-zlot-foruma-p)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- Scully - 05-04-2005

Tuomasss, biedactwo... Sad
jak dla mnie można przełożyć Confusedhock:

- Pandora - 05-04-2005

Więc kiedy? Koniec lipca? Pasuje?

Czemu odnoszę wrażenie, że zanim sie dogadamy, miną wakacje?

- Valhalla - 05-04-2005

Lepiej w sierpniu, ja mam przez caly lipiec egzaminy na studia tzn ostatnia rekrutacja 25 lipca do niewiadomo kiedy Tongue to albo czerwiec albo gdzies z polowa sierpnia? Tongue

- Tuomasss - 05-04-2005

O to, to, to Big Grin Zgadzam się z koleżanką Tongue

- Kaktus. - 05-07-2005

dokladnie tak nie inaczej Big Grin tylko dla studentów to bedzie pewien problem ten czerwiec ale jak narazie zaden sie nie wypowiedzial

- Neth - 05-07-2005

czerwiec to problem!!!
wypowiedzialem sie ;]

- Valhalla - 05-07-2005

No to najlepiej polowa sierpnia Laughing W czerwcu to mysle zeby moze do jakiejs roboty jeszcze pojsc Tongue

- Kaktus. - 05-07-2005

ja bym obstawial po polowie Big Grin a najlepiej czerwiec ale bede w mniejszosci

- LCF - 05-07-2005

Dajcie mi namiary gdzie i kiedy, wpadne z napalmem.

- Valhalla - 05-07-2005

napalm najlepszy o poranku Laughing Laughing Laughing

Twierdzę że, - Mruczny - 05-09-2005

Może Wy się namyślicie i powiecie mi kiedy ten zlot będzie i gdzie ;] Ja tam jestem dyspozycyjny nawet w boże narodzenie więc nie będzie problemu z czasem, nie wiem tylko co z przyjazdem [chodzi mi o pieniądze]... A jeśli koleżanka Valhalla będzie organizować zlot u siebie [powiedzmy :?] to ja bardzo chętnie, do Wrocka mam rzut beretem z antenką.

- Frustra - 05-09-2005

Valhalla napisał(a):napalm najlepszy o poranku Laughing Laughing Laughing

ale psuje fale... i trzeba czekać 20 minut aż zaczną powstawać następne.

- Aravis - 05-09-2005

Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin

ta... XXL szczególnie... :]

- Dzeyla - 05-11-2005

Aravis napisał(a):
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin

ta... XXL szczególnie... :]

no wlasnie Laughing ... dlatego zlot ma byc w krakowie i koniec.. Smile widze ze nikt nie mam konkretnego planu wiec...ja proponuje poczatek sierpnia np 3, a pozniej jak juz nam sie znudzi to kulturalnie zaladujemy sie do pociagu i na Woodstock...taka mam wizje.. ktos sie przyłaczy Wink ??

- Pandora - 05-11-2005

Dzeyla napisał(a):ja proponuje poczatek sierpnia np 3, a pozniej jak juz nam sie znudzi to kulturalnie zaladujemy sie do pociagu i na Woodstock...taka mam wizje.. ktos sie przyłaczy Wink ??

Ja jestem jak najbardziej za, ale z Woodstocku raczej nici, bo jadę nad morze.
Początek sierpnia - jak najbardziej, najlepiej pierwszy tydzień.