Forum Rockmetalshop
Guns n'Roses - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Guns n'Roses (/thread-guns-n-roses)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

- Saul Hudson - 03-04-2005

Zapomnieliście o diabełku na tym zdjęciu Wink I o MAcie , który był za kogoś przeprany , tylko nie rozpoznałem - za cowboya , czy cuś ... Smile

- velvetova - 03-04-2005

Dżemik napisał(a):Widzial.. Mial byc parodia a Duff wyszedl na transwestyte..
czemu? fajnie wygladal...oto chodzilo zeby byla parodia...

- axl - 03-29-2005

Gunsi to jeden z moich ulubionych zespołów i naprawdę szkoda że się rozpadli bo razem potrafili stworzyć boskie piosenki... Axla cenię za jego oryginalny głos, ale osobowość to niestety facet ma zrypaną - sam nie potrafi tworzyć porządnego rocka (czy to wogóle jakiś rock??) Slash natomiast jest jednym z najlepszych gitarzystow i zawsze da sobie radę w światku ciężkiego grania... Velveci są zajeciści i już nie mogę doczekać się ich koncertu ha! Big Grin

- eddie - 03-30-2005

Znam i lubię, głownie ze względu na tekstyBig Grin

PS: Don't you Cry jest zajebiste Tongue

- aXe Rose - 03-30-2005

axl napisał(a):Axla cenię za jego oryginalny głos, ale osobowość to niestety facet ma zrypaną - sam nie potrafi tworzyć porządnego rocka (czy to wogóle jakiś rock??) Slash natomiast jest jednym z najlepszych gitarzystow i zawsze da sobie radę w światku ciężkiego grania...
A tak naprawdę do Izzy Stradlin był głównym mózgiem kompozytorskim Gunsów. Zresztą po jego odejściu nigdy już nie byli tym samym...

- velvetova - 03-30-2005

aXe Rose napisał(a):
axl napisał(a):Axla cenię za jego oryginalny głos, ale osobowość to niestety facet ma zrypaną - sam nie potrafi tworzyć porządnego rocka (czy to wogóle jakiś rock??) Slash natomiast jest jednym z najlepszych gitarzystow i zawsze da sobie radę w światku ciężkiego grania...
A tak naprawdę do Izzy Stradlin był głównym mózgiem kompozytorskim Gunsów. Zresztą po jego odejściu nigdy już nie byli tym samym...
po jego odejsciu nie nagrali juz zadnej studyjnej plyty ze swoimi kopozycjami po dzis dzien....

- aXe Rose - 03-30-2005

I chyba jeszcze długo nie nagrają :? Bo coś mi się widzi, że Axl będzie przekładał premierę Chinese w nieskończoność..

- Acrid - 03-30-2005

Hmm, slyszeliscie Chinese Democracy (Live N' Demo)? ((;

Cytat:01 - Intro
02 - Chinese Democracy
03 - Oh My God (Studio version)
04 - Madagascar
05 - Buckethead Solo 1
06 - Piano Solo
07 - The Blues
08 - Rhiad and the Bedouins
09 - Guitar Solo
10 - Silkworms
11 - Buckethead Solo 2
12 - Knockin' on Heaven's Door
13 - Rocket Queen
14 - Oh My God (Live)

- velvetova - 03-30-2005

aXe Rose napisał(a):I chyba jeszcze długo nie nagrają :? Bo coś mi się widzi, że Axl będzie przekładał premierę Chinese w nieskończoność..
poczekalismy juz 10 lat to poczekamy i nastepne 10 Laughing jak chcesz to i tak te plytke mozesz sciagnac z neta...

- aXe Rose - 03-30-2005

Acrid napisał(a):Hmm, slyszeliscie Chinese Democracy (Live N' Demo)? ((;

02 - Chinese Democracy
04 - Madagascar
05 - Buckethead Solo 1
06 - Piano Solo
07 - The Blues
09 - Guitar Solo
10 - Silkworms
11 - Buckethead Solo 2
13 - Rocket Queen
14 - Oh My God (Live)
Słyszalem... i mało co z tego zniosłem Big Grin

Rose na żywo skrzeczy jak stary dziadek, solówki Bucketheada jak na mój gust takie trochę hmmmm.. Oh My God studyjne mi się podobało. I może The Blues. Ale nie jest to ni w cholere podobne do Gunsów, których znam i kocham :? Zwłaszcza Knockin' to na mój gust profanacja Wink

- velvetova - 03-30-2005

Acrid napisał(a):Hmm, slyszeliscie Chinese Democracy (Live N' Demo)? ((;

02 - Chinese Democracy
04 - Madagascar
05 - Buckethead Solo 1
06 - Piano Solo
07 - The Blues
09 - Guitar Solo
10 - Silkworms
11 - Buckethead Solo 2
13 - Rocket Queen
14 - Oh My God (Live)
taa ja tez slyszalam choc nie wszytskie piosenki...zgadzam sie z Axe ze Axl skrzecy na scenie jak jakis dziadek...mnie osobiscie sie podoba Madagascar ...ladna balladka tylko zle wykonana...sadze ze jakby Axl ja zaspiewal w czasach jasnosci Gunsow to moglby to byc hit na miare Don't cry lub Sweet child o mine...

- Acrid - 03-30-2005

Po prostu odgrzewany kotlet,.. moze nawet lepiej, ze plyta nie jest wydana. Stracili by bardzo wiele w oczach fanow. Prawde mowiac, gdyby taki sklad gral w Polsce, napewno nie wybralbym sie na koncert (; A gitarzysta Buckethead to juz w ogole dla mnie jakas porazka ;/

- Saul Hudson - 03-30-2005

Ale na pewno nie możecie powiedzieć , ze Kubłogłowy jest szarym gitarzystą Wink

- aXe Rose - 03-30-2005

Saul Hudson napisał(a):Ale na pewno nie możecie powiedzieć , ze Kubłogłowy jest szarym gitarzystą Wink
Mówią o nim: gitarzysta przyszłości. Ale ja chyba wolę przeszłość Wink

- Saul Hudson - 03-30-2005

JA też w takim razie jestem staromodny Wink I nic na to nie poradzę Wink