-
KelThuz - 02-20-2005
Dżemik napisał(a):A Piotrek tudziez Lukasz z Sorcerer'a?
Piotrek to gej, a Łukasz nie zdołał nauczyć się spiewać, choć pił za dwóch, a łapę miał jak moja noga - True Metal Killer!
-
nowy - 02-21-2005
Niekwescjonowanym
Najlepszym
wokalem jest Bruce z Iron maiden
-
Hair of the dog - 02-21-2005
pewnie ze sa lepsi, chociazby pavarotti
-
Shaka Dragomir Nocturnus - 02-22-2005
jedyny heavymetalowy wokalista gej o jakim slyszalem to Rob Halford
moi ulubieni wokalisci to:
Dio
Ozzy
King Diamond
Grzegorz Kupczyk (Turbo)
(tyle sobie przypominam

)
-
nowy - 02-22-2005
Tomash napisał(a):aha, uwierz mi na słowo - są lepsi
/aczkolwiek ja Ironów baaardzo lubie 8)
to zalezy od gustu nie zaprzeczam ze n tobie moze podbac sie inny glos ale w moim przypadku jest to Bruce
pozdro 8)
-
ozzy.livenet.pl - 02-23-2005
W heavy-metalu (a raczej w HardRocku) - tym nie za mocnym - dla mnie króluje Ozzy Osbourne :]...
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-23-2005
jak mowa o hardrocku to wokalista Godsmack ma glos zajebisty. Moge tu dodac jeszcze wokalistow z :
Disturbed
Drowning Pool
Finger Eleven
American Head Charge
Niestety nie znam imion i nazwisk ...
Re: Hmmm -
KelThuz - 02-23-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):jak mowa o hardrocku to wokalista Godsmack ma glos zajebisty. Moge tu dodac jeszcze wokalistow z :
Disturbed
Drowning Pool
Finger Eleven
American Head Charge
Niestety nie znam imion i nazwisk ... 
To dział HeavyPowerThrash i zadnego pitolenia!
ZOMO
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-24-2005
Ja sie nie burze jak ty robisz offtopy wszedzie gdzie sie da. A poza tym to tyle jest teraz gatunkow meatlu, ze juz mnie wkurza takie rozumowanie jak twoje. Heavy, thrash, nu, doom, black, death - i po co tyle tego powymyslano. Jak tak dalej bedzie to za kilka lat kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki
-
Kellur - 02-24-2005
Prawie już tak jest ... w/w Godsmack na przykład należy bodajże do gatunku "Grunge Metal" ... Namnożyło się tych nazw ... Trudno się czasem nie pogubić
-
KelThuz - 02-24-2005
nie naleza do tego dzialu
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-24-2005
Kelhutz zrozum. To bylo takie wtracenie tylko, co sie offtop nazywa. Wiem, ze te zespoly do tego dzialu nie naleza ale ktos baknal cos o hardrock'u wiec wpisalem je - nic wielkiego przeciez sie nie stalo. Tylko nie rozumiem twojej reakcji. A co do slowa 'trash' - nigdy cholera nie wiem jak to napisac ( o ile sobie przypominam to na forum RMS niedawno jeszcze to slowo bylo tak napisane -'Heavy\Power\Trash'. Moze sie myle ale gdzies czytalem o tym. ).
P.S - Nie pamietam kto to napisal, ale jesli chcecie bluzgac moja rodzine to napiszcie prywatna wiadomosc.
-
KelThuz - 02-25-2005
az sie prosi stosowac okreslenie kindermetal, ewentualnie zjeb
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-25-2005
Pisz co chcesz Kelhutz, mam to gdzies. Dodałem posta i jesli cie to boli to trudno. Nie bede robil offtopa bo nie ma sensu klocic sie z kims takim jak ty.
Ja uwazam Hardrock za troche ciezszy rock - takie jest moje zdanie.
A ty sie Tomash lepiej nie wypowiadaj tutaj na forum bo Kelhutz, prawdziwy tróó metal, cie dopadnie i zacznie ci tlumaczyc, w bardzo dosadny sposob, ze jestes pedalem i nie znasz sie na muzyce.
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-25-2005
No to jest nas dwoch ( koniec offtopa )