Forum Rockmetalshop
Glany - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Glany (/thread-glany)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Dementor - 11-23-2004

no niezle,nie powiem Smile .A co do steeli:jedni chodzą w nich 4 lata,inni 3 miechy. Big Grin

- Aeroth - 11-23-2004

ja w steelach od 3 lat ganiam. Niedługo sie na newrocki przesiadam chyba.

- Zanthia - 12-27-2004

mam jedne 2,5 letnie steele , bialo-czarne, 14-dzurkowe, które to są genialne do ochrony nog na koncertach ^^ [ ale jako , że są przecierane , nie nadają się już do wyjścia do ludzi =P ] . Dlatego też na co dzień od jakiś 4 miechów noszę śliczne białe , matowe glaniki , 10 -dziurkowe =D , o ktore dbam jak chyba o żadne obuwie XD [ niesamowicie wygodne btw ]

- Dementor - 12-27-2004

wybralem steele Surprised

- Angelique - 12-27-2004

no i dobry wybór. Kiedyś zbierałam skrupulatnie kasę, kupiłam sobie wspaniałe Gripfasty z pieknym kilku centymetrowym koturnem, za przeszło 400 zł!!!! O zgrozo rozpadły się po upływie roku do takiego stopnia że jak wyjdę w chłodny, zimowy wieczór to mi przewiewa stope! Popruły się tez w ładnych kilku miejscach. Za to już kupiłam sobie steele (15-tki) za 180 zł!!! Laughing

- Balthor - 12-29-2004

A ja mam Shelly's Ranger i nie narzekam Smile
Poobijane ostro, ale koncerty, wypady na "picie" i powroty nocami do domu robia swoje Big Grin
NO i bajer, do kazdego bierznika wkrecilem sobie srube, to jest efekt, a jak sliskoBig Grin
Dlany caly czas na nogach... no prawie... w szkole bym sie zabil tak slisko, przy trzecim upadku ze schodow zrezygnowalem.
Niedlugo zakupie sobie inne... juz zaczyna sie akcja zbieranie... ^^

- DeZeRtEr - 12-29-2004

Widze że rozmowa przekształciła sie w to co kto ma w półce Tongue dobra dołacze sie Big Grin Ja mam niskie glany bialo czarne Big Grin i dziesiecio dziurkowe pomarańczowo czarne grindersy obie pary mam już 2 lata i nie nażekam dresy już je poczuły Tongue teraz musze gdzieś wyczaić pomarańczowe sznurówki bedzie komplet. I dla mnie nie ważne czy lato czy zima i tak będe w glanach chodzić Laughing

- Emma - 12-29-2004

ja mam czarne HD ze sladami bordowego lakieru do paznokci Tongue do tego czerwone sznuroweczki ...chce je pomalowac niedlugo na czerwono ...maja juz z 5 lat ... wsumie na tyle ile przezyly to niezle sie trzymaja ...
glany jesien zima wiosna ... no i spora czesc lata ...jakos sobie nie wyobrazam zeby isc na koncert w tenisowkach a jak latem jest bardzo bardzo goraco to jezuski .. albo tenisoweczki

- DeZeRtEr - 12-29-2004

Ja nie nosze ani czerwonych ani białych sznurówek jak dla mnie nosze je skinhedzi Tongue X razy widziałem skina w glanach i czerwonych sznurówkach Tongue

- Emma - 12-29-2004

nie kazdy z czerwonymi sznurowkami to skinhead ....tak samo jak nei kazdy chlopak w dlugich wlosach to metal

- Kalin - 12-29-2004

to fakt.
Jak dla mnie białe bądz czerwone sznurówki to obciach.

- Alsvartr - 12-29-2004

Jedyny słuszny kolor zarówno glanów jak i sznurówek do nich to czarny Laughing

- Emma - 12-29-2004

biale ujda tylko do glanow z bialymi szyciami .. zreszta co kto lubi ..a kolor glanow to tez co kto lubi ...Smile

- aXe Rose - 12-29-2004

Alsvartr napisał(a):Jedyny słuszny kolor zarówno glanów jak i sznurówek do nich to czarny Laughing

Popieram Laughing

- Balthor - 12-30-2004

hehehe yeah Smile ale przyznam różowe glany ładnie by sie prezentowały... o_O
w szkole mam typiare co chodzi w różowych kozaczkach.. z takim futerkiem fajniastym, po prostu łaaał Big Grin