Forum Rockmetalshop
najgorsze forum - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: najgorsze forum (/thread-najgorsze-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

- Angelique - 01-16-2006

a pewnie ze tak! fajnie by bylo! Big Grin

- Vomitor - 01-16-2006

Krzychun napisał(a):http://www.hadesforumniegrzecznychdziecie.fora.pl/viewtopic.php?t=50&highlight=

Co za treści kryją się za tym linkiem, albowiem ja, jako już duchowy przywódca antygajowskiego ruchu oporu na tym forum niestety nie mogę się za wiele dowiedzieć klikając weń :>

A tak na marginesie, śledząc Wasze wypowiedzi zauważam, że zaiste.. osiąga forum powyższe apogeum popularności.. Coś czuję, że wkrótce trzeba będzie nowych modków tam zatrudniać, bo dzielny administrator może sobie nie poradzić z takim niekontrolowanym ogromem napływu nowych użytkowników.

- Krzychun - 01-16-2006

Admin-gej w temacie Zaorani userzy napisał(a):Oto lista ZAORANYCH nieuleczalnie chorych na NIEZNAJUS REGULAMINUS userów naszego forum Twisted Evil

NR.1 VOMITOR - dni 7 na przemyślenia (choć to i tak nic nie zmieni)

Kto następny ?? Twisted Evil

Listę zgłoszeń przyjmuje 24h na dobę Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

REGULAMIN TO BIBLIA KAŻDEGO USERA HADES FORUM Exclamation Exclamation Exclamation

.... nie inaczej Laughing

- Vomitor - 01-16-2006

BUHAHHAHAHAHA.... mimo, ze i tak już dowiedziałem się o tym wcześniej to i tym razem wywołało to u mnie salwę śmiechu Mr. Green Niezły pedał z niego.

- -Rene- - 01-16-2006

Ale pana wszechmocnego,wszechwiedzącego, nieomylnego admina owego forum trzeba jednak docenić.W końcu specjalnie z okazji owej awanturki wszedł na rms forum,żeby tu dokończyć dysputy.. Wink

- Radomir - 01-16-2006

Scully napisał(a):
Radomir napisał(a):
Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie Tongue

Błąd w adresie.... to ty jesteś w błędzie..... :?
Nie. Dopełniacz liczby mnogiej od wyrazu "dziecko" brzmi właśnie "dzieci" a nie "dziecie", który to twór jest neologizmem prawdopodobnie o etiologii nieskoordynowanych palców. Przykro mi. Wink

adres jest obcięty całość wygląda tak "hadesforumniegrzecznychdziecieteru.fora.pl" MĄDRALO Big Grin

vomitorek napisał(a):Niezły pedał z niego.

Vomitorka chyba ktoś popychał w pupe w dzieciństwie, bo ma obsesje na punkcie pedałów...

- Vomitor - 01-16-2006

Radomir napisał(a):

Vomitorka chyba ktoś popychał w pupe w dzieciństwie, bo ma obsesje na punkcie pedałów...

Wypierdalaj na swoje zgejowaciałe śmeitnikowate forum gajowska mendo, bo tutaj nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Raz, że RMS nie zasługuje na zamśmiecanie go rozmowami z alegorią, czy wręcz uosobieniem apogeum arcypedalstwa którą niewątpliwie jesteś, dwa, że poważnie rzygać mi się chce od twego gajowskiego slangu. Wypad na swój śmietnik, tutaj z toba dyskutować nie będę.

- Radomir - 01-16-2006

Vomitor napisał(a):
Radomir napisał(a):

Wypierdalaj na swoje zgejowaciałe śmeitnikowate forum gajowska mendo, bo tutaj nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Raz, że RMS nie zasługuje na zamśmiecanie go rozmowami z alegorią, czy wręcz uosobieniem apogeum arcypedalstwa którą niewątpliwie jesteś, dwa, że poważnie rzygać mi się chce od twego gajowskiego slangu. Wypad na swój śmietnik, tutaj z toba dyskutować nie będę.

No proszę jaki pokaz inteligęcji.....

- -Rene- - 01-16-2006

Radomir napisał(a):No proszę jaki pokaz inteligęcji.....

o fuck....

- aXe Rose - 01-16-2006

No to jedziemy:

pseudo-webmaster napisał(a):adres jest obcięty całość wygląda tak "hadesforumniegrzecznychdziecieteru.fora.pl" MĄDRALO
Rotfl? Już sam adres świadczy o tym, że ni chuja się nie nadajesz do administrowania forum, choćby na stronie gejowo.pl.
pedał miesiąca napisał(a):Vomitorka chyba ktoś popychał w pupe w dzieciństwie, bo ma obsesje na punkcie pedałów...
Już samo zdrabnianie nicków ma w sobie coś z "ti briutalkuuuu". Tak samo zapewne zdrabniasz imię mena, któremu ciągniesz lachę. Powtórze się: takich jak ty nikt tutaj nie chce.
Cytat:inteligęcji
no proszę.. nie dość że pedryl i lachociąg, to jeszcze ćwierćinteligent.

- Vomitor - 01-16-2006

gaj napisał(a):No proszę jaki pokaz inteligęcji.....

To nie był pokaz inteligencji ale zbluzganie cię jak psa, jednak widze, ze starsznie cie to zbulwersowało...fakt, w koncu jestes gajem..WON!

- seelenleib - 01-16-2006

->Radomir

w zasadzie jest mi to z grubsza obojetne, ale dlatego ze powoli staje sie nudne i niesmaczne sugeruje ze jezeli nie zamierzasz napisac czegos sensownego w naprawde licznych tematach MUZYCZNYCH, a tylko reklamowac swoje naprawde watpliwej jakosci forum, bedzie najlepiej jesli wypelnisz prosbe kolegi i rzeczywiscie "wypierdolisz" na to wlasnie forum gdzie bedziesz mogl do woli smakowac swa wyzszosc nad innymi uzytkownikami.
tyle z mojej strony wyjatkowo...

- Kamael - 01-16-2006

Prosiłbym o zrezygnowanie z dyskusji na temat tego "cudnego" forum i zajęcie się czymś mądrzejszym. A jeśli na serio tak Wam na tym zależy, to wzorując się na Dżemiku polecam jej dokończenie właśnie na nim i mało mnie obchodzi kto już dostał tam bana, a kto dopiero dostanie.

Radomir - zrobiłeś co chciałeś, czyli zareklamowałeś tutaj swoje forum i na tym poprzestań.

Wszystkie kolejne posty na ten temat będą usuwane. Naprawdę nie bawią mnie bezsensowne pyskówki, a taką zapewne moglibyście kontynuować przez kilka kolejnych stron odmieniając słowo "gej" na wszystkie możliwe sposoby.

- Elvis - 01-17-2006

Hethell napisał(a):musimy kiedys pojsc na piwo skoro z wrocka jestesSmile

Jak włożysz latexowe wdzianko pielęgniarki, to i ja wpadam. Embarrassed Wink

- aXe Rose - 01-22-2006