-
seelenleib - 08-18-2006
Hethell napisał(a):^ na golej klacie ? ;p czy na ubraniu?

takie jak na tym zdjeciu:
-
Hethell - 08-19-2006
nie widzalam jeszcze takich
-
Hellveto - 08-19-2006
Ten burak na gotha mi nie wyglada ale raczej na fana K88 i Honoru...któremu mama kanapek nie zrobiła... :?
-
seelenleib - 08-19-2006
Hellveto napisał(a):Ten burak na gotha mi nie wyglada ale raczej na fana K88 i Honoru...któremu mama kanapek nie zrobiła... :?
ten "burak" jest tylko ilustracja paska o ktorym mowilem i z pewnoscia gotem nie jest. z tym K88 to nie tak daleko bo to mundur wloskiego squadrista czyli faszysty zwyczajnie
-
Hellveto - 08-19-2006
Niop...takie paski można nabyć na allegor za 35 zł. Fani tego tam Mansona noszą takie trv bajery
-
Hethell - 08-19-2006
wyglada jak pasek od placaka nie podoba mi sie ja tam wole zwisajace paski nie takie
-
seelenleib - 08-19-2006
Hellveto napisał(a):Niop...takie paski można nabyć na allegor za 35 zł. Fani tego tam Mansona noszą takie trv bajery 
a wiesz jak sie cos takiego wogole nazywa po polsku?
nie moglem dojsc poki co...
-
Hethell - 08-19-2006
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2608648
w ofercie tego kolesia czesto sa akurat nie w tej chwili
-
goofi - 08-19-2006
seelenleib napisał(a):Hellveto napisał(a):Niop...takie paski można nabyć na allegor za 35 zł. Fani tego tam Mansona noszą takie trv bajery 
... pasek?
-
seelenleib - 08-19-2006
goofi napisał(a):seelenleib napisał(a):Hellveto napisał(a):Niop...takie paski można nabyć na allegor za 35 zł. Fani tego tam Mansona noszą takie trv bajery 
... pasek? 
zakladalem ze ma jakas konkretna nazwe

np z tego co udalo mi sie dowiedziec po niemiecku to Querriemen jest.
-
goofi - 08-19-2006
Pas do maski gazowej lub querriemen oficerski wermahtu. Obecnie nie ma takowych na allegro ale zapewne bada...moze tez dostac cos takiego w kazdym sklepie militarnym.
-
Książę 2 - 08-19-2006
Bo wy wszyscy nie czaicie kultu Morlina Mięsona
-
seelenleib - 08-19-2006
Książę 2 napisał(a):Bo wy wszyscy nie czaicie kultu Morlina Mięsona
no co ty. na nastepnym licealnym konkursie talentow bede gral z kolegami "beautiful people"
-
Książę 2 - 08-19-2006
Może nie do końca na temat ale takoż bije po jajcach
Ep 1
Ep 2
Ep 3
Ep 4
-
Hethell - 08-19-2006
seelenleib napisał(a):Książę 2 napisał(a):Bo wy wszyscy nie czaicie kultu Morlina Mięsona
no co ty. na nastepnym licealnym konkursie talentow bede gral z kolegami "beautiful people" 
w przyszlym zyciu chyba;p