Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Najlepsz plyta thrashmetalowa wydana po 2000 roku? (
/thread-najlepsz-plyta-thrashmetalowa-wydana-po-2000-roku)
Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
-
piotreek7 - 07-08-2006
Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
-
statekx - 07-08-2006
piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
No i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny. pozdrawiam
Slowo "trash" jest tu jak najbardziej na miejscu.
-
Krzychun - 07-08-2006
przemek jakby Ci to powiedziec...nie masz zycia na tym forum.
-
Nevermore - 07-08-2006
piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
Mądrego to aż przyjemnie poczytac \m/
-
Ambivalent - 07-08-2006
Nevermore napisał(a):piotreek7 napisał(a):Hm... po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash, ale mogę tu napisać "St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
Mądrego to aż przyjemnie poczytac \m/
a jak ! Nawet jebani naukowcy nie wierzyli ! \m/
-
Ghost_82 - 07-08-2006
Gość udany jest
-
Krzychun - 07-08-2006
Ambivalent napisał(a):a jak ! Nawet jebani naukowcy nie wierzyli ! \m/
Sa takie rzeczy,ktore sie nawet fizjologom nie sniły
-
MaFFej - 07-08-2006
piotreek7 napisał(a):po 2000 roku? Zwykle słucham nieco starszych, zwłaszca jeśli chodzi o trash
LOL
piotreek7 napisał(a):"St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
LOL
piotreek7 napisał(a):i dodam jeszcze "Toxicity" System of a down, może nie taki trash ale w sumie gatunek pokrewny.
LOL
piotreek7 napisał(a):Metallica ⥠Iron Maiden ⥠Nirvana ⥠Offspring ⥠Scorpions ⥠Goldfinger
LOL
Ja bym go nie brał zbyt dosłownie

.
-
Ambivalent - 07-09-2006
MaFFej napisał(a):Ja bym go nie brał zbyt dosłownie
.
serio ?
-
preacher - 07-30-2006
piotreek7 napisał(a):"St. Anger" Metalliki, bardzo dyskusyjna płyta, niektórzy jej nienawidzą, ale słychać na niej żywe emocje i widać, że nie ma w tym nic sztucznego...
O tak St. Anger żondzi a ktury metalowiec sie nie zgadza to polecam mó pszesłóchać kilka razy i wtedy zrozómie tą głembię
-
fetus - 07-31-2006
oczywiście ostatni Kreator i teraźniejszy Slayer co zaraz ma wyjsc a i tak wszyscy juz przesłuchali wiec moje dwa typy enemy of god i christ illusion - qrwa jak zwykle sie boga czepiają wyrodne matkojebki heheh
-
saty - 08-09-2006
a oto moja piątka slayer-GHUA,kreator-EOG,kreator-WR,megadeth-TWNAH testament- live in london
-
Wars - 08-09-2006
saty napisał(a):kreator-WR
VR
-
fetus - 08-09-2006
warsadal napisał(a):saty napisał(a):kreator-WR
VR
VR ok ale EOG lepsza moim zdaniem
-
Wars - 08-09-2006
fetus napisał(a):warsadal napisał(a):saty napisał(a):kreator-WR
VR
VR ok ale EOG lepsza moim zdaniem
Pewnie, że lepsza. Koleś miał źle podpisane mp3, poprawiłem go, żeby więcej nie robił błędów w nazwie jednej ze swoich
ulubionych płyt.
@saty:
Violent Revolution ziom, przez V.