-
Valhalla - 09-13-2005
Necro Desecrator napisał(a):Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.
Wiesz slonko do czego uzywa sie cudzyslowiu? Wlasnie po to go uzylam, gdyz uzyte przeze mnie slowo twardziel nie oznacza tego co mogloby sie zdawac. Uwazam, ze perfidnie przesadzasz i
a priori jestes przerostem formy nad trescia, a do tego szorstkim (dokladnie tak) czlowiekiem z zawezonymi horyzontami, ktory slepo wierzy, ze to co prawi jest jedyne i sluszne. I wlasnie tu sie mylisz, a Twoje (praktycznie co post) wywyzszanie sie jest chyba jedynie proba dowartosciowania sie. Jestem bardzo ciekawa czy 'na zywo' jestes tak samo mocny w gebie. Ostatnie doswiadczenia nauczyly mnie, ze niestety wiekszosc ludzi takich jak Ty jest mocnych w gebie jedynie przy uzyciu klawiatury. Ale co tam nikt przeciez nie wie jak wygladasz, gdzie mieszkasz i czym sie zajmujesz wiec mozesz sobie na to pozwolic, nieprawdaz?
-
RamzeS - 09-13-2005
zaraz bedzie tekst ND o tym ze on sie w ten sposób wyluzowywuje

i że trzeba podchodzic z dystansem do tego co sie wypisuje w sieci
ale nie czepiajcie sie ND,prosze Was,to i tak jak na razie mój ulubiony uzytkownik tego forum
-
KelThuz - 09-13-2005
R_amze_S napisał(a):zaraz bedzie tekst ND o tym ze on sie w ten sposób wyluzowywuje
ale nie czepiajcie sie ND,prosze Was,to i tak jak na razie mój ulubiony uzytkownik tego forum 
WON!
-
RamzeS - 09-13-2005
KelThuz napisał(a):R_amze_S napisał(a):zaraz bedzie tekst ND o tym ze on sie w ten sposób wyluzowywuje
WON!
KelThuzku nie wydaje ci sie ze naduzywasz tego słowa w swoich postach

Robisz sie przez to troche monotematyczny :>
-
XdkyX - 09-13-2005
to nie jest tak - najpierw patrzy na nicka i jezeli dana osoba nalezy do kolka wzajemnej adoracji wysila mozg i pisze cos z sensem, jezeli nie - "won" "zaorac" "spierdalaj" etc etc - tresc postu jest w tym przypadku zupelnie zbedna....
-
Necro Desecrator - 09-13-2005
Valhalla napisał(a): a priori jestes przerostem formy nad trescia,
Jak a priori, to mnie to nie rusza.
Valhalla napisał(a):a do tego szorstkim (dokladnie tak) czlowiekiem z zawezonymi horyzontami, ktory slepo wierzy, ze to co prawi jest jedyne i sluszne. I wlasnie tu sie mylisz,
Jak stwierdzam ,ze cos nalezałoby niezwłocznie zaorać badz jest wiejskie/pedalskie, to NIE myle sie,lecz wyrażam swoje zdanie.Gdyby każdy posługiwał się bezbarwnym i zdawkowym ,,nie lubię" ,forum nie byłoby zbyt interesującym miejscem.
Valhalla napisał(a):a Twoje (praktycznie co post) wywyzszanie sie jest chyba jedynie proba dowartosciowania sie.
Jesli uwazasz anonimowe i wirtualne forum za miejsce w ,którym można się dowartościować ,to przyjmij moje najszczersze kondolencje...
Valhalla napisał(a):Jestem bardzo ciekawa czy 'na zywo' jestes tak samo mocny w gebie.
A co ciebie kurva,obchodzę ja ,,na zywo"? A moze ja jestem ciekaw czy 'na zywo' jestes tak samo brzydka jak na zdjęciu?
Kolejna, ktorej marzy się kółeczko wzajemnej adoracji. Nie po to są METALOWE fora by wchodzić sobie w tyłek i klepac sie po plecach.Metal to muzyka ekstremalna(na wieeelu płaszczyznach) i takie też jest moje podejście do niej. JEstem muzycznym ortodoksem i mam do tego PEŁNE prawo,więc skoro ktoś poczuł się urażony moimi postami ,zamiast lamerskiego biadolenia,powinien postarać się o miażdzącą kontrę - dopiero wtedy temat stałby sie ciekawy i ,co najważniejsze,w pewien sposób wymagający dla osób uczestniczących w konfrontacji poglądów. W ogóle taka funkcja jak ,,moderator" czy ta wasza polityczna poprawność i ,,ugłaskanie" ,zalatują lewactwem na kilometr.
-
Valhalla - 09-13-2005
Wiesz, ja jednak mam wrazenie, ze do Ciebie nie nie trafiaja nawet najbardziej racjonalne argumenty i jak sie zaprzesz na cos to amba.
Przyjme Twoje kondolencje jak za 70 lat przyjdziesz na moj pogrzeb, no chyba ze bedziesz juz martwy bo Cie ktos wczesniej zajebie za te Twoja glupote. Co dalej, pokaz misiu swoje zdjecie i zobaczymy kto jest brzydki, no chyba ze wstydzisz swojej geby. Poza tym, chodzisz ze mna? Nie, wiec nikt Ci na moj ryj patrzec nie kaze.
I skoncz te swoje pseudointelektualne gadki, bo Ci nie wychodza.
Mowilam zes ograniczony, lewaki tez mi cos, a Ty to kurwa co jestes? Co do wchodzenia w tyłek popatrz na siebie

Ja nikomu w dupe nie wlaze, bo nie mam takiej potrzeby, a koleczka wzajemnej adoracji mnie nie interesuja, nie mam tak plaskiej psychiki i potrzeb, jak Ci sie wydaje. A i nie chodzi o to, ze kogos urazasz swoimi pogladami ciemna palo, tylko to ze najzwyczajniej w swiecie obrazasz ludzi, a moze nie kazdemu sie chce udowadniac Tobie, ze jestes wiekszym kretynem od niego..?
-
He,he...Wystarczyło tylko o urodę zahaczyć i proszę jak się koleżanka wściekła...
Valhalla napisał(a):Wiesz, ja jednak mam wrazenie, ze do Ciebie nie nie trafiaja nawet najbardziej racjonalne argumenty i jak sie zaprzesz na cos to amba.
Nie inaczej!
Valhalla napisał(a):Co dalej, pokaz misiu swoje zdjecie i zobaczymy kto jest brzydki, no chyba ze wstydzisz swojej geby. Poza tym, chodzisz ze mna? Nie, wiec nikt Ci na moj ryj patrzec nie kaze.
I skoncz te swoje pseudointelektualne gadki, bo Ci nie wychodza.
Sądząc po twojej reakcji ,wychodzą niezgorzej.
Valhalla napisał(a):Mowilam zes ograniczony, lewaki tez mi cos, a Ty to czosnek co jestes? Co do wchodzenia w tyłek popatrz na siebie 
Prawdziwie miażdżąca riposta,Metal is War, nie inaczej!
Valhalla napisał(a):Ja nikomu w dupe nie wlaze, bo nie mam takiej potrzeby, a koleczka wzajemnej adoracji mnie nie interesuja, nie mam tak plaskiej psychiki i potrzeb, jak Ci sie wydaje.
Samym zaprzeczaniem nie obronisz wizerunku twojej ,,psychiki"
Valhalla napisał(a):A i nie chodzi o to, ze kogos urazasz swoimi pogladami ciemna palo, tylko to ze najzwyczajniej w swiecie obrazasz ludzi, a moze nie kazdemu sie chce udowadniac Tobie, ze jestes wiekszym kretynem od niego..?
Może...A może nie jest to wcale takie proste?<:
Najwyrazniej mamy skrajnie odmienne stanowiska odnośnie for internetowych.Mi to wszystko egal,nawet gdybym udawał kogoś kim nie jestem,czy też na innnej stronie internetowej zachowywał się zupełnie inaczej, to nie podlega to IMO żadnej ocenie moralnej,gdyż to co wypisuje się na jakichs rotfl'owych wirtualnych forach nie ma przełożenia na prawdziwe, ,,namacalne" konatakty międzyludzkie...
PS. Tak, a propos twojego zdjęcia...Uspokój się,nie wiedziałem nawet ,że masz tutaj takowe<:
-
Valhalla - 09-13-2005
kurwa wyjdz, rozsmieszyles mnie
-
Valhalla napisał(a):czosnek wyjdz, rozsmieszyles mnie

Taaa? Całokształt ciebie tak rozbawił czy rozpatrzymy jakis konkretny fragment?<:
-
Valhalla - 09-13-2005
całokształt

btw, rozsmieszyles w pozytywnym znaczeniu tego slowa
-
Valhalla napisał(a):całokształt 
btw, rozsmieszyles w pozytywnym znaczeniu tego slowa 
Ok, no to kill w takim razie...Wracamy do tematu:
Children of Bodom - NA KSIĘŻYC!!!!!!
M(G?)ajesty - w przypadku tego zespołu,muzycy postanowili swoim narzędziem uczynić parodię.Wszystko byłoby git gdyby nie była to parodia ManOwaR. Co ciekawe ,momnetami jest ona tak skrajna i groteskowa ,iż zaczyna być ,,parodią parodii"...Hmm ,bo chyba oni nie robią tego na poważnie? Prawda??
-
Nivo - 09-13-2005
Oj necro, uraziłeś dziewoję!
ale jaja :>
-
Scully - 09-13-2005
wszak Schopenhauer uważał kobietę za zło (nie)konieczne ;>
a ja tak was lubię - nie kłóćta się, i tak wiadomo, ze wszyscy tworzymy jedno kółeczko trve adoracji
Wstrętny offtop -
Tomash - 09-13-2005
OT: Już do matury?!
Na temat: Whitesnake ad. 1987