Forum Rockmetalshop
St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) (/thread-st-anger-a-reszta-p%C5%82yt-metallici-rzecz-jasna)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- aXe Rose - 11-24-2004

Ja bym uznał tę płytę za porządny thrash gdybym nie słyszał NAPRAWDĘ porządnego thrashu a'la Metallica...

- Dementor - 11-25-2004

No dobra, załóżmy że się z Wami zgodzę Smile

- Bucu - 11-25-2004

po st.anger to ŚP. Cliff Burton to sie chyba w grobie przewraca...

- Emhyr - 11-25-2004

Bucu napisał(a):po st.anger to ŚP. Cliff Burton to sie chyba w grobie przewraca...

...tak samo jak po Load I Re-Load... Evil or Very Mad

- aXe Rose - 11-25-2004

Tak btw.: moze gdyby Cliff żył, to Metallica do tej pory grałaby niezmienny thrash z czasów K'EA czy RTL...

- Splash - 11-25-2004

Load był fajny, a reload już troche gorszy Wink A tego czy Cliff zmieniłby coś w zespole nie da się przewidzieć... ale Metallica napewno zaczęła grać spokojniej po jego śmierci... a St.Anger w porównaniu do reszty płyt, to n/c rzecz jasna Tongue

st.anger - metallgirl - 11-27-2004

ja uwazam,ze poprzednie byly lepsze...to jest walenie wpuszki i bez solowek...az denne sie stalo...mozna tego sluchac...ale jak dla mnie bez satyswakcji i tej plyty nie kupie tak jak S&M...chociaz bardzo lubie Metallice...nie wszystkie zespoly zmieniaja styl granie...np. Iron Maiden,oni graja tak samo teraz jak i wczesniej... 8)

Re: st.anger - psychosis - 11-27-2004

metallgirl napisał(a):ja uwazam,ze poprzednie byly lepsze...to jest walenie wpuszki i bez solowek...az denne sie stalo...mozna tego sluchac...ale jak dla mnie bez satyswakcji i tej plyty nie kupie tak jak S&M...chociaz bardzo lubie Metallice...nie wszystkie zespoly zmieniaja styl granie...np. Iron Maiden,oni graja tak samo teraz jak i wczesniej... 8)
No własnie i dla mnie Ironi maja kazdy album taki sam aż to znudzenia ile mozna klepać to samo...

Ps: Napisałaś że tej płyty(St.Anger) niekupisz tak jak s&m , chybą ja kupiłaś skoro piszeż ze to walenie w puszki...??Wink

Mi sie St. Anger podoba , b.fajna i przyjemnie sie jej słucha płyta The Unnamed Feeling rzadzi...Wink -moje zdanie...

Re: st.anger - aXe Rose - 11-27-2004

psychosis napisał(a):Ps: Napisałaś że tej płyty(St.Anger) niekupisz tak jak s&m , chybą ja kupiłaś skoro piszeż ze to walenie w puszki...??Wink

mogła ściągnąć przez p2p...

- metallgirl - 11-28-2004

slyszalo sie teledyski w tv i na metallica.com to wiem...moze i kupie,ale nie na pierwszej pozycji,poczekam do 2005 i zobacze co za nowa plyte skombinowali...ma byc podobno pelna ostrych riffow,zobaczymy... 8)

- metallgirl - 11-29-2004

MH: A poza piękną pogodą, coś cię zachwyciło? Zwróciłeś już uwagę na urodę naszych kobiet? Wiele z nich pojawiło się dziś żeby was zobaczyć…

RT: Oczywiście, że tak (śmiech)… Szczególnie w taką pogodę, gdy kobiety pokazują trochę więcej swojego ciała niż zwykle, trudno nie zwrócić na nich uwagi (śmiech)… Jak już powiedziałem, w poprzednich krajach gdzie graliśmy, było zimno, więc tamtejsze kobiety nie były chętne do odsłaniania swoich ciał, a u was wręcz przeciwnie (śmiech)…

Oto kawalek z wywiadu z Robertem Trujillo basista Metallici... Big Grin

- milka2 - 12-25-2004

Jak dla mnie Metallica skończyła się razem z krążkiem 'Black Album' Surprised później było już coraz gorzej..St.Anger jest tego "pięknym" przykładem Confusedhock:

- psychosis - 12-25-2004

ehh śmieszą mnie tacy ludzie...

- LCF - 12-25-2004

Dla mnie metalshit skonczyl sie po 3 plytach, Justice juz wieje nuda.

psychosis napisał(a):ehh śmieszą mnie tacy ludzie...
Jacy? Moze troche jasniej, nie wszyscy sa jasnowidzami.

- psychosis - 12-25-2004

po Tym że uważaja iż Metallica zakonczyła swoja działalność na Black albumie... potem to juz same gówno...Wink)niewiem jak mozna lubić 3 pierwsze albumy kolejne nie... rozumiem mozna nielubić utworów z danej płyty ale pisać takie pierdoły... LCF lubisz pierwsze 3 albumy Metalliki, a piszesz i zgadzasz sie ze do pedały itp?? masz problemy , moze powinieneś iść do psychologa? albo psychiatry?