Forum Rockmetalshop
Subkultury Młodzieżowe - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Subkultury Młodzieżowe (/thread-subkultury-m%C5%82odzie%C5%BCowe)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Hethell - 07-31-2005

Cytat:Weź przestań... golenie zarostu mi wystarcza A tamten post był joke'owy

moj tez Big Grin Big Grin Big Grin

- Goldie - 07-31-2005

Jak to kiedyś ktoś ujął: "Ja nie pokazuję" Tongue

A wczoraj byliśmy na małej imprezie i tam była taka dziewczyna w różowej bluzeczce i różowej mini, a moja myszka na to: "Ja też będę tak się ubierała"... a ja lekki szyderczy uśmieszek i: "No dobra, to przyjdź tak ubrana do Baru Country na Miecz Wikinga Big Grin"

PS. przez ten MW musiałem zrezygnować z Woodstocku ;( siła niższa Sad

- Goldie - 07-31-2005

Hethell napisał(a):moj tez Big Grin Big Grin Big Grin

A ja już chciałem się depilować w łazience Tongue ufff Big Grin

- ReTuRn - 07-31-2005

Ej, proponuję by bardziej sygnalizować, kto jest jakiej płci w nickach Laughing

- Lech - 07-31-2005

Nie inaczej!- przez chwile zaswitalo w mojej glowce ze Zlotko to kobitka Laughing

- Valhalla - 07-31-2005

ReTuRn napisał(a):Ej, proponuję by bardziej sygnalizować, kto jest jakiej płci w nickach Laughing
chyba masz racje Laughing
bo czasami sie juz gubie Big Grin

- Goldie - 07-31-2005

Hehehe często się z tym spotykam Tongue Ale mi się to podoba nawet Big Grin Mów mi laska Big Grin

PS. Zamierzałem was lekko zmylić Tongue Lubie takie gierki Big Grin

- Lech - 07-31-2005

Jak widac szybko wpadles i plan wzial w leb Angry

- Blood - 07-31-2005

Wiesz ten nick i ta dzisiejsza rozmowa o goleniu nog... jeszcze mowisz, ze wmawiasz sobie, ze jestes gejem...
Czyz to nie podejrzane?
Laughing

- Goldie - 07-31-2005

Lech napisał(a):Jak widac szybko wpadles

Wiem, gdybym chciał to bym wcale nie wpadł, ale po co tak oszukiwać Tongue Jeszcze jakieś zboczki by do mnie zagadywały Big Grin (chociaż wątpie, że takie tu są Tongue ... a może się mylę? :>)

- Goldie - 07-31-2005

Blood napisał(a):Wiesz ten nick i ta dzisiejsza rozmowa o goleniu nog... jeszcze mowisz, ze wmawiasz sobie, ze jestes gejem...
Czyz to nie podejrzane?
Laughing

Wszystko daje do zrozumienia, że jestem female Big Grin

A tak serio to rozmowa o subkulturach się przerodziła w rozmowę o mnie... czyż TO nie podejżane? Big Grin

- Valhalla - 07-31-2005

Goldie napisał(a):
Lech napisał(a):Jak widac szybko wpadles

Wiem, gdybym chciał to bym wcale nie wpadł, ale po co tak oszukiwać Tongue Jeszcze jakieś zboczki by do mnie zagadywały Big Grin (chociaż wątpie, że takie tu są Tongue ... a może się mylę? :>)
tu sa same perwersy chyba, ale na ogol sprawdzamy 'tozsamosc' tego, za kogo sie bierzemy Laughing

- Goldie - 07-31-2005

Valhalla napisał(a):tu sa same perwersy chyba, ale na ogol sprawdzamy 'tozsamosc' tego, za kogo sie bierzemy Laughing

interesujące Rolleyes

Ale może wrócimy do tematu? Tongue Uwielbiam określenie "szatanista" Big Grin normalnie wyśmiewam jak ktoś tak do mnie powie, mówię, że "jak już to SATANISTA" i wtedy wpadam w śmiech Big Grin

- Ammit - 08-01-2005

heheh dżinsowe kamizelki Big Grin Big Grin O RANY JULEK... No to mnie zaskoczyli... Big Grin Smile

- The_hanged_man - 08-01-2005

szatanista - wyznawca szatni
Katolicy - fani zespołu KAT [/quote]