-
gannon - 09-06-2008
stanowczo powiększasz ich populację
-
Książę - 09-06-2008
porozmawiaj jeszcze więcej z siedemnastolatką o miłości romantycznej za pośrednictwem internetu twardzielu, dodatkowo na forum, które równie dobrze mogłoby się nazywać forum.jechanki.pl
już lepiej wypadałeś jak mądrzyłeś się w kilku językach na temat odbytu
-
gannon - 09-06-2008
Mnie naprawdę ciekawi dlaczego tak dobrze się tu czujesz na tym forum.jechanki.pl, wśród tylu pizd i nastolatek mówiących o miłości romantycznej. Ciągnie swój do swego?
-
mal - 09-06-2008
forma gannona ewidentnie spada, z dnia na dzień.
ale to chyba tak jest jak się nie wyrasta z bycia metalowcem.
-
gannon - 09-06-2008
którym nigdy nie byłem, haha. brawo mal, ubawiłaś mnie.
dzięki
-
mal - 09-06-2008
przechwałki z długimi włosami i ajron mejden

hock:
-
Książę - 09-06-2008
gannon napisał(a):Mnie naprawdę ciekawi dlaczego tak dobrze się tu czujesz na tym forum.jechanki.pl, wśród tylu pizd i nastolatek mówiących o miłości romantycznej. Ciągnie swój do swego?
Złe założenie, ale miło że wreszcie dobrze określiłeś swoje miejsce.
-
gannon - 09-06-2008
soł? nie widzę związku
Krótka historia długich włosów:
w 1 kl. gimnazjum nie chciało mi się iść do fryzjera,najpierw miesiąc, potem dwa... jak już mi urosły na gębę to stwierdziłem, że wyjebane i niech sobie rosną.
Krótka historia iron maiden: w tym wieku słuchałem w zasadzie tego czego słuchał mój starszy brat, nie powiem... wciąż czasem sobie puszczę ironów, black sabbath czy inne klasyki. bo czemu by nie skoro fajnie grają. A Mr. Ozzy wymiata tak czy siak.
Zawsze była grupa szatanów i "ten w długich włosach ????"
No ale sorry, to chyba świadczy o tym jakim byłem groźnym trv metalem i zjadaczem kotów.
pal to swoje ziele lepiej i bzykaj się w proktosa
-
mal - 09-06-2008
Ciebie mam zruchać w proktosa?
-
gannon - 09-06-2008
nie wiem czy bym to polubił, wątpię szczerze.
Szacun za to, że masz czym zaruchać
-
Książę - 09-06-2008
1,0 Vomitora
chociaż może przesadzam, niech szanowne grono które rzecz jasna mam tradycyjnie za gówno osądzi.
-
jankier - 09-06-2008
Cytat:w 1 kl. gimnazjum
tak se myślę i stwierdzam, że naprawdę sporo znam ludzi po gimnazjum, ale tylko 3 nie są popierdolone.
-
mal - 09-06-2008
chuja nie vomitora, a gannon przeżyłby najgorsze chwile swojego życia.
-
Eulogy - 09-06-2008
gannon napisał(a):pal to swoje ziele lepiej i bzykaj się w proktosa
-
gannon - 09-06-2008