-
ReTuRn - 07-11-2005
Beton, jak cała jego twórczość, takie jest moje zdanie.
-
whatsername - 07-11-2005
M. Billings _ Wyprawy Krzyżowe
-
Voronwe yth Everthrae - 07-12-2005
Shakespeare "Henry V"
-
Piotr - 07-12-2005
Muzyczne-Teraz Rock
Poza muzyczne-Piłka nożna,Przegląd sportowy,National Geographic
-
~Rezz - 07-12-2005
Urazy mózgu - Kathe Koja (ta od "Skóry" imponujący i niesamowity horror "industrialny" dla mnie tym lepszy że dość realistyczny, nigdy wcześniej nie czytałam horrorów, ta pozycja zmieniła moje nastawienie, nawiasem)
Jesień w Pekinie - B.Vian - dopiero co zaczęłam..
-
ReTuRn - 07-12-2005
Cytat:Muzyczne-Teraz Rock
Poza muzyczne-Piłka nożna,Przegląd sportowy,National Geographic
Nie chodziło o czasopisma....
Poza tym->
<hegemon88 mode>
Twoja stara 'poza muzyczne'
</hegemon88 mode>
-
Ymir - 07-23-2005
Z książek w tej chwili: "Imię Róży", Umberto Eco.
Gazety: Wyborcza i czasami Rzeczpospolita (z dzienników); Ozon, Wprost (z tygodników); Historia Polski (tematyczne); z muzycznych kupuję Teraz Rocka (jak jest fajna płytka, wkładka lub wywiad; średnio mam co trzeci-czwarty numer) i co miesiąc/2 miesiące wybieram sposród Metal Hammera i Mystic Arta (biorę tego, w którym więcej miejsca poświęcono doom metalowi i goth metalowi).
-
Poltergeist - 07-24-2005
Czytam ostatnio "TO" S. Kinga. Nie przeczytalem jeszcze calej , ale juz teraz moge polecic kazdemu. Swietna opowiesc o zmaganiu sie z wlasnymi lekami.
PS. S.K. (jak juz pewnie zauwazyliscie) to moj mistrz w dziedzinie literatury
-
Beast King - 07-24-2005
Aktualnie przerabiam "Czas pogardy" Sapkowskiego.
-
Voronwe yth Everthrae - 07-25-2005
Beast King napisał(a):Aktualnie przerabiam "Czas pogardy" Sapkowskiego.
Czytaj dalej!

Piękna książka...
-
Beast King - 07-25-2005
Wiem, bo już ją przeczytałem (tak jak i reszte sagi) dawno, dawno temu

. Teraz czytam dla odświeżenia pamięci
-
Axel - 07-26-2005
ja własnie wczoraj wieczorem skonczylem Philipa Kerra - Ciemna Materie, moze ktos czytał ?
- Arion - 07-26-2005
ja jakoś przez zeszły tydzień przerobiłam mity skandynawskie maciszewskiego, przygody toma bombadila i hobbita, nigdziebądź gaimana i maskaradę pratchetta.
aktualnie zabrałam się za świat króla artura & maladie i coś się kończy coś się zaczyna sapkowskiego.
a w perspektywie partchettowski wiedźmikołaj, merrick i wampir armand pani rice z przerwami na podręcznik szwedzkiego (: a w każdym razie to pałęta się w kolejce po moim pokoju ^^
-
Valhalla - 07-26-2005
a ja przeczytalam hehe: owidiusz- metamorfozy, homer- odyseja, arystofanes- chmury, eurypides- cyklop polifem, mity parandowskiego, łanowskiego- literatura grecji starozytnej, platon- obrona sokratesa, plaut- dwie bakchidy, krawczuk- mitologia starozytnej italii, świderkówna- siedem kleopatr, murawski- akcjum 31. p.n.e popko- mitologia starozytnej anatolii a teraz czytam fromma ucieczke od wolnosci (poswiecenie w imie studiow, na 2 kierunki sie juz dostalam a na 3 mam rozowe we czwartek)
- Arion - 07-26-2005
oż, klasyczka nam się generuje ;D
zawiązałam już supła na ogonie <: