Forum Rockmetalshop
Punk to niezłe ścierwo... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Punk to niezłe ścierwo... (/thread-punk-to-niez%C5%82e-%C5%9Bcierwo)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Ghost_82 - 07-24-2006

Poziom, to jak narazie ty tu zaniżasz swą totalną głupotą. Wypisujac non stop tego typu brednie, spodziewaj sie tego typu reakcji ze strony forumowiczów. Jeżeli bedziesz dalej taką pizdą, to predzej czy później ZAORAJĄ Cię i odechce Ci sie siedzenia tutaj.

- MegaCzyrak - 07-24-2006

Ghost_82 napisał(a):Poziom, to jak narazie ty tu zaniżasz swą totalną głupotą. Wypisujac non stop tego typu brednie, spodziewaj sie tego typu reakcji ze strony forumowiczów. Jeżeli bedziesz dalej taką pizdą, to predzej czy później ZAORAJĄ Cię i odechce Ci sie siedzenia tutaj.
Jak mawiają na tym forum... PIERDOL SIĘ! A pizda to twoja stara...

- Ghost_82 - 07-24-2006

Widzę, że zaczynasz łapać Laughing Ale to i tak dalej świadczy o twym bezmózgim toku myslenia.

Ghost_82 napisał(a):Widzę, że zaczynasz łapać Laughing Ale to i tak dalej świadczy o twym bezmózgim toku myslenia.
Jak ktoś nie ma mózgu to nie ma również toku myślenia. Tak się jednak składa, że ja, w przeciwieństwie do Ciebia, myślę. Podobno głupota boli, ale mam nadzieję, że dasz sobie z nią rade.

- seelenleib - 07-24-2006

dziwny z ciebie koles czyrak. nie bardzo rozumiem jaki sens ma zakladanie tematu zeby powiedziec komus jak bardzo sie nie lubi danej muzyki i to jeszcze dlatego ze "mi sie nie podoba..."
i jeszcze hasla typu "metal forever" to juz wogole lol. mysle ze malo kogo obchodzi jak bardzo nie lubisz punka i zgadzam sie z tym ze lepiej by bylo sie skupic na tym czego sluchasz.
ja np nie lubie metalu ale nigdy nie myslalem o zakladaniu tematow zeby o tym opowiadac i sie zloscic (raz jeden ale to w celu dyskusji i poznania opinii innych a nie "obwieszczania").
jak w tobie tyle agresji to idz pobiegac albo przespij sie ze swoja kobieta a nie pierdolisz glupoty po forach. i mimo ze nie jestem zwolennikiem opcji typu "wypierdalaj", to w tym wypadku jestem prawie sklonny sie pod nia podpisac.

- Ghost_82 - 07-24-2006

Z tym myśleniem to raczej kiepsko u Ciebie, z resztą nie tylko ja tutaj tak twierdze i jak narazie głupota to ty swiecisz aż w oczy razi. Zanim założysz jaki kolwiek tego typu temat, zdrowo sie zastanów czy warto. Wypisałeś w chvj postów nic nie znaczących, tylko pokazujących twój debilizm.

seelenleib: Mówisz, ze nikogo nie obchodzi jak bardzo nie lubię punka? Dziwne... Przez dwa dni napisano w tym temacie 110 postów i wyświetlano go już ponad 1000 razy... Masz rację nikogo to nie obchodzi.

To jest forum i można zakładać jakie się chce tematy, ja nie lubię punka i piszę o tym.

Apropos agresji, to ja jestem bardzo spokojny, ale kilka osób już narobiło w tym temacie w gacie z nerwów...

Ghost_82: Głupi to Ty jesteś. A jak zakładałem ten temat to stwierdziłem, że warto (z resztą czemu by nie?). Ty napisałeś ponad 1000 postów i po przejrzeniu ich nie uważam żebyś był wulkanem intelektu.

- Ghost_82 - 07-24-2006

Chvja wart jest ten temat, tak jak i ty z resztą. A co do mich postów, to sie odpierdol, bo nie ma w nich tyle bzdur i głupoty co w twoich kilku w tym temacie.

Ghost_82 napisał(a):Chvja wart jest ten temat, tak jak i ty z resztą. A co do mich postów, to sie odpierdol, bo nie ma w nich tyle bzdur i głupoty co w twoich kilku w tym temacie.
Zanim weźmiesz się za ocenianie ludzi, poznaj ich. Ale ja nie będę zniżał się do Twojego poziomu i nie mam zamiaru Cię wyzywać. A jeśli chodzi o Twoje posty to widocznie mamy inne zdanie, podobnie różni się nasze zdanie odnośnie tego tematu.

- seelenleib - 07-24-2006

MegaCzyrak napisał(a):seelenleib: Mówisz, ze nikogo nie obchodzi jak bardzo nie lubię punka? Dziwne... Przez dwa dni napisano w tym temacie 110 postów i wyświetlano go już ponad 1000 razy... Masz rację nikogo to nie obchodzi.

a ja mysle ze zagladaja tu tylko dlatego ze to temat w ktorym odbywa sie zywa wymiana nieuprzejmosci i z braku wiekszej aktywnosci w innych tematach zagladaja po prostu dla rozrywki(?) a nie zeby poznac twoje zdanie o punku.

tak, na forum teoretycznie mozna pisac wszystko i wcale nie odbieram ci prawa do dzielenia sie swoimi antypatiami, tylko jak juz napisalem nie widze w tym wiekszego sensu bo moim zdaniem do niczego to nie doprowadzi z wyjatkiem wlasnie moze tego "wypierdalaj" ktore tak cie uklulo...

- Ghost_82 - 07-24-2006

A co tu chcesz poznawać, ty juz sie dałeś poznac na samym początku. Wyjebałes posta miesiąca jesli sie nie myle. Tez jestem człowiekiem, który nie przepada za punkiem, ale to nie znaczy, że nie mam szacunku do tej muzyki i wykonujacych ją artystów. Wszystko ma swą granice, a ty ja stanowczo przekroczyłeś i nie dziw sie jak bedą Cię tepic przez tego typu wypowiedzi.

seelenleib napisał(a):a ja mysle ze zagladaja tu tylko dlatego ze to temat w ktorym odbywa sie zywa wymiana nieuprzejmosci i z braku wiekszej aktywnosci w innych tematach zagladaja po prostu dla rozrywki(?) a nie zeby poznac twoje zdanie o punku.

tak, na forum teoretycznie mozna pisac wszystko i wcale nie odbieram ci prawa do dzielenia sie swoimi antypatiami, tylko jak juz napisalem nie widze w tym wiekszego sensu bo moim zdaniem do niczego to nie doprowadzi z wyjatkiem wlasnie moze tego "wypierdalaj" ktore tak cie uklulo...
Ale ponieważ tu zaglądają dla rozrywki, poznają przy okazji moje zdanie o Punku.

Większość rozmów na forach do niczego nie prowadzi, np. w temacie o zespole X ludzie wypisują jakie kawałki lubią, jakich nie lubią. No i co? Przecież to też do niczego nie prowadzi.

Samo słowo "wypierdalaj" mi wisi, chodziło mi raczej o przyzwolenie adminów do wyzywania innych, ale jak widać po Ghost_82 to jest normalka.

Ghost_82 napisał(a):A co tu chcesz poznawać, ty juz sie dałeś poznac na samym początku. Wyjebałes posta miesiąca jesli sie nie myle. Tez jestem człowiekiem, który nie przepada za punkiem, ale to nie znaczy, że nie mam szacunku do tej muzyki i wykonujacych ją artystów. Wszystko ma swą granice, a ty ja stanowczo przekroczyłeś i nie dziw sie jak bedą Cię tepic przez tego typu wypowiedzi.
Jeśli uważasz, że poznajesz ludzi po jednym poście na jakimś zakichanym forum, to gratulacje. Jak już mówiłem ja nie mam szacunku dla Punka i mam do tego pełne prawo, mam również prawo "przekraczać" jak to nazwałeś "granicę". A tępić to sobie mogą komary...

- Ghost_82 - 07-24-2006

Człowieku ja to jeszcze jestem spokojny w porównaniu do innych Laughing Widać, że jeszcze nie ze wszystkimi miałes okazje rozmawiać. Poprostu reaguje w tedy kiedy jest to konieczne.

EDIT. Widać, że nie da sie normalnie gadać z tym człowiekiem. Niech ktos najlepiej zamknie ten pojebany temat i bedzie spokój.

Ghost_82 napisał(a):Widać, że nie da sie normalnie gadać z tym człowiekiem. Niech ktos najlepiej zamknie ten pojebany temat i bedzie spokój.
Z Tobą też się nie da gadać! Dać mu BANa! Laughing
Weź się zastanów...

- Ghost_82 - 07-24-2006

Kurwa weź mnie człowieku nie rozśmieszaj Confusedhock: