-
Zoltan - 11-29-2006
Aha, albo z kraczącymi pterodaktylami.
-
Valhalla - 11-29-2006
The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Wink
nigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
...dziwny jestes
-
KISIEL - 11-29-2006
Taka niby, że obeznana... A z pterodaktylami w ciemnej jaskini próbowałaś ?
-
Valhalla - 11-29-2006
a obeznana

zoofilia mnie nie kreci, sorry
-
KISIEL - 11-29-2006
Oj tam zoofilia od razu. Ale w ciemnej jaskini, to tak chyba mrocznie, co nie ?
-
The Stig - 11-29-2006
Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Wink
nigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
...dziwny jestes

mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie...
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-29-2006
ja mam wielka pralke z duzym wirowaniem, jacuzzi, stol metalowy, podgrzewana podloge, perskie dywany i mercedesa beczke
przebijam stiga
-
Valhalla - 11-29-2006
KISIEL napisał(a):Oj tam zoofilia od razu. Ale w ciemnej jaskini, to tak chyba mrocznie, co nie ?
A kto powiedzial, ze my lubimy mrok?
The Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Wink
przyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja mam wielka pralke z duzym wirowaniem, jacuzzi, stol metalowy, podgrzewana podloge, perskie dywany i mercedesa beczke
nastepny film krecimy u Ciebie
-
The Stig - 11-29-2006
Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Wink
przyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze 
generalnie nie narzekam
-
Książę 2 - 11-30-2006
The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam
WIdać nie potrzebuje zaruchać, rąsia na razie go zadowala
-
XdkyX - 11-30-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke
kurwa stylowe auto
-
Valhalla - 11-30-2006
The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam 
proste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-30-2006
XdkyX napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke
kurwa stylowe auto
Na pewno najlepsza i najpraktyczniejsza rzecz z calego zestawienia
-
The Stig - 11-30-2006
Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam 
proste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan 
hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale
-
RamzeS - 11-30-2006
A skąd możesz wiedzieć czy ruchanie jest przyjemne,skoro jeszcze nie ruchałeś?