Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Zoltan - 11-29-2006

Aha, albo z kraczącymi pterodaktylami.

- Valhalla - 11-29-2006

The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Wink
nigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
...dziwny jestes Laughing Laughing Laughing

- KISIEL - 11-29-2006

Taka niby, że obeznana... A z pterodaktylami w ciemnej jaskini próbowałaś ?

- Valhalla - 11-29-2006

a obeznana Laughing zoofilia mnie nie kreci, sorry

- KISIEL - 11-29-2006

Oj tam zoofilia od razu. Ale w ciemnej jaskini, to tak chyba mrocznie, co nie ?

- The Stig - 11-29-2006

Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Wink
nigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
...dziwny jestes Laughing Laughing Laughing

mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 11-29-2006

ja mam wielka pralke z duzym wirowaniem, jacuzzi, stol metalowy, podgrzewana podloge, perskie dywany i mercedesa beczke

przebijam stiga

- Valhalla - 11-29-2006

KISIEL napisał(a):Oj tam zoofilia od razu. Ale w ciemnej jaskini, to tak chyba mrocznie, co nie ?
A kto powiedzial, ze my lubimy mrok?

The Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Wink
przyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze Surprised

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja mam wielka pralke z duzym wirowaniem, jacuzzi, stol metalowy, podgrzewana podloge, perskie dywany i mercedesa beczke
nastepny film krecimy u Ciebie Laughing

- The Stig - 11-29-2006

Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Wink
przyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze Surprised
generalnie nie narzekam Laughing

- Książę 2 - 11-30-2006

The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam
WIdać nie potrzebuje zaruchać, rąsia na razie go zadowala

- XdkyX - 11-30-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke

kurwa stylowe auto

- Valhalla - 11-30-2006

The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam Laughing
proste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan Laughing

- IstnyKurwaRomantyk - 11-30-2006

XdkyX napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke

kurwa stylowe auto

Na pewno najlepsza i najpraktyczniejsza rzecz z calego zestawienia

- The Stig - 11-30-2006

Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):generalnie nie narzekam Laughing
proste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan Laughing

hmm... może dla Ciebie ruchanie z kim popadnie jest przyjemne, ale uwierz mi dla mnie wcale Laughing

- RamzeS - 11-30-2006

A skąd możesz wiedzieć czy ruchanie jest przyjemne,skoro jeszcze nie ruchałeś?