-
Valhalla - 11-26-2007
hehe, wlasnie przerabiam konserwatystow
-
Zoltan - 11-26-2007
Valhalla napisał(a):Ja lubie Necra, a wiec kiepski flejm bejb 
To nie był flejm, ani nic obraźliwego. Raczej, spróboj sobie wyobrazić, jakiego pierdolca by tam dostał
-
Necro Desecrator - 11-26-2007
Valhalla napisał(a):Ja lubie Necra
Tylko za wygląd ?
Krzychun napisał(a):Najbardziej mnie rozjebało to "Dla wolnej Polski". Pewnie tę paradę organizują jakieś łyse popaprańce,dla których merkantylizm to synonim "niezależności".
Trafna uwaga swoja droga
-
Eulogy - 11-26-2007
Tak na marginesie, zwolennicy izolacjonizmu mogą przejechać się do Chin, albo bliżej - zwiedzić Białoruś. Ciekawie się żyje w państwach autorytarnych/totalitarnych, co ?
-
Sobota - 11-26-2007
^ wiesz , jakby nie patrzeć bardzo często one daja coś takiego jak stabilnośc ekonomiczna obywateli. Chujowa bo chujowa ,ale kiedy przeciętny robol (bez obrazy dla ludzi pracy ) ma co do gara włożyć to niespecjalnie mu się chce cos zmieniać, szczególnie jeśli media faszerują wszystko odpowiednią dawką propagandy.
-
Necro Desecrator - 11-26-2007
Eulogy napisał(a):Tak na marginesie, zwolennicy izolacjonizmu mogą przejechać się do Chin, albo bliżej - zwiedzić Białoruś. Ciekawie się żyje w państwach autorytarnych/totalitarnych, co ? 
Zrozum, niewyedukowana małpo, ze porządek polityczny jaki zostanie wykreowany za sprawa Traktatu REformujacego , to własnie nic innego jak solidne FUNDAMENTY PANSTWA TOTALITARNEGO. Zaden rozgarniety Bialy CZlowiek nie jest za ,,izolacjonizmem"(chyba ze jest lewakiem) - Schengen tak, całkowite ujednolicenie NIE. Roznorodnosc i zwiazana z tym rywalizacja podmiotow w postaci panstw, to podstawa naszej cywilizacji, kto nie dostrzega, ze UE jest zaprzeczeniem wartosci europejskich,o ktorych bezmyslni eurokraci tyle pierdola, ten nie zazna Łaski Pana
-
Eulogy - 11-26-2007
^[do Soboty] Co z tego, skoro w takim systemie kariera przeciętnego człowieka zaczyna się i kończy na byciu takim 'robolem', bez perspektyw rozwoju, zawsze pod kimś; wolny rynek, handel, prywatna inicjatywa gospodarcza, jest maksymalnie ograniczana przez państwo. Szczerze mówiąc wolę 'niestabilność' w państwie nastawionym na tzw. "socjal-liberalizm" (państwo nie jako 'stróż nocny', ale też bez zbędnej i zbyt dużej ingerencji w działalność prywatną), niż chujową stabilizację gospodarki, gdzie na własne życzenie ludzie sami siebie ograniczają, wybierajac stagnację, od rozwoju we wspólnocie.
Sobota napisał(a):szczególnie jeśli media faszerują wszystko odpowiednią dawką propagandy.
Mnie jakoś pranie mózgu nie przekonuje

.
Necro napisał(a):porządek polityczny jaki zostanie wykreowany za sprawa Traktatu REformujacego , to własnie nic innego jak solidne FUNDAMENTY PANSTWA TOTALITARNEGO. Zaden rozgarniety Bialy CZlowiek nie jest za ,,izolacjonizmem"(chyba ze jest lewakiem) - Schengen tak, całkowite ujednolicenie NIE. Roznorodnosc i zwiazana z tym rywalizacja podmiotow w postaci panstw, to podstawa naszej cywilizacji, kto nie dostrzega, ze UE jest zaprzeczeniem wartosci europejskich,o ktorych bezmyslni eurokraci tyle pierdola, ten nie zazna Łaski Pana
Nigdzie nie napisałem, że jestem za całkowitym ujednoliceniem, więc się nie burz. Osobiście byłbym za tym, żeby cała struktura UE opierała się na zasadzie luźnej konfederacji państw członkowskich.
-
Sobota - 11-26-2007
Eulogy napisał(a):^[do Soboty] Co z tego, skoro w takim systemie kariera przeciętnego człowieka zaczyna się i kończy na byciu takim 'robolem', bez perspektyw rozwoju, zawsze pod kimś; wolny rynek, handel, prywatna inicjatywa gospodarcza, jest maksymalnie ograniczana przez państwo. Szczerze mówiąc wolę 'niestabilność' w państwie nastawionym na tzw. "socjal-liberalizm" (państwo nie jako 'stróż nocny', ale też bez zbędnej i zbyt dużej ingerencji w działalność prywatną), niż chujową stabilizację gospodarki, gdzie na własne życzenie ludzie sami siebie ograniczają, wybierajac stagnację, od rozwoju we wspólnocie.
Sobota napisał(a):szczególnie jeśli media faszerują wszystko odpowiednią dawką propagandy.
Mnie jakoś pranie mózgu nie przekonuje
.
Jeśli ta wypowiedz była do mnie, to ja ci mówie ,że ludzie dopóty maja co do gara włożyc, serial w telewizji, oraz spirytus na półkach są szcześliwi. Bo nie widza dalej niż swój kawałek kiełbasy. Ich żadne górnolotne idee nie interesują. Po chuj im jakaś wolność wypowiedzi jeśli on nawet nie wie co ma mówić. Ot tyle.
A dobra zauważyłem edit : P
-
Książę - 11-27-2007
Eulogy napisał(a):Osobiście byłbym za tym, żeby cała struktura UE opierała się na zasadzie luźnej konfederacji państw członkowskich.
Nie wydaje mi sie żeby UE była organizacją o charakterze anarchosyndykalistycznym
-
Valhalla - 11-27-2007
Necro Desecrator napisał(a):Tylko za wygląd ?
Nie, nie tylko
-
Przemek87 - 11-27-2007
To jest wporzo gość
-
Necro Desecrator - 11-27-2007
No ba
-
jankier - 11-27-2007
Przemek87 napisał(a):To jest wporzo gość
jak Ty coś zajebiesz to z grubej rury
-