-
Kellur - 02-14-2005
Gatunków jest ostatnio trochę więcej niż dwa szczypiorku.
Lacuna Coil i Within Temptation są faktycznie leciutkie, ale przecież muzyka nie ma podziałów płciowych prawda ? No chyba że dla takich pustych seksistów co ich żadna nie chciała i z racji tego stali się pedziami pod przykrywką "męskiego heavy". Wiem już więc dlaczego tobie tak zależy na wykreowaniu swojego wizerunku na hetero-męski... Twórco pozorów ty... Chociaż wystarczy na twoje foto spojrzeć ... Ech ... przykro mi ...
Ty, znawco podgatunków ziemniaczanych, "mocniejszy" znaczy u mnie cięższy. A co jest cięższe ? HEAVY czy power ? I weź spadaj na bambus ze swoimi definicjami, bo jeśli nie zauważyłeś mamy XXI wiek i patrząc na to co się dzieje na ryknu muzycznym to możesz sobie "czyste rasowo" definicje wsadzić w dupę ...
ZOMO
-
KelThuz - 02-14-2005
Co jest ciezsze - ostatni Jag Panzer czy ostatni Saxon? Pomylilo ci sie cos? szybkie melodyjne granie z Europy, to nie jest powermetal w oryginalnym znaczeniu, niestety tacy ludzie, jak ty, tego nie sa w stanie zrozumiec, i powtarzaja jak papugi to, czym ich karmi "fachowa" prasa. Troche sie zainteresuj historia metalu, zamiast na kazdym kroku osmieszac sie.
ZOMO
-
Kellur - 02-14-2005
Nie wiem, może się nie orientujesz, ale tutaj to raczej z ciebie się śmieją. Więc to nie ze mną jest coś nie tak, hę ? Dobra rada na dobranoc - skończ ...
(zinterpretuj to jak chcez - skończ z tym forum/ skończ pisać brednie/ skończ ze sobą ....w każdym wypadku zrobisz dobrze ^_^)
-
KelThuz - 02-14-2005
Kellur napisał(a):Nie wiem, może się nie orientujesz, ale tutaj to raczej z ciebie się śmieją. Więc to nie ze mną jest coś nie tak, hę ? Dobra rada na dobranoc - skończ ...
lo matko, bijesz wszelkie rekordy! nie wiesz, ze ten sie smieje, kto sie smieje ostatni? i zgadnij, kto jest tym ostatnim? naprawde, az mi zal w tym momencie ciebie, ale skoro wybrales takie forum, bo inne byly zbyt ekstremalne, to coz, show must go on. buhhahaha!
BTW, odniesiesz sie jakos merytorycznie do dyskusji, czy nadal bedziesz glupoty pisal? ja, wszystkie posty pisze na temat, merytorycznie bez zarzutu, mimo, iz sram na to, co banda 15latkow zrobi z tymi informacjami... No wiec?
ZOMO
-
Kellur - 02-15-2005
Wszystkie twoje posty są bezkształtnym bluzgiem, dlatego są bezwartościowym chłamem. Nic na tym forum nie znaczysz ... nic co by miało sens...
Nie wiem, czy jesteś ślepy, czy po prostu głupi, ale powtarzam ci raz jeszcze, że to nie jest moje główne forum. Te na którym bywam jest zapewne na 1000krotnie wyższym poziomie niż takie na którym ty się pocisz. Pewnie obracasz się wśród podobnych do ciebie, hę ?
"Banda 15 latków" powiadasz ? A skąd ty możesz wiedzieć kto ile ma lat ? Po wypowiedziach sądząc, to ty jesteś tu największym, zakompleksionym gówniarzem który bezmyślną krytyką chce zdobyć szacunek... Nie tędy droga...
ZOMO
-
Atreju - 02-15-2005
Ehhh.... kolejne pacany, które myślą, że power metal to słodkie melodie i teksty o smokach? Łojezuu... żal dupę ściska
-
H8ful - 02-16-2005
Atreju napisał(a):Ehhh.... kolejne pacany, które myślą, że power metal to słodkie melodie i teksty o smokach? Łojezuu... żal dupę ściska 
a czego sie spodziewałeś po osobach, które na równi z muzyką(a pewnie wielu nawet bardziej) interesuje kupowana raz na tydzien nowa naszywka czy bluza?
-
Tomek/Nevermore - 02-17-2005
obok thrashu mój ulubiony podgatunek metalu...
power metal w sensie - heavy/thrash
słodkiemu "power metalowi" (lansowanemu przez HMP) mówię NIE
-
hegemon88 - 02-17-2005
Tomek/Nevermore napisał(a):"power metalowi" (lansowanemu przez HMP)
A co lansuje HMP?
-
Tomek/Nevermore - 02-17-2005
Edguya, Rhapsody, Dark Moor, Helloween, Hammerfall itd... melodyjny metal tam jest okreslany mianem 'power metal"
-
KelThuz - 02-17-2005
Tomek/Nevermore napisał(a):Edguya, Rhapsody, Dark Moor, Helloween, Hammerfall itd... melodyjny metal tam jest okreslany mianem 'power metal"
no to juz wiemy, kto pierze dzieciakom mozgownice! :>
-
Shedao_Shai - 01-31-2009
Sabaton - mój ulubiony zespoł power metalowy, co do piosenki to nie mam ulubionej lecz ulubione:
Primo Victoria, Nuclear Attack, 40 to 1, A light in the dark, Purple Heart.
-
Chujonosz - 03-27-2009
Tak kurwa! Ciśnij!
Ja też zobaczyłem w Fucktach TIVIENU tych satanistów z szabatów i też ich słucham i kurwa czterdziestu na jednego chuja wymiata i chuj.!@!
-
Kinga - 09-20-2010
Gdybyscie mieli wyslac jakis malo znany zespol power metalowy z UK na festiwal w Polsce, to gdzie kazalibyscie im uderzac?..
pzdr
-
jankier - 09-20-2010
wrocek