Forum Rockmetalshop
zlot foruma?:P - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: zlot foruma?:P (/thread-zlot-foruma-p)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- velvetova - 05-03-2005

u mnie jest duuzo pol i lasow wiec zapraszam Laughing Laughing Laughing

- Kamael - 05-03-2005

Neth napisał(a):
Kamael napisał(a):
Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
wiec jestem za jakas wsia Smile
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].
tylko mnie takie rzeczy NIE kreca? gott im all alone;p
No dobra rozumiem. Jeśli komuś chodzi o jednodniowe spotkanie to miasto jest dobre, ale jeśli kilkudniowy zlot to przecież nierealne jest moim zdaniem zorganizowanie czegoś w mieście. Chyba, że w parku się rozbijemy.

- Flame - 05-03-2005

Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Jak w krakowie to mozliwe ze sie pojawie Surprised tylko ze najlepiej w wakacje,albo ostatni tydzien szkoly Smile

- Tomash - 05-03-2005

A może na brudstocku Question Big Grin

- Neth - 05-03-2005

Tomash napisał(a):A może na brudstocku Question Big Grin
lepiej grunwald Wink mozna chlac na umor a i oko jest na czym zawiescic Wink

- Valhalla - 05-03-2005

Neth napisał(a):
Tomash napisał(a):A może na brudstocku Question Big Grin
lepiej grunwald Wink mozna chlac na umor a i oko jest na czym zawiescic Wink
To ja za Wolinem jestem Laughing

- infernum - 05-03-2005

A mnie to różnicy wielkiej nie robi, tylko, do misia wacka, dogadajcie się wreszcie! ;P

- Scully - 05-04-2005

Dżemik napisał(a):Trza bedzie wrocic do tego tematu w maju/czerwcu.. =)
No i mamy już maj... Laughing
Kraków najlepszy do zlotów, sama tam nie mieszkam, ale jednak spotkania tam należą do najprzyjemniejszych ;D

- Tuomasss - 05-04-2005

O tak tak! Jakby zlot foruma odbył się w Krakowie tu bym nawet przyjechał Big Grin W sumie nie mam daleko, a i Kraków bardzo lubię więc jestem za Big Grin

- Pandora - 05-04-2005

Ja też jestem za Krakowem!!! Big Grin Big Grin Big Grin

Tylko kiedy? Question

- Scully - 05-04-2005

Najlepiej na początku wakacji, jak jeszcze ludzie nie zdążą się "rozjechać" Big Grin

- Tuomasss - 05-04-2005

A kiedy jest początek wakacji? Wink

- Pandora - 05-04-2005

Scully napisał(a):Najlepiej na początku wakacji, jak jeszcze ludzie nie zdążą się "rozjechać" Big Grin

Dokładnie. Proponuję piewszy tydzień lipca.

- Tuomasss - 05-04-2005

HEEEJ!!!! No sorry, że się czepiam, ale czy ktoś tutaj myśli o biedactwach maturzystach, którzy to na początku lipca mają wstępne na studia??? Ja wiem, że to takie prozaiczne, ale może stanowić pewien problem...

- Frustra - 05-04-2005

Tuomasss napisał(a):HEEEJ!!!! No sorry, że się czepiam, ale czy ktoś tutaj myśli o biedactwach maturzystach,

hm... zdaje mi się że
NIE Rolleyes

Realisto... nie da się, żeby wszyscy byli szczęśliwi... naucz się.