-
Tuomasss - 01-21-2005
Dickinson, Eric Adams, Ronnie James Dio, Ozzy. Niczego sobie jest też Blaze Bailey.
hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie Wszebąd (Sorcerer, Warraha).
Zapuscie polska wersje coveru "Swords in the Wind" ManowaR i poczujcie roznice: bezkompromisowy wokalista, ciekawe wykonanie.
http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/Miecze_Gromu.mp3
Mówisz poważnie czy sobie jaj robisz?!
-
LCF - 01-21-2005
Powazka, przeciez to KULT!

8)
-
metalfan - 02-04-2005
Zdecydowanie Ozzy Osbourne on ma piękny głos(nie przesadzając)
-
KelThuz - 02-04-2005
Nowym bogiem wokalu to jest Daniel Heiman (Lost Horizon), niestety, wrodzona untermenschowska szwedzka mentalnosc (kompleks połtawski) nie pozwoliła mu pokornie służyć swym gardłem Bogowi Metalu, Wojtkowi Lisickiemu, w dalszych poczynaniach Lost Horizon, i za to trafi kiedys do pierdla pełnego nagrzanych murzynów.
-
gorzka - 02-20-2005
Nirvane zaliczymy do grunge ale jakby sie uprzeć to ....
No głosik Kurta mi sie strasznei podoba, ktoś moze powiedziec, że wyl albo no cokolwiek ale uważam ze mial wyjątkową świetną barwę.....no i ofkors Ozzy =]]
-
gorzka - 02-20-2005
Wiem wiem sorry pochrzanilo mi sie z hard rockiem ; )
zonk :p
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-20-2005
Mi sie podoba glos niejakiego James H. Z niejakiej Matallicy
-
Hair of the dog - 02-20-2005
kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty ? kurwa co to za wokal ma byc
http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/Miecze_Gromu.mp3 <------ a to...no comment
-
KelThuz - 02-20-2005
Hair of the dog napisał(a):kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty
twoja stara heavymetalowiec
Cytat:http://www.warraha.gower.pl/warraha/msx/Miecze_Gromu.mp3 <------ a to...no comment
Toć czysty kvlt, inspirowany Bathory ze środkowego okresu
-
KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty
ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)
-
Kamil - 02-20-2005
Hair of the dog napisał(a):KelThuz napisał(a):[quote="Hair of the dog"]kurwa...czy nikt z was nie zauwazyl ze heavymetalowce to cioty
ee tzn co ?
cioty-patrz na glos(umiejetnosci wokalne...slabiutkie...nie wspominajac o tekstach)
pospiewasz jak Halford (tylko nie patrz tylko na Painkiller, posluchaj tez Crucible), posluchaj Accept- kak bedziesz tak umial, to wowczas pogadamy
-
nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach
-
KelThuz - 02-20-2005
Hair of the dog napisał(a):nie mowie ze JA tak musze umiec, ja moge umiec rozne inne rzeczy bardziej tworzcze od judas priest
a co do wokalu, moge wskazac kilka artystow o duzo bardziej (oryginalnym tez)ciekawym glosie...i duzo duzo wiekszych umiejetnosciach
jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera

, reszta to geje smyrajace sie po mordach
-
homoseksualne?to dickinson brzmi jakby mu jaja urywali...daj spokoj
-
Dżemik - 02-20-2005
Cytat:jebac ciekawe homoseksualne glosy
ERIC ADAMS i DANIEL HEIMAN to bogowie wokalistyki, nie ustepuje im potezny David DeFeis, i ten koles z Persuadera , reszta to geje smyrajace sie po mordach
A Piotrek tudziez Lukasz z Sorcerer'a?