Forum Rockmetalshop
Najlepszy Horror :] - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Najlepszy Horror :] (/thread-najlepszy-horror)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Vampires Rulez!! - lol_cia - 08-28-2005

Ja jednak wole horrory z wampirami.. są takie] fascynujące i inneBig Grin najleprzym jest "Queen of the damned"(Królowa potempionych)- co prawda nie jest zbyt straszny ale zajebisty pod względem muzyki i fabuly. Jesli ktos nie oglądal to szczególnie polecam... Jeanakze dobrym filmem jest jeszcze RESIDENT EVIL 1 i 2. Co prawda nie jest z wampirami ale jest całkiem niezły. A i zanim obejzycie królowa potempionych to obejzyjcie pierw wywiad z wampiremWink tez jest zajebisty

- Sabelle - 08-29-2005

uzi napisał(a):tez mi caly czas porownanie to po glowie chodzilo Smile hyhy tylko zmysl jest starszy o 2 lata:> ale nie piszmy bo jak ktos widzial jeden z tych filmow i nosil sie z zamiarem obejrzenia drugiego to po tym moze sie na nas mocno zdenerwowacTongue te koncowki sa charakterystyczne Big Grin
...kto by pomyślał, podobnie uważam Wink
Sama nie wiem czy to jest horror :? , ale bardzo podobał mi ję jeded film z Pacinem - recenz.zjechali go równo, ale w/g mnie świetny- "Adwokat diabła"... gdyby nie to durne zakończenie Confusedhock: ....

Re: Vampires Rulez!! - uzi - 08-29-2005

lol_cia napisał(a):Ja jednak wole horrory z wampirami.. są takie] fascynujące i inneBig Grin najleprzym jest "Queen of the damned"(Królowa potempionych)- co prawda nie jest zbyt straszny ale zajebisty pod względem muzyki i fabuly. Jesli ktos nie oglądal to szczególnie polecam... Jeanakze dobrym filmem jest jeszcze RESIDENT EVIL 1 i 2. Co prawda nie jest z wampirami ale jest całkiem niezły. A i zanim obejzycie królowa potempionych to obejzyjcie pierw wywiad z wampiremWink tez jest zajebisty

Queen of the damned - bajeczka. Milo sie oglada, ale ambitnym kinomanom nie polecam, bo ich krew zalejeWink horrorem bym tego w zadnym wypadku nie nazwala Wink

Wywiad z wampirem -pomysl fajny, same znane nazwiska i mordki przyciagajace uwage, ale takie to lzawe bylo. I nie straszne Wink tez jak dla mnie nie horror Wink

Resident Evil - pisalam gdzies o tym, nudzil mnie strasznie, (znaczy 1 - dwojki nie widzialam) zadnych emocji... kompletnie nic. choc koncowka byla fajnaWink

sabelle napisał(a):...kto by pomyślał, podobnie uważam
Sama nie wiem czy to jest horror , ale bardzo podobał mi ję jeded film z Pacinem - recenz.zjechali go równo, ale w/g mnie świetny- "Adwokat diabła"... gdyby nie to durne zakończenie ....

a na Adwokacie diabla zasnelam jak byl w tv i nie pamietam juz czy mnie nudzil czy po prostu bylam spiaca Tongue

- Beast King - 08-29-2005

Z Resident Evila taki horror jak z dupy trąba Smile

- Toki - 08-29-2005

South Park

- uzi - 08-30-2005

Beast King napisał(a):Z Resident Evila taki horror jak z dupy trąba Smile

trza przyznac racje Tongue