Forum Rockmetalshop
------>>Eskalacja pedalstwa<<------- - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ------>>Eskalacja pedalstwa<<------- (/thread-eskalacja-pedalstwa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Necro Desecrator - 09-10-2005

Ghost_82 napisał(a):A co w nim takiego śmiesznego było Confusedhock:

TRAGICZNY,pseudopoetycki,przeegzaltowany i ,do-wyrzygania" emfatyczny pierd przeznaczony dla skrajnie zakompleksionych, zapryszczonych gimnazjalistów ,co gorsza,mających się nierzadko za poetów tudzież okultystów ,w porywach magów(co ,jak wiadomo,sprowadza się do picia najtańszych win i rzygania po krzakach z równie ,,mrocznym" towarzystwem).Wnioskuję, po tresci twych postów,że ta samozwańcza poezja doskonale spełnia swoje zadanie.

edit: LOL,a jednak zmienił opis Big Grin Chyba się wystraszył...

- Tim - 09-10-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):A co w nim takiego śmiesznego było Confusedhock:

TRAGICZNY,pseudopoetycki,przeegzaltowany i ,do-wyrzygania" emfatyczny pierd przeznaczony dla skrajnie zakompleksionych, zapryszczonych gimnazjalistów ,co gorsza,mających się nierzadko za poetów tudzież okultystów ,w porywach magów(co ,jak wiadomo,sprowadza się do picia najtańszych win i rzygania po krzakach z równie ,,mrocznym" towarzystwem).Wnioskuję, po tresci twych postów,że ta samozwańcza poezja doskonale spełnia swoje zadanie.

edit: LOL,a jednak zmienił opis Big Grin Chyba się wystraszył...

Obecny opis lepszy wcale nie jest Laughing

- upadłyAnioł - 09-11-2005

Zdecydowanie Manson ;] czyści mnie na jego widok ;]

- Ghost_82 - 09-11-2005

Jak wam sie nie podoba to go nie czytajcie. :? Bo widze że sie już nie macie czego czepić. Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet. Pilnujcie swojego pedalskiego temaciku lepiej.

- Tim - 09-11-2005

Ghost_82 napisał(a):Jak wam sie nie podoba to go nie czytajcie. :? Bo widze że sie już nie macie czego czepić. Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet. Pilnujcie swojego pedalskiego temaciku lepiej.

Pedalski a jednak lubisz się tu wypowiadać, nie? Laughing

- Ghost_82 - 09-11-2005

Gdybym był za tym tematem to inaczej bym gadał, a jak widać dałem wiecej postów ze wzgledu na to że ktos miał problem o opis. Równie dobrze mogłoby to być na innym temacie.

- hegemon88 - 09-11-2005

Ghost_82 napisał(a):Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet.

Opusc ten czatrum.

- G - 09-11-2005

Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.
A z pedalskich zespołów to jedynie co mi przychodzi na myśl to Linkin Park. A ze starszych -Motley Crue.

- statekx - 09-11-2005

G napisał(a):Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.
A z pedalskich zespołów to jedynie co mi przychodzi na myśl to Linkin Park. A ze starszych -Motley Crue.

Ej ej ej tu nie chodzi o to czy dana kapela jest dobra Wink Chodzi o to czy jest ona ciepla Tongue

- Vomitor - 09-11-2005

Eee tam, nie wypraszajcie ghosta, takie fajne bluzgi po nim lecą, specjalnie dla niego się zarejestrowałem na tym forum Laughing

- XdkyX - 09-11-2005

hegemon88 napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet.

Opusc ten czatrum.

muhahaahahah owned Big Grin

- Necro Desecrator - 09-12-2005

G napisał(a):Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.

Czekaj,czekaj...Nie wiem czy mój tok rozumowania jest własciwy...G jak gówno,to miałes na myśli?

- Valhalla - 09-12-2005

Necro Desecrator napisał(a):G jak gówno,to miałes na myśli?
czy ktos ci skarbie powiedzial, ze przesadzasz ze swoim wizerunkiem 'twardziela'?

- Necro Desecrator - 09-13-2005

Valhalla napisał(a):
czy ktos ci skarbie powiedzial, ze przesadzasz ze swoim wizerunkiem 'twardziela'?

Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.

- RamzeS - 09-13-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Valhalla napisał(a):

Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.
W rzeczy samej Laughing nie ma to jak konstruktywna samokrytyka Laughing