-
Necro Desecrator - 09-10-2005
Ghost_82 napisał(a):A co w nim takiego śmiesznego było
hock:
TRAGICZNY,pseudopoetycki,przeegzaltowany i ,do-wyrzygania" emfatyczny pierd przeznaczony dla skrajnie zakompleksionych, zapryszczonych gimnazjalistów ,co gorsza,mających się nierzadko za poetów tudzież okultystów ,w porywach magów(co ,jak wiadomo,sprowadza się do picia najtańszych win i rzygania po krzakach z równie ,,mrocznym" towarzystwem).Wnioskuję, po tresci twych postów,że ta samozwańcza poezja doskonale spełnia swoje zadanie.
edit: LOL,a jednak zmienił opis

Chyba się wystraszył...
-
Tim - 09-10-2005
Necro Desecrator napisał(a):Ghost_82 napisał(a):A co w nim takiego śmiesznego było
hock:
TRAGICZNY,pseudopoetycki,przeegzaltowany i ,do-wyrzygania" emfatyczny pierd przeznaczony dla skrajnie zakompleksionych, zapryszczonych gimnazjalistów ,co gorsza,mających się nierzadko za poetów tudzież okultystów ,w porywach magów(co ,jak wiadomo,sprowadza się do picia najtańszych win i rzygania po krzakach z równie ,,mrocznym" towarzystwem).Wnioskuję, po tresci twych postów,że ta samozwańcza poezja doskonale spełnia swoje zadanie.
edit: LOL,a jednak zmienił opis
Chyba się wystraszył...
Obecny opis lepszy wcale nie jest
-
upadłyAnioł - 09-11-2005
Zdecydowanie Manson ;] czyści mnie na jego widok ;]
-
Ghost_82 - 09-11-2005
Jak wam sie nie podoba to go nie czytajcie. :? Bo widze że sie już nie macie czego czepić. Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet. Pilnujcie swojego pedalskiego temaciku lepiej.
-
Tim - 09-11-2005
Ghost_82 napisał(a):Jak wam sie nie podoba to go nie czytajcie. :? Bo widze że sie już nie macie czego czepić. Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet. Pilnujcie swojego pedalskiego temaciku lepiej.
Pedalski a jednak lubisz się tu wypowiadać, nie?
-
Ghost_82 - 09-11-2005
Gdybym był za tym tematem to inaczej bym gadał, a jak widać dałem wiecej postów ze wzgledu na to że ktos miał problem o opis. Równie dobrze mogłoby to być na innym temacie.
-
hegemon88 - 09-11-2005
Ghost_82 napisał(a):Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet.
Opusc ten czatrum.
-
G - 09-11-2005
Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.
A z pedalskich zespołów to jedynie co mi przychodzi na myśl to Linkin Park. A ze starszych -Motley Crue.
-
statekx - 09-11-2005
G napisał(a):Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.
A z pedalskich zespołów to jedynie co mi przychodzi na myśl to Linkin Park. A ze starszych -Motley Crue.
Ej ej ej tu nie chodzi o to czy dana kapela jest dobra

Chodzi o to czy jest ona ciepla
-
Vomitor - 09-11-2005
Eee tam, nie wypraszajcie ghosta, takie fajne bluzgi po nim lecą, specjalnie dla niego się zarejestrowałem na tym forum
-
XdkyX - 09-11-2005
hegemon88 napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Nie będe z wami gadał bo nie ma z kim nawet.
Opusc ten czatrum.
muhahaahahah owned
-
Necro Desecrator - 09-12-2005
G napisał(a):Ja tam nie uważam ,że każda powermetalowa kapela jest pedalska. Dla mnie zarówno Manowar ,Judas Priest jak i Iron Maiden czy Hammerfall to dobre kapele.
Czekaj,czekaj...Nie wiem czy mój tok rozumowania jest własciwy...G jak gówno,to miałes na myśli?
-
Valhalla - 09-12-2005
Necro Desecrator napisał(a):G jak gówno,to miałes na myśli?
czy ktos ci skarbie powiedzial, ze przesadzasz ze swoim wizerunkiem 'twardziela'?
-
Necro Desecrator - 09-13-2005
Valhalla napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):G jak gówno,to miałes na myśli?
czy ktos ci skarbie powiedzial, ze przesadzasz ze swoim wizerunkiem 'twardziela'?
Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.
-
RamzeS - 09-13-2005
Necro Desecrator napisał(a):Valhalla napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):G jak gówno,to miałes na myśli?
Gdzie dostrzegasz u mnie symptomy charakterystyczne dla ,,twardziela" ? Prosiłbym o podanie twojej definicji tego określenia,bo na moje oko ,to do mojej skromnej osoby bardziej pasują takie słowa jak ,,cham" , ,,prostak" , ,,gbur" itp.
W rzeczy samej

nie ma to jak konstruktywna samokrytyka