Forum Rockmetalshop
St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna) (/thread-st-anger-a-reszta-p%C5%82yt-metallici-rzecz-jasna)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- Splash - 10-05-2004

No... A z St.Anger to Unnamed Feeling króluje !

- Kalin - 10-05-2004

aXe Rose napisał(a):mUster? Wink
Jasne ze Master Big Grin sory, głupia literówka Embarrassed
8)

- psychosis - 10-11-2004

...na poczatku chciałbym wznieść Toast za mój 1 post i wszystki przywitac (ale wazelina) Big Grin no wiec jesli chodzi o inne albumy Mety to raczej ze Master i nie inaczej.... potem Black...

- Saul Hudson - 10-12-2004

JA też jestem za innymi albumami mety , ale St.Anger nie jest aż taki super beznadziejny , od czasu do czasu można posłuchać , np. Unnamed feeling , Frantic , czy Some kind of monster . NIe podoba mi się w tym albumie jednak to , że jest zbyt prosty od strony muzycznej , tzm. bez solówek , w kółko granie podobnych riffów , ze momentami jest bezsensowne walenie w instrumenty , np. w piosence tytułowej . Chodź oczywiście ostatni album nie mozę się równać z dawnym jak chodźby Black Album , Czy Master of Puppets , które są nie ukrywajmy genialne Wink

- Emhyr - 10-31-2004

Master jest zajebisty ale uważam za lepszy Ride the Lighting.
Ten klimat...
Big Grin

- Macias - 10-31-2004

Szkoda ze na St. Anger nie ma zadnych solowek troche za monotonna ta płyta.I faktycznie strasznie jej daleko do Mastera czy Ride the lightning Wink

- aXe Rose - 10-31-2004

ja uwielbiam ...AJFA - za przesłanie, za nastrój, ciężar...

- DOJCZ - 11-03-2004

dlamnie po koncercie w chorzowie St.Anger - niczym nieodbiega od pierwszych płyt metallici - przed koncertem niebyło tak ale PO - to niewierzyłem ze te piosenki aż tak dobrze brzmią - widać tą złosc , energie , szybkosc itp... czyli widać w nich METALLICE

- jean - 11-09-2004

St. Anger = nu-metal. To nie zarzut bynajmniej - każdy słucha tego, co lubi. Z pewnością nie jest zaś w gatunkach trash/heavy/power.

- Calmwater - 11-09-2004

Hmm...St.Anger nie jest zły...A dobry wcale,przynajmniej w skali wcześniejszych dokonań kapeli.Chociaż niektórym ta płyta się spodobała.Co oni zrobili z perkusją?I te nu-metalowe wstawki Sad Nie mam nic przeciwko nu,sam często lubię posłuchać,ale nie w wykonaniu Metallicy :!: Pozostaje mieć nadzieję,że powrócą do brzmienia znanego z Master Of Puppets czy chociaż czarnego albumu... :?

- Bucu - 11-15-2004

Kill'em All & Ride The Lighting & Master Of Puppets !!!

Trzy najlepsze Albumy Metallici, A ST.Anger Moim Zdaniem jest poprostu albumem Cienkim (2 fajn e kawałki - st.anger i the unnamed feeling)

- Kaktus - 11-22-2004

najlepsze albumy metallicy to według mnie: master of puppets, and justice for all i ride the lightning
st. angera przesłuchałem kilka razy i jest ktaki sobie ale do w/w się nie umywa licze że matallica wyda jeszcze o wiele lepsze płyty na poziomia swoich wcześniejszych dokoań Smile

- psychosis - 11-22-2004

jean napisał(a):St. Anger = nu-metal.
***** śmieszą mnie tacy ludzie jak jean st.anger i nu metal... żes teraz jebnoł dobry kawał...

- Dementor - 11-24-2004

to faktycznie dooobry kawal Laughing Laughing Laughing Laughing
moim zdaniem to porządny trash...

- Emhyr - 11-24-2004

Dementor napisał(a):to faktycznie dooobry kawal Laughing Laughing Laughing Laughing
moim zdaniem to porządny trash...

...no new metal to to nie jest ale nie popadajmy w skrajności bo trashem też tego bym nie nazwał... Wink