Plaga debilstwa - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: Plaga debilstwa (
/thread-plaga-debilstwa)
Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
-
Vomitor - 10-21-2005
Do dance:
toś się wreszcie w swoim temacie odezwał.
-
RamzeS - 10-21-2005
Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum. 
I kto to pisze... :?
-
Dance Of Death - 10-21-2005
R_amze_S napisał(a):Dance Of Death napisał(a):nie psujcie reputacji forum. 
I kto to pisze... :?
ktos kto szuka ciekawych informacji u ludzi, jednkaże coraz gorzej z tym jest... bo tu sa wszyscy mądrzy i co drugi to sie przemądrza przekrzykuje, a w rezlutacie wychodzi misz-masz czyli jedna wielka hołota ! czlowiek by sie z dzieckiem szybciej dogadał niż z niektórymi z was... niestety brutalna ale i słodka prawda...
-
hier_kommt_die_sonne - 10-21-2005
I kto to pisze...
-
Vomitor - 10-21-2005
breakdance napisał(a):ktos kto szuka ciekawych informacji u ludzi, jednkaże coraz gorzej z tym jest... bo tu sa wszyscy mądrzy i co drugi to sie przemądrza przekrzykuje, a w rezlutacie wychodzi misz-masz czyli jedna wielka hołota ! czlowiek by sie z dzieckiem szybciej dogadał niż z niektórymi z was... niestety brutalna ale i słodka prawda...
Toż ci do ciężkiej chloery udzielamy nieraz tych informacji !!! a, że jesteś za tępy by do twej zakutej pały one dotarły... coż... to właśnie jest brutalna ale już wcale nie tak słodka prawda.
Racja, tu się zgodzę, ty nieraz byś się z dzieckiem na sto procent lepiej dogadał. Wszyscy mądrzy... a cóż w tym złego? to że się do tej grupy z całą absolutnie pewnością nie zaliczasz?
Przedewszystkim trochę pokory chłopcze..
-
cieć malinowy napisał(a):Toż ci do ciężkiej chloery udzielamy nieraz tych informacji !!! a, że jesteś za tępy by do twej zakutej pały one dotarły... coż... to właśnie jest brutalna ale już wcale nie tak słodka prawda.
Racja, tu się zgodzę, ty nieraz byś się z dzieckiem na sto procent lepiej dogadał. Wszyscy mądrzy... a cóż w tym złego? to że się do tej grupy z całą absolutnie pewnością nie zaliczasz?
Przedewszystkim trochę pokory chłopcze...
odbijanie postów jest dziecinne i argumentuje twój brak mózgu i alibi. ja jestem szcześliwy ze nie naleze do pojebów heh... a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami

. na pokore to trza sobie zasłużyc i być kimś - a nie cieciem...
-
Vomitor - 10-21-2005
Nie, dziecinne to jest twoje upieranie się przy swoim i ciągłe odsączone z argumentów przegadywanie się, kończę dyskusję z tobą ćwoku bo jest ona bezcelowa. Zaoraj siebie, t.s. & t.s. i swojego psa.
-
You Lose...
-
Vomitor - 10-21-2005
Epilog "dyskusji" :
Tak, ciesz się gówniarzu, kto tu mówił o dziecinnych zagrywkach... Dojrzałość to umieć wycofać się z dyskusji z infantylnym imbecylem.
-
Vomitor napisał(a):Epilog "dyskusji" :
Tak, ciesz się gówniarzu, kto tu mówił o dziecinnych zagrywkach... Dojrzałość to umieć wycofać się z dyskusji z infantylnym imbecylem.
moja puenta: to nie jest zadna dziecinna zagrywka tylko pokazanie kto ma racji, a kto bredzi ! a dojrzałość to umieć rozmawiać - a zeby rozmawiać trza miec argumenty ! żegnam - Right Next Door To The Hell's
-
Tomash - 10-21-2005
Dance Of Death napisał(a):[ żegnam - Right Next Door To The Hell's
alleluja!
-
Vomitor - 10-21-2005
bez jaj.... dance odchodzi z forum?????
papa, jak mi przykro....
-
Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????

ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem...
-
Vomitor - 10-21-2005
Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????

ja tego nie powiedziałem - na mysli mialem skonczyc kontakt z wszechwiedzącym kinder metalem... 
twój stary cię zawołał, że na chwilę zamilkłeś?
-
Vomitor napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):bez jaj.... dance odchodzi z forum?????

twój stary cię zawołał, że na chwilę zamilkłeś?
jak już wcześniej mówiłem... The End...