Forum Rockmetalshop
Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Grindcore !!!!!!!!!!!!!!!!!! (/thread-grindcore)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Donkamillo - 11-22-2006

Cytat:R_amze_S napisał:
Zanim narodziło sie określenie "thrashcore" muzyke D.R.I. i innych zespołów wykonujących tego rodzaju muzyke,określało sie jako "crossover".

S.O.D.

Jeszcze z tych bardziej znanych M.O.D. z "Grubym"Milano,który tez był wokalista S.O.D.

- KISIEL - 11-22-2006

Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem

O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash. Crying or Very Sad

Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no.... Confusedhock:

- Tomash - 11-22-2006

tylko nie Tomek Laughing ja to zrozumiałem jako pytanie czy grindcore jest gatunkiem METALU. Moim zdaniem - w czystej postaci - nie jest.

- seelenleib - 11-22-2006

KISIEL napisał(a):
Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem

O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash. Crying or Very Sad

Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no.... Confusedhock:

pytales czy to gatunki "muzyki metalowej" a nie same w sobie, co w ogole jest pytaniem zupelnie bez sensu. a ten "noisecore i costam" to nie nowe szufladki tylko gatunki jak kaazde inne - po to je chyba wymienilem zeby dac jakis obraz przyblizony, nie uwazasz? a to ze ty o nich nie slyszales to nie znaczy ze sa nowe.

i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny i nie musze bynajmniej ciebie pytac.
pierdolisz bez sensu a potem przekrecasz fakty.

- KISIEL - 11-22-2006

okurwajapierdole napisał(a):Man Is The Bastard

(noisecore/powerviolence)

okurwajapierdole napisał(a):i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny

To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.

seelenleib napisał(a):i nie musze bynajmniej ciebie pytac.

Walduś, jak nie jak tak.

seelenleib napisał(a):pierdolisz bez sensu

Jeszcze wczoraj moje uczucia do Ciebie miały sens...

- seelenleib - 11-22-2006

KISIEL napisał(a):To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.

nie no, zalamujesz mnie...
mam wrazenie jakbys od razu po napisaniu posta zapominal co pisales. i bynajmniej nie mam ochoty prostowac twojego pokretnego myslenia.

a jesli chodzi o gatunki to po co sie w ogole o nich mowi? zeby wiedziec czego mniej wiecej oczekiwac? tak samo jest i z moim postem.

a uczuciami to obdarz lepiej kogos innego - moze kobiete jakas?

- corpse - 03-29-2008

granica między grinde a death metalem jest bardzo płynnaBig Grin

- Osgiliath88 - 03-29-2008

corpse napisał(a):granica między grinde a death metalem jest bardzo płynnaBig Grin

Dla osoby która nie ma pojęcia o muzyce.

- corpse - 05-20-2008

hej!
jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na wywiad z Cyjanem na www.inheritance.boo.pl
pozdr.