-
Donkamillo - 11-22-2006
Cytat:R_amze_S napisał:
Zanim narodziło sie określenie "thrashcore" muzyke D.R.I. i innych zespołów wykonujących tego rodzaju muzyke,określało sie jako "crossover".
S.O.D.
Jeszcze z tych bardziej znanych M.O.D. z "Grubym"Milano,który tez był wokalista S.O.D.
-
KISIEL - 11-22-2006
Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem
O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash.
Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no....

hock:
-
Tomash - 11-22-2006
tylko nie Tomek

ja to zrozumiałem jako pytanie czy grindcore jest gatunkiem METALU. Moim zdaniem - w czystej postaci - nie jest.
-
seelenleib - 11-22-2006
KISIEL napisał(a):Tomash napisał(a):Jesteś duzo głupszy niż przypuszczałem
O kurwa !!! Kolo zapytał, czy grindcore jest gatunkiem muzycznym !!! I chyba jest, tak jak heavy, power, death, speed czy thrash.
Natomiast zapytałem czy ten noisecore czy powercoś to jakieś nowe "szufladki"... I koleś się chyba trochę zamotał. Tomek, kurwa no....
hock:
pytales czy to gatunki "muzyki metalowej" a nie same w sobie, co w ogole jest pytaniem zupelnie bez sensu. a ten "noisecore i costam" to nie nowe szufladki tylko gatunki jak kaazde inne - po to je chyba wymienilem zeby dac jakis obraz przyblizony, nie uwazasz? a to ze ty o nich nie slyszales to nie znaczy ze sa nowe.
i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny i nie musze bynajmniej ciebie pytac.
pierdolisz bez sensu a potem przekrecasz fakty.
-
KISIEL - 11-22-2006
okurwajapierdole napisał(a):Man Is The Bastard
(noisecore/powerviolence)
okurwajapierdole napisał(a):i jak pisze o jakims zespole w temacie grindcore to chyba zdaje sobie sprawe ze to gatunek muzyczny
To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.
seelenleib napisał(a):i nie musze bynajmniej ciebie pytac.
Walduś, jak nie jak tak.
seelenleib napisał(a):pierdolisz bez sensu
Jeszcze wczoraj moje uczucia do Ciebie miały sens...
-
seelenleib - 11-22-2006
KISIEL napisał(a):To po chuj pod nazwą zespołu (Man Is The Bastard) podałeś gatunki muzyczne w temacie grindcore, bo Cię lekko nie czaje.
nie no, zalamujesz mnie...
mam wrazenie jakbys od razu po napisaniu posta zapominal co pisales. i bynajmniej nie mam ochoty prostowac twojego pokretnego myslenia.
a jesli chodzi o gatunki to po co sie w ogole o nich mowi? zeby wiedziec czego mniej wiecej oczekiwac? tak samo jest i z moim postem.
a uczuciami to obdarz lepiej kogos innego - moze kobiete jakas?
-
corpse - 03-29-2008
granica między grinde a death metalem jest bardzo płynna
-
Osgiliath88 - 03-29-2008
corpse napisał(a):granica między grinde a death metalem jest bardzo płynna
Dla osoby która nie ma pojęcia o muzyce.
-
corpse - 05-20-2008
hej!
jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na wywiad z Cyjanem na
www.inheritance.boo.pl
pozdr.