Forum Rockmetalshop
A ja sie chce wypisac z tego forum... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Wszystko o sprawach tego forum (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-wszystko-o-sprawach-tego-forum)
+--- Dział: Forum, forum, forum... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-forum-forum-forum)
+--- Wątek: A ja sie chce wypisac z tego forum... (/thread-a-ja-sie-chce-wypisac-z-tego-forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- Wars - 08-02-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
warsadal napisał(a):
Cytat:I dlatego się nie dziwię temu, co zrobil Axe Rose
Ja i Blood wyjaśniliśmy sobie to, co nam nie pasowało. Musisz to rozdrapywać? Pomyśl..
Może nie chodziło dokładnie o Ciebie, ale OK, nie chce sie kłócić z jedną z nielicznych ostoi normalności na forum ;]
No przepraszam, no Smile Źle Cię zrozumiałem Smile Hałewer, to bo ja wiem, czy nieliczną.. Sporo jest fajnych ludzi Smile

- Quostek - 08-31-2005

Ja tez mam powoli dosyc tego forum, chyba sie wypisze... Nudno sie zaczelo robic, brakuje nowych, mlodych, ze swierzym spojzeniem ( kurde, klawiatura nie stawia polskich liter) na forum... Kamael zrobil sie sluzbista ( chcoiaz jeszcze ma kilka ciekawych pomyslów). aXe Rose jest troszke mniej aktywny niz dawniej... A w okol fani Lez, Linkin Park i Avril... Niech sie cos stanie, bo sie wypisze Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- hier_kommt_die_sonne - 08-31-2005

^On nie moze odejść, jest za śmieszny!

- Quostek - 08-31-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):^On nie moze odejść, jest za śmieszny!
W jakim sensie Evil or Very Mad ?

- Mariusz P. - 08-31-2005

W normalnym - ona poprostu się z ciebie nabija.... Laughing

Po prostu Quostek ma ciekawe poczucie humoru i z jego postów sie można śmiać i smiać :}

- Quostek - 08-31-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Po prostu Quostek ma ciekawe poczucie humoru i z jego postów sie można śmiać i smiać :}
Uuuuu Crying or Very Sad nikt mnie nie lubi Crying or Very Sad mam ochote na serio odejsc... A jak przeczytalem starszy post aXe'a to o tym, ze mu zapewniam odpowiednia dawke brechtu to mi sie niedobrze zrobilo Crying or Very Sad Chyba sie na serio wypisze...

Nie lubi? Wszyscy Cie tu kochają!

- Quostek - 08-31-2005

Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.

- Wars - 08-31-2005

Quostek napisał(a):Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.
Daj spokój, to już przeca wygląda jak jakiś kompleks ;)

- Mariusz P. - 08-31-2005

Chyba aż tak zle nie jest ??? Smile

(nie mam mowy ja nie będę robił za psychologa ! Laughing )

- Quostek - 08-31-2005

warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):Mówie ci |e jak przeczytalem ten stary post to mnie zatkalo... I dlatego nikt mnie nie lubi, z true metalami i modami na czele.
Daj spokój, to już przeca wygląda jak jakiś kompleks Wink
Co nie zmenia faktu, |e od pewnego czasu Acrid i Kamael bez przerwy maj jakies pretensje, ze juz o true meatalach nie wspomne... Chyba zrobie topica o reputacji... Idea To jest mysl! Zaczekajcie chwilke...

No i jak go nie kochać...

- Quostek - 08-31-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):No i jak go nie kochać...
<uklon>Acha i w "Max Offtopic" znajdziecie topic "2 Minuty Nienawisci". Zobaczcie w czym rzecz. Wyrzucenie z siebie nienawisci pomaga... Wiem po sobie.

- Pearl - 08-31-2005

Quostek nie martw się. Ja metalem nie jestem Wink W sumie nic do Ciebie mieć nie mogę, bo i za co? Rolleyes Jednak czasem piszesz dość zabawne posty i zakłdasz dziwne tematy, ale w znaczeniu pozytywnym Smile