Forum Rockmetalshop
Ulubiony uzytkownik - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Traszowisko (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-traszowisko)
+--- Wątek: Ulubiony uzytkownik (/thread-ulubiony-uzytkownik)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

- Necro Desecrator - 11-02-2005

warsadal napisał(a):i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem Smile

No,najwyrazniej zapomniałes

- Wars - 11-02-2005

Necro Desecrator napisał(a):
warsadal napisał(a):i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem Smile

No,najwyrazniej zapomniałes
Przepraszam... o kim ? Wink Masz wiele gruppies na forum (i pań, i panów), nie muszę być jednym z nich Wink

- Scully - 11-03-2005

warsadal napisał(a):Masz wiele gruppies na forum (i pań, i panów), nie muszę być jednym z nich Wink
iii tam, nie więcej niż ja za czasów mojej świetności przeminiętej <;

- Necro Desecrator - 11-03-2005

warsadal napisał(a):Masz wiele gruppies na forum (i pań, i panów), nie muszę być jednym z nich Wink

Trza sie o jakis fanklub postarać,nie inaczej.

Scully napisał(a):
iii tam, nie więcej niż ja za czasów mojej świetności przeminiętej <;

Ha! Bo jeszcze niewiastom nie było dane podziwiać moich boskich fotek;gdybym je wstawił, z pewnością zmiażdżyłbym konkurencję.

- Valhalla - 11-03-2005

no to dawaj Big Grin

- Amy - 11-03-2005

Necro Desecrator napisał(a):Bo jeszcze niewiastom nie było dane podziwiać moich boskich fotek;gdybym je wstawił, z pewnością zmiażdżyłbym konkurencję.

dawaj, dawaj bejbe Big Grin

- Dance Of Death - 11-03-2005

Wiem, że coniektórzy mnie nie lubią, ale nie oznacza to ,że ja kogoś nie cenie Tongue
Do najbardziej wartościowych forumowiczów zaliczam: Buubi, Beowulf, Kamael, Elvis, Amy, Wersadal, Dżemik, Pandora, Lilith.

Ci ludzie naprawde coś sobą reprezentują, a przy okazji można z nimi porozmawiąc.

jak sobie kogo przypomne to dorzuce Smile

- Amy - 11-03-2005

Dance Of Death napisał(a):Amy

ojejku jak fajnie Smile chociarz jeden mnie docenia Smile Dziękuje ślicznie za uznanie Smile

- RamzeS - 11-03-2005

Uch,DODa zmienił opis i avatar na bardziej mroczny,jestem pod wrazeniem [Obrazek: diabelek.gif]

- aXe Rose - 11-03-2005

R_amze_S napisał(a):Uch,DODa zmienił opis i avatar na bardziej mroczny,jestem pod wrazeniem [Obrazek: diabelek.gif]
Takie się to mało Maidenowskie zrobiło Big Grin

- Vomitor - 11-03-2005

W końcu musi być pedalski skoro w jakimś temacie chciał penetrować wszystkie zakamarki mego ciała.. fuck.

- Hethell - 11-04-2005

Dance Of Death napisał(a):Wiem, że coniektórzy mnie nie lubią, ale nie oznacza to ,że ja kogoś nie cenie Tongue
Do najbardziej wartościowych forumowiczów zaliczam: Buubi, Beowulf, Kamael, Elvis, Amy, Wersadal, Dżemik, Pandora, Lilith.

Ci ludzie naprawde coś sobą reprezentują, a przy okazji można z nimi porozmawiąc.

o wypadlam z listy Laughing

- Dance Of Death - 11-04-2005

Hethell napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):Wiem, że coniektórzy mnie nie lubią, ale nie oznacza to ,że ja kogoś nie cenie Tongue

o wypadlam z listy Laughing

niestety... bo naprawde uwazałem Cie za normalną Damę... a tak jestes dla mnie tym co reszta...

- Scully - 11-04-2005

taaak... reszta to pomiot? {;

- Necro Desecrator - 11-04-2005

Dance Of Death napisał(a):a tak jestes dla mnie tym co reszta...

Hmm,powiedz mi drogi kolego, jak TY siebie postrzegasz na tle tej podrzędnej ,,reszty"?