Forum Rockmetalshop
TOOL - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: TOOL (/thread-tool)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Dżemik - 12-10-2005

Toolica napisał(a):
Dżemik napisał(a):Heh.. Tool.. nuuuda.. Zasypiam po 2 minutach.. Zespol jedyny w swoim rodzaju.. Inna kapelke bym poprostu wylaczyl.. a przy Toolu zasypiam.. No i nie podobaja mi sie te ich teledyski.. =/ bleee.. Schiz zupelny..
Jeśli Tool nazywasz nudą to go po prostu nie słuchaj. Mad

A myslisz, kiciu, ze siedze sobie w domu i katuje sie nielubianym przeze mnie Tool'em? Znam dyskografie kapeli, to mowie co o niej sadze.. Ostatni raz Tool'a sluchalem z 5 lat temu..

Cytat:Może nie umiesz z muzyki czerpać tego co chcą Ci przekazać wykonawcy.

Z muzyki Tool- na pewno..

Cytat: Nudną muzyka Tool'a zdecydowanie nie jest.

No to inaczej- muzyka Tool'a jest uspypiajaca.. Wink

- Blood - 12-10-2005

Ach, ach... Bardzo, bardzo lubie <;
Kiedy pierwszy raz uslyszalam Tool rzeczywiscie uznalam to za cholernie nudna kapele i sobie darowalam. Ale potem kolega polecil mi Aenime no i wtedy w koncu mnie wzielo Big Grin
Teledysk do Prabola jest cudowny...
Aenima jest moja ulubiona plyta zdecydowanie, Lateralus takze cudny... no wszystko jest swietne poprostu [;

- Toolica - 12-13-2005

Tylkoo nie kiciu Mad

- Xyz - 12-13-2005

A ja uwielbiam ich teledyski- najbardziej Sober i Schism Laughing
Są niepowtarzalną kapelą, to im trzeba przyznać Wink

- Dżemik - 12-13-2005

Toolica napisał(a):Tylkoo nie kiciu Mad

Mrau, misiu.. Wink

- Kamael - 01-25-2006

Z newsów: wiadomo już, że Tool będzie jedną z gwiazd tegorocznego festiwalu Roskilde (29 czerwca - 2 lipca).
Bilety na imprezę w cenie 184 Euro, chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na takie szaleństwo - suma jak dla mnie jest nie do przeskoczenia. Ktoś się wybiera? ;D

- TooLfan - 01-29-2006

Szczerze to przez moment przeszedł mi ten kapitalny pomysl przez głowe...ale taka kasa.Daj pan spokój. Pczekam na TooLa w PL.Mam nadzieje ze forum przygotuje jakas zorganizowana ekipe na ten koncert Smile

- franek - 01-30-2006

Cytat:Z newsów: wiadomo już, że Tool będzie jedną z gwiazd tegorocznego festiwalu Roskilde (29 czerwca - 2 lipca).
Bilety na imprezę w cenie 184 Euro, chyba nigdy nie będę mógł sobie pozwolić na takie szaleństwo - suma jak dla mnie jest nie do przeskoczenia. Ktoś się wybiera? ;D
Na 50% ja (i blisko Pomorza, i rodzina w tym roku do Danii jedzie na wakacje), bo jeszcze poczekam na nazwy wszystkich innych kapel, ktore tam zagraja Wink
Ale na pewno nie dla samego Toola Smile

- Kamael - 01-30-2006

TooLfan napisał(a):Pczekam na TooLa w PL.Mam nadzieje ze forum przygotuje jakas zorganizowana ekipe na ten koncert Smile
Ja się na to piszę, ale termin musi być już po maturze ; ).
Cytat:
Cytat:Z newsów: wiadomo już, że Tool będzie jedną z gwiazd tegorocznego festiwalu Roskilde (29 czerwca - 2 lipca).

Na 50% ja (i blisko Pomorza, i rodzina w tym roku do Danii jedzie na wakacje), bo jeszcze poczekam na nazwy wszystkich innych kapel, ktore tam zagraja Wink
Ale na pewno nie dla samego Toola Smile
Szczęściarz, mój udział w takich zagranicznych festiwalach narazie rozpatruję jedynie w sferze marzeń ; ). Może za parę lat się uda.

- TooLfan - 01-30-2006

Cytat:23 Jan 06

TOOL PROMO TOUR
As it now stands, in a few weeks (mid-February) the members of the band (except for Adam) and their manager will be traveling to parts of Europe, England, Japan and Australia on a bit of a promo tour, meaning that they will be meeting with record company people and doing various interviews with the press in order to promote their new record and upcoming tours. Although any press releases are usually timed to coincide with the release of the record, there will undoubtedly be leaks, so those of you who scour the internet should be on the lookout around this time. As the others field questions and deal with promo issues abroad, Adam will remain in Los Angeles to direct the new Tool video.

Ehh....tak sie zastanawiam czy jest na forum osoba która czuje to samo co ja?? Ja pierdziele 5 lat czekałem...a teraz jest tak blisko.Odliczam dni,godziny. Cos niesamowitego w zyciu nie przezywalem czegos pododnego...Chyba sie rozplacze ze jeszcze tyle czasu Rolleyes

- Kamael - 01-30-2006

W moim przypadku to raczej radosne oczekiwanie ;D, jest dreszcz emocji i ciekawość, choć oczywiście cierpliwość dawno już się skończyła i skoro kazali nam czekać 5 lat, to nie mają wyjścia - muszą wydać coś naprawdę genialnego, by w jakimś stopniu odkupić swoje winy ; ).

Re: TOOL...mmmm.... - AEnema - 02-01-2006

-=}krufka{=- napisał(a):W sumie to od niedawna słucham, ale jestem nimi po prostu zachwycona, jak tylko uslyszalam 46&2 od razu urzekł mnie ten klimat... i głos Maynarda. Nigdzie jeszcze nie spotkałam się z podobnym zespołem i chyba nic dziwnego- trudno ich podrobić. Jest tu jescze ktos lubujący się w takiej muzyce Smile?

TOOL RULEZ!!!!!!!!!!! i tyle 8) 8) 8)

- Czarna - 02-05-2006

Bardzo lubie Tool-a, brat mnie zaraził rok temu miłością do tego zespołu...Grają świetnie i uwarzam że są z jednych bardziej lubianych przezemnie zespołów... Smile

- TooLfan - 02-06-2006

Cytat:http://muzyka.onet.pl/mr,1255302,wiadomosci.html

Hm...mam nadzieje że te informacje są nieprawdziwe, bo coś tytuł krążka mi nie pasi.

- Kamael - 02-06-2006

Nie wiem co Ci w nim przeszkadza ;P, dobry jest. Zastanawia mnie te 9 utworów, 5 lat czekaliśmy na tyle? Myślę więc, że będą bardzo rozbudowane i dosyć długie.
Poza tym przynajmniej orientacyjnie wiemy kiedy wreszcie album pojawi się na rynku.

Tyle, że ja bym w te wszystkie informacje jakoś szczególnie nie wierzył ; ).