-
Miriam - 07-04-2004
githerzai napisał(a):Grecy...?
oni osiągnęli więcej niż mogli mażyć...teraz zaczną grać prawdziwy football 
Marzyć

Póki co jest 1:0 dla Grecji, ale mam nadzieję, że wynik ulegnie zmianie na korzyść Portugalczyków
-
Prisca - 07-04-2004
Nie... nie .... NIE !!!!!!!!
Kurwa.
Dlaczego do jasnej cholery... dlaczego GRECY mają takiego pieprzonego fuksa ...
Zaraz się rozpłacze...
-
Sl4v - 07-04-2004
GRECJA MISTRZEM EUROPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Spidero - 07-05-2004
Fuck ! grecja wygrała

liczyłem na portugalczyków, ech dali dupy w tym spotkaniu, mieli tyle ładnych akcji, ale wszystko spieprzyli, no trudno się mówi...
-
tix - 07-05-2004
wiedzialem ze grecja wygra.. nalezalo im sie
-
Dżemik - 07-05-2004
Nie bardziej niz Portugalii..
Dlaczego zawsze trafiam dokladny wynik meczu akurat wtedy gdy na STS nie obstawiam..? :?
Prawdziwa Grecje zobaczymy dopiero podczas eliminacji do MS 2006.. IMHO nie wytrzymaja presji kibicow.. Bedzie z Grekami tak jak kiedys z Dania, Chorwacja czy Korea..
-
Sl4v - 07-05-2004
To samo napisałeś kilka postów wcześniej...

hock: i jakoś wytrzymali presje. No ale zobaczymy :] na razie niech sie chlopaki cieszą, bo zasłużyli na to
-
Prisca - 07-05-2004
Ja tam jestem za Portugalczykami ... cholera jak przegrali to praktycznie wszyscy mieli łzy w oczach [ ja też :>] ...
Cholera mam doła ...
Ale jak mi dacie Ricarda to się uspokoję
A tak na marginesie - miałam ochote zabić naszych komentatorów ... Są beznadziejni ...
-
Dżemik - 07-05-2004
Sl4v napisał(a):To samo napisałeś kilka postów wcześniej...
hock: i jakoś wytrzymali presje. No ale zobaczymy :] na razie niech sie chlopaki cieszą, bo zasłużyli na to
Wczesniej napisalem ze beda czuli presje.. a nie ze jej nie podolaja.. =P Wczoraj zagrali dobrze.. ale nie lepiej niz Portugalia.. A po tychmistrzostwach wszyscy zaczna ich traktowac jak druga Francje.. beda musieli wygrywac wszystkie mecze.. w koncu to Mistrzowie Europy.. Jak juz powiedzialem.. mielismy juz takie przypadki w historii skopanej pilki.. =P
-
Piorun - 07-06-2004
W Grecji tyle wina przez ten miesięc się przeleje...
Prawie jak w moim pokoju
-
Cranmer - 07-07-2004
Doceniam Rehagela, ale pilka to nie tylko tatkyka (choc Grecja chyba udowadnia, ze jednak to tylko taktyka)... Jesli chodzi o poziom gry to akurat Grecji sie ten tytul nalezal w rownym stopniu co Lotwie! Ale niech im bedzie... historia naprawi swoj blad w 2006
Swoja droga, skoro my wygrlaismy z Grecja (i co z tego, ze po bramce samobojczej

), a Grecja z Francja to stosujac chora logike - nasza repzrezentacja jest lepsza od zabojadow