-
Tomash - 01-23-2008
To jeszcze nic, są NS bandy z... Azji. I to całkiem niemało
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-23-2008
hahaha moze jeszcze z izraela
-
Tomash - 01-23-2008
poszukaj na metal-archives, nie zdziwiłbym się, jakby były.
re; -
Terror_Craft - 01-23-2008
Słyszałem gdzieś w wiadomosciach ze w Izraelu jest jakaś szajka nazistów utworzona przez same grupy żydowskie.Jak ja lubie taką ekstremę.W tym kraju przecież jest to bardzo ekstremalne i nielogiczne.
-
Wars - 01-23-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):hahaha moze jeszcze z izraela
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=3425
-
Książę - 01-23-2008
w Izraelu jest w chuj neonazistów.
I jest to tak samo logiczne jak polski naziol nazywający siebie patriotą.
-
Tomash - 01-23-2008
Książę napisał(a):w Izraelu jest w chuj neonazistów.
ale o ile mi wiadomo to głównie ruscy.
-
Sobota - 01-23-2008
Przejmujecie sie kurwa honorem ,a w chu black\death metalowych kapel spiewa o eksterminacji ludzkosci, paleniu ludzi i ogolnie wszelakiej pogardzie dla życia i jakoś tam to nikomu nie przeszkadza :/. Pff....
-
Wars - 01-23-2008
Rany Sobota, ale z Ciebie maruda.
Honor=
shit,
black/death metalowe kapele śpiewające o eksterminacji ludzkości=
shit.
Proste.
-
Sobota - 01-23-2008
^ jeśli ktoś tak uważa ok , ale banda kolesi w koszulkach marduk pierdoląca o tym jak Honor jest okropny bo naziole i wogole jest co najmniej śmieszna... .
-
Krzychun - 01-23-2008
No są śmieszni,jak to blek metalowcy.
-
Sobota napisał(a):^ jeśli ktoś tak uważa ok , ale banda kolesi w koszulkach marduk pierdoląca o tym jak Honor jest okropny bo naziole i wogole jest co najmniej śmieszna... .
black metalowcy to banda chuja, bardziej budzaca smiech i politowanie niz zagrozenie, z naziolami to troche inaczej wyglada
-
Kamil-Reloaded - 01-23-2008
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Sobota napisał(a):^ jeśli ktoś tak uważa ok , ale banda kolesi w koszulkach marduk pierdoląca o tym jak Honor jest okropny bo naziole i wogole jest co najmniej śmieszna... .
black metalowcy to banda chuja, bardziej budzaca smiech i politowanie niz zagrozenie, z naziolami to troche inaczej wyglada
dresy i łyse pały w BMW to jeszcze wieksza banda chuja w dodatku bezmózgowcy.
-
a jaki to ma zwiazek z tym co napisalem? musiales swojego czasu zebrac solidny wpierdol
-
Kamil-Reloaded - 01-23-2008
Chciałbyś.