-
raf667 - 01-29-2007
Cytat:o kuuułłłwa, toz to jest to PISMO, o ktorym tak dyskretnie mowia w p o d z i e m i u
Co ci znowu nie pasuje homi?
-
statekx - 01-29-2007
p o d z i e m i a n i n napisał(a):Hrr brgh beeek graaa prrrt
?
-
Słoma - 04-06-2007
Polecam wszyskim zespół Archeon może dopiero sie rozwija ale myślę że coś z tego bedzie.Grają coś pokroju COB czyli melodyjny death metal.
http://www.youtube.com/watch?v=FGgyPoCfTKE
A co do Polskiej sceny to jest naprawde rewelacyjna 8)
-
the Beast - 04-09-2007
Hmmm,rodacy, wydaje mi sie ze nie doceniamy naszej polskiej sceny muzycznej, bynajmniej czesc z nas nie zdaje sobie sprawy z populanosci naszych zespolow za granica...
Malo znam polakow-fanow Vadera czy Behemotha, o Vesanii to nawet nie wspomne. A znam ludzi z Anglii, ktorzy daliby sie pokroic za to, zeby moc powiedziec:tak, ten zespol jest z mojego kraju. Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
-
statekx - 04-09-2007
the Beast napisał(a):Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
No to z piratami pojechali jak z psem.
-
Corpseone - 06-28-2007
Troszkę to przykre, że na całym świecie szanują nasze kapele typu Vader czy Behemoth, a chyba tylko u nas zarzucają im brak rozwoju (w przypadku pierwszej) i komercję (chórki na Apostasie) czy wciąż rozpamiętują tą załosną teorię o zdradzie black metalu w Behemoth.
-
Książę - 06-28-2007
zdradzili blek metal? o korwa, to niewybaczalne
-
Hallvard - 06-28-2007
wiecie, zajebistym przykladem jak juz gdzies kiedys pisalem jst rodzimy decapitated zapraszany jako jedna ze srendiego formatu gwiazd na metalcampy i inne, a unas jak juz ktos nawet zna to przewaznie psioczy...a slyszal ktos mgła - mdlosci? zajebioste demko, kazdy kawalek jest wyjebanych klimatycznym i mizantropijnym blackowym kosmosem<lol wybaczcie za abstrakcyjne okreslenie ;P>
-
balzac - 06-28-2007
Hallvard napisał(a):mgła - mdlosci
a ja słyszałem. nazwa "mdłości" początkowo rozśmieszyła, ale to fajna rzecz jest, fajny ma klimat. moge raz na jakiś czas posłuchać, bo takiego Behemotha to bym chyba nie mogł
-
Hallvard - 07-01-2007
pewnie, ze fajne, poza tym koles ma swietny imho wokal
-
Neth - 07-03-2007
Hallvard napisał(a):mizantropijnym blackowym kosmosem
brzmi jak kolejny wypasiony tytuł wesołego DB.
-
Valhalla - 07-04-2007
Ty sie tu mojego zioma od browara nie czepiaj ;P
-
Jedaz - 07-05-2007
To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. Zazdrość - bo komuś się udało, a im nie. A chórki na The Apostasy są idealnie wyważone. Przecież już trve blackowe "Anthems..." Emperora było bardziej symfoniczne i nikt jakoś problemów nie widział.
Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
-
Valhalla - 07-05-2007
Jedaz napisał(a):To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. Zazdrość
HAHAHAHA
Cytat:Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
HAHAHAHA
-
Krzychun - 07-05-2007
Jedaz - nie przejmuj się nią.Ona ma 13 lat i jest pozerem.