Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- ReTuRn - 11-15-2006

Odkąd nie daje się banów za głupotę (DoD), poziom forum drastycznie się obniżył.

- Książę 2 - 11-15-2006

Ale się niuńki ponapinały... ho ho ho... Należy wam się nagroda. Macie tu po lizaku od wujcia.

- Ghost_82 - 11-15-2006

Kurde, co tu się działo Big Grin Tego jeszcze chyba na tym forum nie było Big Grin

- RamzeS - 11-15-2006

Było,było i to nieraz i nie dwa.

- Ghost_82 - 11-15-2006

No to musiałem jakims dziwnym trafem ominąć. Bo jeszcze kłótni dziewczyn tutaj nie widziałem Big Grin

- Prisca - 11-15-2006

Cytat:No to musiałem jakims dziwnym trafem ominąć. Bo jeszcze kłótni dziewczyn tutaj nie widziałem Very Happy Big Grin

Ej, żałuj synu - było na co popatrzeć i to nie raz ;]

- statekx - 11-15-2006

[Obrazek: Girlfighting_Gone_Wrong_Owned.jpg]

- -Rene- - 11-15-2006

Ghost_82 napisał(a):Kurde, co tu się działo :D Tego jeszcze chyba na tym forum nie było :D
Oł maj, specjalnie dla Ciebie kiedyś to jeszcze powtórzę ;). Masz na to moje kocie słówko.

- The Stig - 11-16-2006

ReTuRn napisał(a):Odkąd nie daje się banów za głupotę (DoD), poziom forum drastycznie się obniżył.

no to sie ciesz ze nie dostałes bana Laughing

- Ghost_82 - 11-16-2006

-Rene- napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Kurde, co tu się działo Big Grin Tego jeszcze chyba na tym forum nie było Big Grin
Oł maj, specjalnie dla Ciebie kiedyś to jeszcze powtórzę Wink. Masz na to moje kocie słówko.

Trzymam za słowo Wink Będe czekał z niecierpliwością Big Grin Wink

- -Rene- - 11-16-2006

Ghost_82 napisał(a):Trzymam za słowo :wink: Będe czekał z niecierpliwością :D :wink:
Czekaj. Czekanie wzmaga apetyt. Znajdę jakąś fajną pannę i wystawimy Ci cudne przedstawienie ;).

- statekx - 11-16-2006

-Rene- napisał(a):Czekaj. Czekanie wzmaga apetyt. Znajdę jakąś fajną pannę i wystawimy Ci cudne przedstawienie Wink.
Takie jak na moim zdjeciu? Smile

- Ghost_82 - 11-16-2006

^ No inaczej sobie tego nie wyobrażam Big Grin To ma byc tru walka Laughing

- -Rene- - 11-16-2006

statekx napisał(a):Takie jak na moim zdjeciu? :)
No ba! Lepsze nawet, będzie walka w... budyniu.
Ghost_82 napisał(a):^ No inaczej sobie tego nie wyobrażam :D To ma byc tru walka :lol:
Będzie!

A tak btw zupełnie... rozruszał się nam temacik, nee? ;)

- Ghost_82 - 11-16-2006

-Rene- napisał(a):
statekx napisał(a):Takie jak na moim zdjeciu? Smile
No ba! Lepsze nawet, będzie walka w... budyniu.
Ghost_82 napisał(a):^ No inaczej sobie tego nie wyobrażam Big Grin To ma byc tru walka Laughing
Będzie!

A tak btw zupełnie... rozruszał się nam temacik, nee? Wink

Wydaje mi się, że kisiel będzie bardziej na miejscu i będzie bardziej tru Big Grin
A co do tematu, to faktycznie, lepiej rozruszać go nie mogłaś Surprised