-
Kamael - 11-15-2006
No to fajne fragmenty, a inni powinni się nauczyć, że nie warto na maturze zabierać się za analizę wiersza, bo można się nieźle przejechać.
-
Balthor - 11-15-2006
no dokladnie, pamietam lekcje polskiego jak kobieta az krzyczala zeby nigdy pod zadnym pozorem nie brac wiersza nawet jak przy analizach na lekcji wymiatamy ^^
-
Książę 2 - 11-15-2006
ja milion lat temu wziąłem wiersz i "zamknąłem szafę", więc pani od polskiego która Cie uczyła była półidiotką.
-
Balthor - 11-15-2006
milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]
a ta "półidiotka".. no cóż kompleksy masz? myślisz, ze taki boski jestes?
piszac na tym forum czlowiek sie moze czasem po prostu uwstecznic ;/
tak w ogole wiesz co znacza slowa "wolnosc slowa i mysli", oraz "swobodne wyrazanie opinii".
-
Tomash - 11-15-2006
Balthor napisał(a):teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie...
No a niby kiedyś jak było?

ocenianie prac przez nauczycieli z tej samej szkoły wcale takie zajebiste nie było, mieli większe pole do popisu jeśli chodzi o celowe udupianie. Napisze to po raz milionowy - nowa matura to jakiś mało śmieszny żart.
-
-Rene- - 11-15-2006
Balthor napisał(a):milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]
Pierdolisz jak potłuczony. Pisałam nową maturę i mogę śmiało powiedzieć, że ten teścik jest w stanie zdać z palcem w nosie nawet średnio rozwinięty szympans. Nie mówiąc już o zabawie w analizę wierszyków. Śmiech na sali.
-
Balthor - 11-15-2006
sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?
kolejna sprawa to tescik.. nic o nim nie pisalem, o zadnej trudnosci itp.
rene chcesz sie przypieprzyc do kogos, popatrz w lustro.
ogolnie to... bleh narazie
-
Książę 2 - 11-15-2006
w ogole pffff - matura
-
Acrid - 11-15-2006
matura to bzdura, tez nie ma Cie o co sie spierac w tym watku.
-
-Rene- - 11-15-2006
Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?
Ulżyło?
-
Flying Corpse - 11-15-2006
-Rene- napisał(a):Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?
Ulżyło?
PMS ?
-
-Rene- - 11-15-2006
Pytaj Balthora czy ma; ja przecież od zawsze robię na etacie wrednej forumowej trv suki, nee?
-
Valhalla - 11-15-2006
^
zdaje sie, ze nie.
-
-Rene- - 11-15-2006
Tak.
-
Valhalla - 11-15-2006
to tylko twoja, jakze subiektywna, opinia.