Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Kamael - 11-15-2006

No to fajne fragmenty, a inni powinni się nauczyć, że nie warto na maturze zabierać się za analizę wiersza, bo można się nieźle przejechać.

- Balthor - 11-15-2006

no dokladnie, pamietam lekcje polskiego jak kobieta az krzyczala zeby nigdy pod zadnym pozorem nie brac wiersza nawet jak przy analizach na lekcji wymiatamy ^^

- Książę 2 - 11-15-2006

ja milion lat temu wziąłem wiersz i "zamknąłem szafę", więc pani od polskiego która Cie uczyła była półidiotką.

- Balthor - 11-15-2006

milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]

a ta "półidiotka".. no cóż kompleksy masz? myślisz, ze taki boski jestes?

piszac na tym forum czlowiek sie moze czasem po prostu uwstecznic ;/

tak w ogole wiesz co znacza slowa "wolnosc slowa i mysli", oraz "swobodne wyrazanie opinii".

- Tomash - 11-15-2006

Balthor napisał(a):teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie...

No a niby kiedyś jak było? Laughing ocenianie prac przez nauczycieli z tej samej szkoły wcale takie zajebiste nie było, mieli większe pole do popisu jeśli chodzi o celowe udupianie. Napisze to po raz milionowy - nowa matura to jakiś mało śmieszny żart.

- -Rene- - 11-15-2006

Balthor napisał(a):milion lat temu to byl inny motyw oceniania prac :] nic o tym chyba nie wiesz, ze sie zmienilo.. teraz juz nie polega na tym, czy sie Twoja pracka spodoba sprawdzajacemu czy nie... teraz jest punkt po punkcie napisane co dobrze i tylko wg tego Cie oceniaja ;]
Pierdolisz jak potłuczony. Pisałam nową maturę i mogę śmiało powiedzieć, że ten teścik jest w stanie zdać z palcem w nosie nawet średnio rozwinięty szympans. Nie mówiąc już o zabawie w analizę wierszyków. Śmiech na sali.

- Balthor - 11-15-2006

sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

kolejna sprawa to tescik.. nic o nim nie pisalem, o zadnej trudnosci itp.
rene chcesz sie przypieprzyc do kogos, popatrz w lustro.

ogolnie to... bleh narazie

- Książę 2 - 11-15-2006

w ogole pffff - matura

- Acrid - 11-15-2006

matura to bzdura, tez nie ma Cie o co sie spierac w tym watku.

- -Rene- - 11-15-2006

Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

Ulżyło?

- Flying Corpse - 11-15-2006

-Rene- napisał(a):
Balthor napisał(a):sama pierdolisz jak potluczona po pierwsze, ja pisze, wow ale szok prawda?

Ulżyło?
PMS ?

- -Rene- - 11-15-2006

Pytaj Balthora czy ma; ja przecież od zawsze robię na etacie wrednej forumowej trv suki, nee?

- Valhalla - 11-15-2006

^
zdaje sie, ze nie.

- -Rene- - 11-15-2006

Tak.

- Valhalla - 11-15-2006

to tylko twoja, jakze subiektywna, opinia.