-
H8ful - 02-16-2005
Tomash napisał(a):To niby na jakim albumie/epce/singlu jest fear w wykonaniu kredek?! Chyba nawet czytałem jakis wywiad z Graveworm, gdzie muzyk tej kapeli mówił o myleniu ich z CoF
exactly
- Anonymous - 02-16-2005
i o tym pisałem kilka postów wcześniej, ale wam nie chce się czytać i dalej ktoś napisał że CoF nagrali "Fear otD"
Cytat:To niby na jakim albumie/epce/singlu jest fear w wykonaniu kredek?! Chyba nawet czytałem jakis wywiad z Graveworm, gdzie muzyk tej kapeli mówił o myleniu ich z CoF
dokładnie... NIE MA!!
-
Miriam - 03-07-2005
Tori Amos - "Raining Blood" rewelacja
-
Tomash - 03-07-2005
Miriam napisał(a):Tori Amos - "Raining Blood" rewelacja
Z takich "udziwnionych" coverów to polecam kawałki Slayera, w wersji zespołu Percival Schuttenbach, nie wiem czy jest to na jakiejś płycie, w każdym razie ja na ich koncercie trafiłem na medley "Raining blood" właśnie i "Seasons in the abyss"
-
SPoCo - 03-26-2005
...
-
eddie - 03-27-2005
CoF- Fear of the Dark
Iron Maiden- Sabbath Bloody Sabbath
jakaś tam Aria operowa i Bruce Dickinson - Bohemian Rhapsody
Korn- Another Brick in the Wall
Therion - Children of a Damned
a reszta została jush tu wymieniona tyle razy, że nie ma sensu pisac tego ponownie...
-
whatsername - 03-27-2005
Guns n' Roses - Knockin' on Heaven's Door
Korn - Another brick in the wall
Guano apes - Big in Japan
AmetriA - Hiszpański hicior
-
Ajana - 03-27-2005
KoRn-"Another Brick In The Wall"
Alien Ant Farm-"Smooth Criminal"
Metallica-"Whiskey In The Jar"
Apocaliptica-"Nothing Else Mathers","One"
-
eddie - 03-27-2005
Kurwa nie wydali bo Dani postanowił że to bedzie tylko i wyłącznie Cover koncertowy!! i kurwa jak ktoś tego nie zna, to sie nie dziwie, bo to nie był koncert nagrywany profesjonalnie, tylko przez jakąś telewizję... i ta piepshona telewizja potem wykupiła prawa autorskie i pokazała to jako Videoclip... kurwa... co za pojeb wymyślił że każdy Cover ma być na płycie... moge sobie nawet na koncercie zaśpiewać Mandarynę, i nie wydać tego na płycie, ale i tak bedzie to Cover kurwa mać... i sorka za słowa, ale się uniosłem... proszę o cenzurę... szacunek dla wszystkich forumowiczów...
-
Nevermore - 03-27-2005
whatsername napisał(a):Korn - Another brick in the wall
CO? Przecież to jest beznadzieja, nie wyobrażam sobie by bardziej spieprzyc ten kawałek :!:
-
Tuomasss - 03-27-2005
Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać
-
aXe Rose - 03-27-2005
Tuomasss napisał(a):Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać

Cały Korn to dla mnie profanacja ostrego grania :?
- Anonymous - 03-28-2005
aXe Rose napisał(a):Tuomasss napisał(a):Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać

Cały Korn to dla mnie profanacja ostrego grania :?
korn to cioty
- Arion - 03-28-2005
proponuję wrócić do tematu.
-
Mariusz Kudaj - 05-03-2005
Megadeth - Paranoid ( Black Sabbath)
Pantera - Planet Caravan (Black Sabbath)
Morbid Angel - Welcome To Hell (Venom)