Forum Rockmetalshop
Najlepsze Covery - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Dział Ogólnomuzyczny (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-dzia%C5%82-og%C3%B3lnomuzyczny)
+--- Wątek: Najlepsze Covery (/thread-najlepsze-covery)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

- H8ful - 02-16-2005

Tomash napisał(a):To niby na jakim albumie/epce/singlu jest fear w wykonaniu kredek?! Chyba nawet czytałem jakis wywiad z Graveworm, gdzie muzyk tej kapeli mówił o myleniu ich z CoF
exactly

- Anonymous - 02-16-2005

i o tym pisałem kilka postów wcześniej, ale wam nie chce się czytać i dalej ktoś napisał że CoF nagrali "Fear otD"
Cytat:To niby na jakim albumie/epce/singlu jest fear w wykonaniu kredek?! Chyba nawet czytałem jakis wywiad z Graveworm, gdzie muzyk tej kapeli mówił o myleniu ich z CoF
dokładnie... NIE MA!!

- Miriam - 03-07-2005

Tori Amos - "Raining Blood" rewelacja

- Tomash - 03-07-2005

Miriam napisał(a):Tori Amos - "Raining Blood" rewelacja

Z takich "udziwnionych" coverów to polecam kawałki Slayera, w wersji zespołu Percival Schuttenbach, nie wiem czy jest to na jakiejś płycie, w każdym razie ja na ich koncercie trafiłem na medley "Raining blood" właśnie i "Seasons in the abyss"

- SPoCo - 03-26-2005

...

- eddie - 03-27-2005

CoF- Fear of the Dark

Iron Maiden- Sabbath Bloody Sabbath

jakaś tam Aria operowa i Bruce Dickinson - Bohemian Rhapsody

Korn- Another Brick in the Wall

Therion - Children of a Damned

a reszta została jush tu wymieniona tyle razy, że nie ma sensu pisac tego ponownie...

- whatsername - 03-27-2005

Guns n' Roses - Knockin' on Heaven's Door
Korn - Another brick in the wall
Guano apes - Big in Japan
AmetriA - Hiszpański hicior Tongue

Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

- Ajana - 03-27-2005

KoRn-"Another Brick In The Wall"
Alien Ant Farm-"Smooth Criminal"
Metallica-"Whiskey In The Jar"
Apocaliptica-"Nothing Else Mathers","One"

Big Grin

- eddie - 03-27-2005

Kurwa nie wydali bo Dani postanowił że to bedzie tylko i wyłącznie Cover koncertowy!! i kurwa jak ktoś tego nie zna, to sie nie dziwie, bo to nie był koncert nagrywany profesjonalnie, tylko przez jakąś telewizję... i ta piepshona telewizja potem wykupiła prawa autorskie i pokazała to jako Videoclip... kurwa... co za pojeb wymyślił że każdy Cover ma być na płycie... moge sobie nawet na koncercie zaśpiewać Mandarynę, i nie wydać tego na płycie, ale i tak bedzie to Cover kurwa mać... i sorka za słowa, ale się uniosłem... proszę o cenzurę... szacunek dla wszystkich forumowiczów...

- Nevermore - 03-27-2005

whatsername napisał(a):Korn - Another brick in the wall

CO? Przecież to jest beznadzieja, nie wyobrażam sobie by bardziej spieprzyc ten kawałek :!:

- Tuomasss - 03-27-2005

Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać Mad Mad

- aXe Rose - 03-27-2005

Tuomasss napisał(a):Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać Mad Mad
Cały Korn to dla mnie profanacja ostrego grania :?

- Anonymous - 03-28-2005

aXe Rose napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Another Brick In The Wall w wykonaniu Korna to profanacja, za coś takiego powinno się karać Mad Mad
Cały Korn to dla mnie profanacja ostrego grania :?
korn to cioty Mad

- Arion - 03-28-2005

proponuję wrócić do tematu.

- Mariusz Kudaj - 05-03-2005

Megadeth - Paranoid ( Black Sabbath)
Pantera - Planet Caravan (Black Sabbath)
Morbid Angel - Welcome To Hell (Venom)