-
Pandora - 11-24-2004
Nie zazdroszczę...
-
Miriam - 11-24-2004
Wybory na Ukrainie i Białorusi.
-
Saul Hudson - 11-27-2004
MOja koleżanka , która była ubrana w glany z jasnopomarańczowymi sznurówkami i rapowała z kartki przez 4 przerwy szkolne tekty polskich piosenek hiphopowych... :/
-
Valhalla - 11-27-2004
O MAJ GAD!!!
-
Daro - 12-22-2004
Dementor napisał(a):A co do ludzi którzy swoje bluzgi na "MetallicA" uzasadniją tylko tym że jest to to komercja:
FUCK 'EM ALL 
W pełni się zgadzam gdyby nie Metallica to teraz sam nie wiem co bym słuchał.
A wracając do tematu to wiochą jest dla mnie np. koleś który łaził u mnie po mieście z radiem i słuchał na full hip hopu chcąc pokazać jaki to z niego ziomal. Po prostu żenada
-
psychosis - 12-22-2004
fajny temat...

więc tak dla mnie wiochą jest Corpsepainting...oczywiście chodzi mi tutaj o ludzi młodych malujacych się , chcą przypodabnia sie i wyglądać tru , strasznie (są takie głaby...)
Drugą sprawą któa uważam za wioche to cala kostka obszyta naszywkami różnistymi..ehh szkoda gadac... rozumiem 1 ,2 ale nie 20 ktoś chce pokazać jaki to jest fucking metal i bujać sie i szpanować ehh..:/
-
Emma - 12-22-2004
ja

a tak pozatym to ciuchu punk w "pewnym" internetowym sklepie :p i jeszcze multum rzeczy o ktorych poprostu skzoda pisac
-
aXe Rose - 12-22-2004
Emma napisał(a):ja
a tak pozatym to ciuchu punk w "pewnym" internetowym sklepie :p i jeszcze multum rzeczy o ktorych poprostu skzoda pisac
No fakt

jak zobaczyłem tę bluzę Anarchy is sexy, czy coś w tym stylu, to z krzesła zleciałem...
-
Emma - 12-22-2004
a wiesz co jest najbardziej dobijajace .. ze sa ludzie ktorzy kupia ta bluze ... i to za ladna kase :p ...nie wiem juz czy smiac sie czy plakac
- Anonymous - 12-30-2004
-disco polo
-mandaryna
-ich troje
-jedyne niepowtarzalne gotyckie 13-letnie true, w chujskich ciuszkach, makijażach i wymuszoną depresją
-stereotypy (głównie polskie)
-zmiany subkultury z dnia na dzień
-właściwie to subkultury też są chujskie
-kościół jako instytucja
-radio maryja
-ojciec rydzyk
-starsi ludzie bezgranicznie wierzący księdzu
-
Dementor - 12-30-2004
Co do tego ziomala z radiem:u mnie bylo to samo.
pozatym

lownictwo typu:ello,loozik,spox,itp.Ale "qrwa" jest SPOX moim zdaniem heheh.

Wracajac jeszcze do tamatu:Matallica-komercja:po co mieliby robic to SPECJALNIE dla kasy?I tak sa juz ustawieni do konca zycia
-
Daro - 12-30-2004
Ziomal z radiem się już nie pokazuje (przynajmniej w tym rejonie gdzie mieszkam

) ale ostatnio przeżyłem kolejne osłabienie jak jacyś kolesie jechali wypasioną furą a z głośników na full słuchali mandaryny :? Po prostu żenada
-
gabrysia - 12-30-2004
Ehm, mojemu koledze swego czasu podobała sie ta piosenka tych trzech pedałów...Ozone, czy cuś

No i stwierdzenie drugiego mojego kolegi, że Rage Against the Machina gra metal....
-
Emma - 12-30-2004
to co niektorzy pisza
-
jarcio - 12-31-2004
90% wypowiedzi na tym forum to kompletna wiocha.