-
Abadon - 04-02-2005
Satyricon - Black Lava 14.31
Luxocculta - Homodeus 11.37
Nokturnal Mortum - Vales' Scrolls 11.48
-
Berud - 04-03-2005
Bathory-One Rode To Asa Bay
Burzum-Det Som En Gang Var
Guns'n'Roses-Coma
Led Zeppelin-Dazed And Confused ( są 3 długie koncertowe wersje wszystkie są cacy

)
Wyrd-Heathen ( 51:16 - kto znajdzie dłuszą

)
- Anonymous - 04-04-2005
Berud napisał(a):Wyrd-Heathen ( 51:16 - kto znajdzie dłuszą
)
gannon napisał(a):Green Carnation - "Light of Day, Day of Darkness" (uwagaaaa : ..... 60:06 )
-
seelenleib - 04-27-2005
Nurse With Wound - Salt Marie Celeste 82:39

chociaz "piosenka" to w tym wypadku troche naduzycie...
-
arhangel - 04-28-2005
"The Offspring - Pay the man"
-
LCF - 04-28-2005
Dla mnie nagrywanie tego typu piosenek to kretynizm (mowie o tych powyzej 15 min). Skoro jest w nich tyle pomyslow to dlaczego nie podzielic na kilka mniejszych kawalkow? Wygodniej by sie sluchalo.
-
aXe Rose - 04-28-2005
Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.
-
Nevermore - 04-28-2005
aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.
KURWA, juz Cię lubię
-
aXe Rose - 04-28-2005
I nawzajem
PS: Zdjęlibyście tę cenzurę
-
seelenleib - 04-28-2005
aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.
a niech bedzie! sprawdze ten kawalek
na discogsie artystow o nazwie "venom" wyskakuje rowno 8 sztuk
-
Nevermore - 04-28-2005
seelenleib napisał(a):aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.
a niech bedzie! sprawdze ten kawalek 
na discogsie artystow o nazwie "venom" wyskakuje rowno 8 sztuk 
Proponuję KUPIĆ płytę i wtedy wydawać opinię

. Ostrzegam, za pierwszym razem odrzuciło mnie, znudziło, za drugim to samo. Za trzecim, po browarku spodobało mi się, teraz bez AWwS żyć nie moge
-
Nevermore - 04-28-2005
aXe Rose napisał(a):I nawzajem 
PS: Zdjęlibyście tę cenzurę 
E tam, śmiesznie jest przynajmniej
-
aXe Rose - 04-28-2005
Nevermore napisał(a):Proponuję KUPIĆ płytę i wtedy wydawać opinię
. Ostrzegam, za pierwszym razem odrzuciło mnie, znudziło, za drugim to samo. Za trzecim, po browarku spodobało mi się, teraz bez AWwS żyć nie moge 
Płyta jako taka na początku też tak na mnie działała, choć sam tytułowy kawałek spodobał mi się od razu (zajebisty riff na początku, potem ta króciutka solówka, ta w 11:25 minucie utworu

no i to takie tajemnicze wyciszenie w 13:22

po prostu mnie zniewoliły)
-
Nevermore - 04-28-2005
aXe Rose napisał(a):Nevermore napisał(a):Proponuję KUPIĆ płytę i wtedy wydawać opinię
Płyta jako taka na początku też tak na mnie działała, choć sam tytułowy kawałek spodobał mi się od razu (zajebisty riff na początku, potem ta króciutka solówka, ta w 11:25 minucie utworu
no i to takie tajemnicze wyciszenie w 13:22
po prostu mnie zniewoliły)
Taaa, w ogóle utwór tytułowy jest dziwny, niby nieznośny, niby przez 5/20 minut nic nie grają,ale po prostu ZAJEBISTY. Gdyby nie powstał Black Metal I Welcome to Hell, to bym uważał tę płytkę za najlepszą Venomu.
-
arhangel - 04-28-2005
Jeśli chodzi o Venom to mnie zaczarowało "Welcom to Hell" mimo dushej zamiany stylu chętnie lubię wracać do tej płytki