Forum Rockmetalshop
Aktor, Aktorka ;] - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Aktor, Aktorka ;] (/thread-aktor-aktorka)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- edi - 12-28-2006

KISIEL napisał(a):Żyjemy w takich czsach, że z największego paszteta można zrobić coś ładnego. Ale czy o to chodzi ?

dokładnie...
a cala frajda w tym zeby być sobą a nie kimś "zrobionym"...

- KISIEL - 12-28-2006

Nowy user i od razu w pierwszym poście zgadza się ze mną. Chłopak/dziewczyna ma potencjał. Wink

- Krzychun - 12-28-2006

Charles Bronson.....i Jerzy Sztur

- IstnyKurwaRomantyk - 12-29-2006

Po obejrzeniu obu czesci Kill Billa, Pulp Fiction i Niebezpiecznych zwiazkow stwierdzam ze Uma Thurman to najzajebistsza aktorka as fukk

- karakas - 02-06-2007

john cusack, kavin spacey, al pacino, samuel l. jackson. juliette lewis

- Zoltan - 02-06-2007

No zdecydowanie Pacino i Robercik. Bruca Willisa w szklanych pułapkach też lubie. No i Miela Gipsona za Zabójczą broń.

- Książę 2 - 02-06-2007

Edward Norton. Kameleon, znakomity kunszt aktorski.

- karakas - 02-06-2007

jack nicholson, debil ze mnie że zapomniałam

- balzac - 02-09-2007

Książę 2 napisał(a):Edward Norton.
Cenie bardzo ziomka za role w 'Fight Club' - rola idealna do jego niesympatycznej, o wyrazie refleksyjnym - mordy.
Był jeszcze taki film, w którym Edward gra z Mattem Damonem - Hazardziści. Zagrał tam, o ile dobrze pamiętam, takiego parszywego koleżkę.
Zdaje się, że Edward jest stworzony do takich ról. Wink

- karakas - 02-09-2007

czemu wszyscy liża ci dupą książe?

- balzac - 02-09-2007

Cytat:czemu wszyscy liża ci dupą książe?
Dziecko drogie, do mnie pijesz? Poczytaj posty na tym forum, a co do Fight Clubu to zobacz temat w tym dziale.
A teraz wypierdalaj!

- Książę 2 - 02-09-2007

Ad Dupa: Widocznie jest pyszna, nie wiem, sam nigdy nie dosięgnąłem.

Ad Norton: "stworzony do takich ról" - nie moge zgodzić się z tym stwierdzeniem. Porównaj Nortona z Fight Clubu - świrujacego wymoczka-biurowego lamusa - z Nortonem z American History X - to prawie nie ten sam człowiek, mutant, totalny chłód - i z Nortonem z Iluzjonisty - wrażliwy dżentelmen. Tu nie chodzi nawet o granie różnych charakterów, bo na tym przecież polega aktorstwo. Ten facet to kameleon, on po prostu cały staje się inną postacią. W zasadzie porównując te trzy filmy ciężko w pierwszym momencie stwierdzić że to ten sam gość. Znakomity aktor.

- karakas - 02-09-2007

[quote="balzac"]
Cytat:czemu wszyscy liża ci dupą książe?
Dziecko drogie, do mnie pijesz? Poczytaj posty na tym forum, a co do Fight Clubu to zobacz temat w tym dziale.
chyba cię pojebało,że będe twoje posty czytać. jasne, że wypierdalam,już tej żenady nie mogę znieść.

- balzac - 02-09-2007

karakas napisał(a):jasne, że wypierdalam
jak należy

- Acrid - 02-15-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po obejrzeniu obu czesci Kill Billa, Pulp Fiction i Niebezpiecznych zwiazkow stwierdzam ze Uma Thurman to najzajebistsza aktorka as fukk

widziales film: My Super Ex-Girlfriend? ;)

[Obrazek: thurman_my_super_exgirlfriend.gif]