Forum Rockmetalshop
zlot foruma?:P - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: zlot foruma?:P (/thread-zlot-foruma-p)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

- PanterA - 05-02-2005

hej hej spokojnie Smile nie wszyscy są z wawy Tongue ja proponuję troszkę poczekać na zakończenie matur Wink

- Flame - 05-02-2005

sasas, a moze Tarnów, Marcinka, Czwartek + wino? Big Grin to mój plan,który zamierzam zrealizować Smile

- aXe Rose - 05-02-2005

Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepiej Smile np. w Dekompresji.

- Dzeyla - 05-02-2005

w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin

- Neth - 05-02-2005

aXe Rose napisał(a):Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepiej Smile np. w Dekompresji.
a moze jeszcze na pasku bys chcial hę?

- aXe Rose - 05-02-2005

czemu nie Tongue

- Neth - 05-02-2005

aXe Rose napisał(a):czemu nie Tongue
oooo niee ;] ja tam nie pojde, bedziecie sie musieli obejsc bez mej zacnej osoby ;p

- aXe Rose - 05-02-2005

Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem? Smile

- Neth - 05-02-2005

aXe Rose napisał(a):Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem? Smile
zle? moze nie zle... ale dziwne Wink porobilem tam pare glupstw Wink

- Kamael - 05-03-2005

Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.

- Balthor - 05-03-2005

Kamael napisał(a):
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
wiec jestem za jakas wsia Smile

- Kamael - 05-03-2005

Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].

- hier_kommt_die_sonne - 05-03-2005

Również jestem za jakąs małą miejscowością. Klimat itp.

- Acrid - 05-03-2005

Nyo i oczywiscie tak tez bedzie, chyba, ze ktos zaoferuje sie z swoja hacjenda ;)

Jezeli dobrze pamietam, mowilismy cos o centralnej Polsce, tyle tylko, ze tam nic nie ma ;)

Swoja droga, powinna sie wypowiedziec osoba, ktora zna jakies zaciszne miejsce, ktore po naszym przyjezdzie juz takie niebedzie ;)

- Neth - 05-03-2005

Kamael napisał(a):
Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].
tylko mnie takie rzeczy NIE kreca? gott im all alone;p