-
jankier - 04-24-2009
ja tam słyszałem, że ma ksywę motopompa, bo robi pompki jak maszyna
dobromirsite napisał(a):A może boisz się prawdy?
nie
dobromirsite napisał(a):Jestem programistą.
fajna fucha w tych czasach
dobromirsite napisał(a):Ale nie kurwa zaraz po rejestracji!
zarejestrować się można później np. po "obadaniu co to foro i o czym ciekawym tu debatują"
dobromirsite napisał(a):A może ty nie potrafisz racjonalnie odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie?
jest w pizdu możliwości, a ty oczywiście kurcozwo trzymasz się jednej z najmniej prawdopodobnych
-
dobromirsite - 04-24-2009
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jeden z kolegow, z ktorymi bylem na koloniach
Ile masz dziecko lat że jeździsz na kolonie?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mieszkal w Gorkach Szczukowskich
To w sumie blisko Szczukowic, więc może coś w tym jest, ale jak kurwa nie wiesz to nie pisz o tym!
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jeden z kolegow
Czy jest on lewakiem?
-
lenin139 - 04-24-2009
dobromirsite napisał(a):Jestem programistą.
ty pralki chyba programujesz
jestes programista, ale nie znasz html-u i robisz strone na gotowym szablonie? zaiste ciekawe
jankier napisał(a):zarejestrować się można później np. po "obadaniu co to foro i o czym ciekawym tu debatują"
exactly
dobromirsite napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Jeden z kolegow, z ktorymi bylem na koloniach
Ile masz dziecko lat że jeździsz na kolonie?
a gdzie on kurwa napisal ze byl na koloniach wczoraj albo chocby w ostatnim czasie? naucz sie cymbale czytac ze zrozumieniem, a potem wytykaj innym nieumiejetnosc!
aha, teraz oskarz mnie jeszcze o bycie romantykiem.
-
dobromirsite - 04-24-2009
lenin139 napisał(a):ale nie znasz html-u
Strona jest w php. Nie kłóć się z mistrzem!
lenin139 napisał(a):i robisz strone na gotowym szablonie
Bo nie mam czasu na pisanie całej strony.
Cytat:a gdzie on kurwa napisal ze byl na koloniach wczoraj albo chocby w ostatnim czasie
Nie napisał też że nie!
lenin139 napisał(a):aha, teraz oskarz mnie jeszcze o bycie romantykiem.
Nie bo nim kurwa nie jesteś!
-
lenin139 - 04-24-2009
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):ale nie znasz html-u
Strona jest w php.
rzeczywiscie nie rozumiesz co czytasz - nie stwierdzilem ze strona jest w html-u, tylko ze ty go nie znasz, i dlatego korzystasz z szablonu (a ten moze sobie byc napisany nawet i w brainfucku, ni chuja nie ma to zwiazku z tematem)
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):i robisz strone na gotowym szablonie
Bo nie mam czasu na pisanie całej strony.
i nie potrafisz. zreszta, gdzie podzial sie ten slynny zapal aryjskiego woja?
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):a gdzie on kurwa napisal ze byl na koloniach wczoraj albo chocby w ostatnim czasie
Nie napisał też że nie!
wiec powstrzymaj sie od jakichkolwiek wnioskow, dopoki gowno wiesz - to naczelna cecha cwiercmozgich tlukow i zakutaszonych fanatykow
dobromirsite napisał(a):lenin139 napisał(a):aha, teraz oskarz mnie jeszcze o bycie romantykiem.
Nie bo nim kurwa nie jesteś!
jestes pewien?
-
dobromirsite - 04-25-2009
lenin139 napisał(a):i nie potrafisz. zreszta, gdzie podzial sie ten slynny zapal aryjskiego woja?
Potrafię i nie muszę tego takim debilom jak ty udowadniać! I gdzie kurwa pisałem o jakimś aryjskim zapale?
lenin139 napisał(a):to naczelna cecha cwiercmozgich tlukow i zakutaszonych fanatykow
Czyli twoja.BTW Wypierdalaj pracować nad swym językiem, bo na razie to jakiś bełkot.
Cytat:jestes pewien?
Tak.
-
jankier - 04-26-2009
dobromirsite napisał(a):Bo nie mam czasu na pisanie całej strony.
czyli nie szanujesz swego pana?
-
dobromirsite - 04-26-2009
jankier napisał(a):czyli nie szanujesz swego pana?
Szanuje ponad wszystko, jak Peruna kocham! A ty kurwa wypierdalaj bo nawet krzty czci dla pana KelThuza nie okazujesz! KILL!!!
-
jankier - 04-26-2009
czyli jednak masz pana
-
dobromirsite - 04-26-2009
jankier napisał(a):czyli jednak masz pana
Toć przecież jest nim Wszebąd Mścisz Dębosławic! A czy ja kiedykolwiek pisałem że KelThuz nie jest mym panem?
- Removed2 - 04-26-2009
Po prostu Jankier rozpatruje kolektywnie i twierdzi, że Dobromir i Removed2 myślą tak samo w każdej sytuacji
-
lenin139 - 04-26-2009
wiec w zwiazku z kelthuzem to ty dominujesz?
- Removed2 - 04-26-2009
lenin139 napisał(a):wiec w zwiazku z kelthuzem to ty dominujesz?
Zastanawiam się jak długo jeszcze będziesz z siebie robił idiote, tego typu pytaniami.
-
dobromirsite - 04-27-2009
lenin po prostu nie ma żadnych logicznych argumentów, więc w swoich wypowiedziach używa zwrotów z rynsztoka socjalistyczno-peerelowskiej propagandy. Poza tym jest niedorozwinięty, i prawdopodobnie cierpi na zaburzenia obsesyjno-kompulsywne. Zatem niech wypierdala z tego forum,
i nie przeszkadza w dyskusji. KILL!
-
lenin139 - 04-27-2009
Removed2 napisał(a):Zastanawiam się jak długo jeszcze będziesz z siebie robił idiote, tego typu pytaniami.
na pewno o wiele wiecej czasu niz potrzebne bylo na potwierdzenie twojego pedalstwa zdjeciem twojego ryja
dobromirsite napisał(a):lenin po prostu nie ma żadnych logicznych argumentów
w przeciwienstwie do was, co sracie argumentami jak rzadkim gownem
dobromirsite napisał(a):Poza tym jest niedorozwinięty, i prawdopodobnie cierpi na zaburzenia obsesyjno-kompulsywne.
widze ze po moim napomknieciu na temat wyparcia, zaczales sie doksztalcac z psychologii - ty chyba rzeczywiscie jestes viperkiem. a teraz wypierdalaj szukac argumentow na poparcie tego co wlasnie napisales
radze zaczac tutaj ->
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_obsesyjno-kompulsywne
dobromirsite napisał(a):w dyskusji
ze co? ze w czym?