Forum Rockmetalshop
Strona o Kelthuzie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Strona o Kelthuzie (/thread-strona-o-kelthuzie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

- Valhalla - 03-25-2009

wiesz dlaczego mnie to pierdoli? bo w ogole nas nie znasz i gowno wiesz o naszych pogladach i o tym kim jestesmy. Ostatni moj post. Powyzywaj sie jeszcze, ale ja ci juz nie odpisze bo mi sie nie chce sluchac bezczelnej, zakompleksionej mendy, ktory uwaza ze pozjadala wszystkie rozumy tego swiata. I jedyna osoba ktora tu moze dostac wpierdol to jestes ty, bo jak mniemam na zywo irytujesz 100000 razy wiecej ludzi niz ja, a ja i tak jestem wyrozumiala dla twojej skrzywionej bani. Chcialabym wierzyc ze tylko tak chujowo sie zgrywasz, ale nie jestem w stanie.
PS. na codzien to pewnie miekka pipka z ciebie.

- RamzeS - 03-25-2009

To teraz mam z domu nie wychodzić czy jak?

- Krzychun - 03-25-2009

dobromirsite napisał(a):
Krzychun napisał(a):O kurwa Dociekliwy jesteś, niech Cię chvj

Sława!

Krzychunie! Krzychunie! Przywołuje cię do porządku! Chyba nie chcesz trafić na KILL LIST.
Otrzymujesz pierwsze ostrzeżenie. Jeszcze jeden taki lewacki wybryk i będę zmuszony cię tam umieścić.

Spróbuj kurwa.

- IstnyKurwaRomantyk - 03-25-2009

Przeciez to jest oczywiste ze to wszystko jest na jaja i dobromir nie ma nic wspolnego z Kelthuzem. Valhalla widze w swojej formie.

- Azael.qqq - 03-26-2009

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Przeciez to jest oczywiste ze to wszystko jest na jaja i dobromir nie ma nic wspolnego z Kelthuzem. Valhalla widze w swojej formie.
Ale pomysłowy jest ten dobromir Wink

- jankier - 03-26-2009

dobromirsite napisał(a):Z okazji dzisiejszego święta gromowładnego Peruna składam wszystkim forumowiczom słowiańskie życzenia. Wypatrujcie w nocy burzy.

gdzie była ta burza? może powinniśmy wpisywać miasta, w których perun przemawiał do swych sług? mam małe pytanie panie adminie zajebistej strony. czy to, że dopadła mnie grypa ma jakiś spowinowacenie z moją obecnością na kill list?

- dobromirsite - 03-26-2009

Valhalla napisał(a):wiesz dlaczego mnie to pierdoli? bo w ogole nas nie znasz i gowno wiesz o naszych pogladach i o tym kim jestesmy.

Wiem, że jesteście przysięgłymi wrogami pana Dębosławica. A to oznacza że jesteście lewakami, komuchami i wstrętnymi przeciwnikami słowiańskiej dumy. Gnijcie! Niech ogień wszechpotężnego Żmija spali wasze nędzne ciała. SŁAWA!!!

Valhalla napisał(a):Ostatni moj post.

Chyba miał być już 5 postów temu. Socjaliści nigdy nie byli konsekwentni. A ty jesteś tego najlepszym przykładem.

Valhalla napisał(a):Powyzywaj sie jeszcze,[...] Chcialabym wierzyc ze tylko tak chujowo sie zgrywasz, ale nie jestem w stanie.

Typowa komunistyczna nowomowa, rodem z przemówień Gomułki. Twoje słowa to polityczny
bełkot i objaw twojej słabości, chcesz się bić?
Mym orężem topór. Wyzywam Cię !!!

Valhalla napisał(a):na codzien to pewnie miekka pipka z ciebie.

Kurwo, pizdo, kijem jebana. Na stos z tobą!!! Przeproś mnie bo inaczej Młot mego Pana cię zmiażdży.

RamzeS napisał(a):To teraz mam z domu nie wychodzić czy jak?

Lepiej nie wychodź, bo nigdy nie wiesz kiedy słudzy Svargi cię dopadną. Jeżeli chcesz opuścić KILL LIST musisz publicznie przeprosić KelThuza, mnie oraz złożyć ofiarę Swarogowi.

Krzychun napisał(a):Spróbuj kurwa.

Oficjalnie zostajesz umieszczony na KILL LIST.
Nie usłuchałeś mych napomnień. Nie mam wyboru.
Pielgrzymuj do Arkony, Na Święte Góry. Proś bogów o wybaczenie. KILL!!!

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Przeciez to jest oczywiste ze to wszystko jest na jaja i dobromir nie ma nic wspolnego z Kelthuzem.

Ty podły kłamco i wrogu KelThzua. Stosujesz goebbelsowskie metody. Ty faszystowski szczurze. Zakało wolnego państwa. Społeczny pasożycie. Człowieku o mentalności sowieta - GNIJ!!!

Azael.qqq napisał(a):Ale pomysłowy jest ten dobromir

Przyznaj publicznie, że wierzysz w Svargę, wyznajesz naszych ojców religię, a unikniesz KILL LIST - twoje żarty obrażają mnie, a co za tym idzie pana KelThuza - mojego duchowego patrona.

Cytat:gdzie była ta burza?

U mnie była. Modły odprawione, ofiary złożone.
Święty ogień gromu już w mym domu. Sława!!!

jankier napisał(a):może powinniśmy wpisywać miasta, w których perun przemawiał do swych sług?

Może bym ci na to pozwolił, gdybyś skończył przynajmniej przedszkole, ale ty utknąłeś w grupie starszaków już 5 rok. Możesz chcesz korepetycje?

jankier napisał(a):czy to, że dopadła mnie grypa ma jakiś spowinowacenie z moją obecnością na kill list?

Oczywiście że tak! Oto widoma oznaka niewidzialnej mocy Peruna.

Drżyjcie! Czuwajcie! Jankier przekonał się o mocy Peruna. Teraz wasza kolej. Zaraza nadchodzi. Wieczna pożoga, i nieszczęście.

Swaroże, chroń prawych wojów Arji!!!

- RamzeS - 03-26-2009

Te , admin, weź nie pierdol, tylko mi powiedz czemu "czecholubstwo" jest podane jako powód mojego trafienia na KILL LIST?? Przecież Czesi to nasi SŁOWIAŃSCY BRACIA :>

- jankier - 03-26-2009

dobromirsite napisał(a):
jankier napisał(a):czy to, że dopadła mnie grypa ma jakiś spowinowacenie z moją obecnością na kill list?

Oczywiście że tak! Oto widoma oznaka niewidzialnej mocy Peruna.

Drżyjcie! Czuwajcie! Jankier przekonał się o mocy Peruna. Teraz wasza kolej. Zaraza nadchodzi. Wieczna pożoga, i nieszczęście.

Swaroże, chroń prawych wojów Arji!!!

panie admin. tyle, że ja już 11 dzień choruję Laughing w ogóle to wstyd żeby taki duży chłopiec wierzył w baśniowe stwory typu żmij ziejący ogniem

- dobromirsite - 03-26-2009

RamzeS napisał(a):tylko mi powiedz czemu "czecholubstwo" jest podane jako powód mojego trafienia na KILL LIST?? Przecież Czesi to nasi SŁOWIAŃSCY BRACIA :>

To kolejne żydolewackie kłamstwa. Według badań 41 % Czechów ma pochodzenie niemieckie, a 36 % to potomkowie Żydów i Mischlingów. Widzę, że propaganda z czasów sowietów wciąż funkcjonuje w twojej świadomości.

jankier napisał(a):tyle, że ja już 11 dzień choruję

Widzę, że to jakiś ciężki przypadek. Z mojej litości do ciebie polecam ci modły do Mokoszy, oraz napar z poświęconego przez żercę rumianku. Radzę też byś przeprosił pana KelThuza i mnie bo choroby będą do ciebie często wracać. A to dopiero łagodny początek.
DRŻYJ!!!

jankier napisał(a):baśniowe stwory typu żmij ziejący ogniem

To nie baśniowe stwory tylko, true prawda.
Jak można nie wierzyć w Żmija? A w Peruna też nie wierzysz? Jego moc już poznałeś. Sława!

- KISIEL - 03-26-2009

^A ten powyżej to co to za wynalazek? O_o'

- RamzeS - 03-26-2009

dobromirsite napisał(a):
RamzeS napisał(a):tylko mi powiedz czemu "czecholubstwo" jest podane jako powód mojego trafienia na KILL LIST?? Przecież Czesi to nasi SŁOWIAŃSCY BRACIA :>

To kolejne żydolewackie kłamstwa. Według badań 41 % Czechów ma pochodzenie niemieckie, a 36 % to potomkowie Żydów i Mischlingów. Widzę, że propaganda z czasów sowietów wciąż funkcjonuje w twojej świadomości.

To w takim razie są gdzieś jeszcze PRAWDZIWI SŁOWIANIE?:> Czyści rasowo znaczy sie?:>

- jankier - 03-26-2009

dobromirsite napisał(a):Jak można nie wierzyć w Żmija?

jebać zmija. smoczy lisz był lepszy od żmija, przynajmniej w disciples II

dobromirsite napisał(a):Widzę, że to jakiś ciężki przypadek. Z mojej litości do ciebie polecam ci modły do Mokoszy, oraz napar z poświęconego przez żercę rumianku. Radzę też byś przeprosił pana KelThuza i mnie bo choroby będą do ciebie często wracać. A to dopiero łagodny początek.
DRŻYJ!!!

ok. tak naprawdę jedyne co mi dolega to to, że zimno mi w stopy. ten napar pewnie w moim przypadku by się nadał, ale wole wypić herbatę z cytryną. jakie znasz jeszcze ciekawe lekarstwa atestowane przez dr wszebąda?

- Azael.qqq - 03-27-2009

[/quote]dobromirsite napisał:
Przyznaj publicznie, że wierzysz w Svargę, wyznajesz naszych ojców religię, a unikniesz KILL LIST - twoje żarty obrażają mnie, a co za tym idzie pana KelThuza - mojego duchowego patrona. [quote]
Dobre 8) Ja nawet w szatana nie wierzę Laughing

- dobromirsite - 03-27-2009

SŁAWA!

KISIEL napisał(a):^A ten powyżej to co to za wynalazek? O_o'

Trafisz na KILL LIST.

BTW Zaostrzam warunki trafiania na KILL LIST.
Od teraz będę umieszczał tam osoby bez upomnienia.

RamzeS napisał(a):To w takim razie są gdzieś jeszcze PRAWDZIWI SŁOWIANIE?:> Czyści rasowo znaczy sie?:>

Słowian możemy jeszcze spotkać w Chrobacji, oraz w okolicy Rugii i Jomsborga.
Jest nas niewielu, ale razem z panem KelThuzem i naszymi braćmi walczymy z lewacką hołotą, którą chce nas zniszczyć. Ale wojowie Arji się nie dadzą!!! Nasze topory zmiażdżą wraże tłumy socjalistów.

MAPA CHROBACJI:
[Obrazek: 99fce96db7f4c699med.jpg]

jankier napisał(a):smoczy lisz

Nie lisz tylko lich (wym. licz). Naucz się pisać, mówić i czytać a potem podejmuj polemikę. A Żmij to potęga i chwała Słowian.
Spłoniesz w jego ogniu esbeku.

jankier napisał(a):jakie znasz jeszcze ciekawe lekarstwa atestowane przez dr wszebąda?

Garść wilczych jagód. Wspaniale "leczy" lewaków.

Azael.qqq napisał(a):Dobre Ja nawet w szatana nie wierzę

No i jesteś na KILL LIST. GNIJ!!!