-
The Stig - 06-06-2007
no juz nie taka nowa

juz jest jakis rok na rynku

ale fakt. Civic wymiata. Szczególnie trójkątny podwójny wydech w wersji z silnikiem 2.0 :>
-
Prisca - 06-06-2007
Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.
No i co tu dużo mówić, w nich się nie jedzie, ale płynie - komfort jazdy jest naprawdę wspaniały.
-
Axel - 06-06-2007
Co tu dużo mówić :> crx :>
I od przodu
Może sie przerzucę z forda na niego
-
Slayerd - 06-06-2007
Aktualne Ford Scorpio! 8)
taki jak ten tylko czysty:
![[Obrazek: upl1306_Scorpio.jpg]](http://www.zkalni.lv/uploads/upl1306_Scorpio.jpg)
O dziwo nie rdzewieje...
-
Zoltan - 06-06-2007
Może jeszcze kurwa Wardburga. Też nie rdzewieje.
-
The Stig - 06-06-2007
Prisca napisał(a):Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.
No i co tu dużo mówić, w nich się nie jedzie, ale płynie - komfort jazdy jest naprawdę wspaniały.
zaskoczony

hock:
-
Prisca - 06-06-2007
The Stig napisał(a):Prisca napisał(a):Tutaj się zgodzę. Świetnie wygląda. Generalnie Civici mają ładną sylwetkę.
zaskoczony
hock:

Tata ma Hondę Civic 4D, też świetne autko i podoba mi się w takim samym stopniu jak ta nowa.
No i cóż tu dużo mówić, japońskie auta nie są przereklamowane. (:
-
The Stig - 06-06-2007
Twoja wiedza mi imponuje
-
-Rene- - 06-07-2007
Prisca napisał(a):No i cóż tu dużo mówić, japońskie auta nie są przereklamowane. (:
Dobre silniki, blacha kiepska. Coś za coś.
-
Ghost_82 - 06-07-2007
^ Oj, chyba nie masz racji
-
-Rene- - 06-07-2007
Oj, chyba mam. Mój szanowny tatuś posiada Nissana z 92' i chociaż widać na nim już jakieś ślady rdzy to silnik 2.0 D nawet przy -26*C odpala od pierwszego i cyka jak zegareczek.
-
The Stig - 06-07-2007
Co do blachy: mojezdanie jest takie, że wszystko zalezy od tego jak sie szanuje i dba o auto. Blacha w samochodach z włoch, hiszpani są w o wiele lepszym stanie niz te z polski. Powód - zima która niesie za sobą mrozy, sól i piasek. Japońskie silniki to ffakt - chodzą jak szwajcarskie zegarki, o blaszy mi cieżko co kolwiek powiedziec, bo jak wspominałem - wszystko zalezy od dbania o lakier.
-
Sacred - 06-07-2007
z japońcami to jest tak blachy nie będzie a silnik wciąż na chodzie.
-
statekx - 06-07-2007
Coś dla Stiga:
-
IstnyKurwaRomantyk - 06-08-2007
hahahhahaha