Forum Rockmetalshop
KELTHUZZAR - słowiański epicki metal - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: KELTHUZZAR - słowiański epicki metal (/thread-kelthuzzar-s%C5%82owia%C5%84ski-epicki-metal)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Zoltan - 08-31-2007

Może i masz duszę artysty, ale intelektualista z ciebie żaden Wink

- Książę - 08-31-2007

może i zastanowiłbym się nad tym, ale wziąwszy pod uwagę kto to powiedział, spokojnie mogę to zingnorować

- Zoltan - 08-31-2007

Nie, lepiej zarzuć jeszcze jakiś dresiarski tekst Smile

- Książę - 08-31-2007

było

- Zoltan - 08-31-2007

-_- nie umiesz. Wyjdź pozerze Mad a poza tym to nie dresiarski tekst, cymbale.

- Książę - 08-31-2007

Kurwa Zoltan, nie wiem co za sport uprawiasz, ale jesteś w tym chujowy. Daruj sobie, naprawdę, nie wiem czemu do mnie pijesz - to nie moja wina, że twój stary zamiast wychowywaniem ciebie wolał się zajmować jaraniem blantów w kiblu w tajemnicy przed żoną.

- Zoltan - 09-01-2007

To nie moja wina, że znudziło ci się masturbowanie przed lustrem i zająłeś się napinkami na forum Confusedhock:

- Książę - 09-01-2007

nędzny tekst, nawet jak na Vomitora

- Zoltan - 09-01-2007

twój stary zamiast wychowywaniem ciebie wolał się zajmować jaraniem blantów w kiblu w tajemnicy przed żoną <---- To było dopiero kurwa nędzne Tongue

- Książę - 09-01-2007

Zoltan napisał(a):To było dopiero kurwa nędzne
nie moja wina, jemu to powiedz

- Zoltan - 09-01-2007

No pewnie, to nie twoja wina, że jesteś forumowym błaznem Rolleyes

- Otter - 09-01-2007

to jest zadanie Stiga

- Książę - 09-01-2007

Zoltan napisał(a):No pewnie, to nie twoja wina, że jesteś forumowym błaznem

Doprawdy pokonujesz bariery własnego inwalidztwa starając się zabłysnąć, ale lepiej wróć do realizowania się w opowieściach o piwie i prowadzeniu kroniki linków do jomonstera. A jak chcesz się bawić w jechanki to potrenuj najpierw na Stigu, bo mnie tą chujowizną nie jesteś w stanie nawet solidnie sprowokować czy zachęcić do zabawy.

- Zoltan - 09-01-2007

^ Naprawdę musisz siedzieć cały dzień na forum, żeby odpowiadać na każde moje zdanie (swoją drogą, gratz za reflex. 68 minut dało ci czasu do namysłu Smile)? Dziękuję ci za to, że uznajesz moją wyższość. Idź spać teraz, żebyś jutro miał energię Smile Btw, twoje teksty są już na maxa przechujowe i przejadły się już chyba każdemu na tym forum. Daruj sobie, po co masz się kompromitować. Albo chuj, daj mi jeszcze jakiegoś teksta o starych a dokończysz definitywnie charakterystykę swojej jakże ciekawej egzystencji tu na forum Idea

Otter napisał(a):to jest zadanie Stiga
Ostatnio także naszego kochanego princa :* Co zresztą widać tutaj Smile Bidula jeszcze tego nie zauważył.

- -Rene- - 09-01-2007

Zoltan próbuje wskoczyć piętro wyżej. Jaka szkoda, że wszyscy wokół wyglądają na znudzonych.
Btw; zawsze liczysz czas jaki oddziela twoje nędzne pojazdy od odpowiedzi adwersarzy?