Forum Rockmetalshop
Piąta edycja Mystic Festival - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Piąta edycja Mystic Festival (/thread-pi%C4%85ta-edycja-mystic-festival)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Ambivalent - 04-05-2007

ale jakos z Mastodon cena byla taka sama. :? Tu juz nawet nie chodzi o to ,zeby bylo niewiadomo ile kapel na najwyzszym poziomie ,ale jeszcze z jeden taki band z zagranicy by sie przydał, bo z deka bidnie to wyglada. Juz lepiej ,zeby Virgin Snatch, Rootwater i Bloodsimple w ogole nie graly. Przynajmniej czlowiek by wczesniej w domu byl.

- Tomash - 04-05-2007

no to bloodsimple ponoć nie takie złe, niektórzy bardzo pozytywnie się o tym wypowiadają, choć fakt faktem że i tak grając przed slayerem mają przesrane, i kurde no nie wiem jaki jest sens ściągania tego typu kapeli przed Slayera.

Już chyba lepiej by było jakiś thrasherów z niemiec ściągnąc, koszty pewnie nawet nizsze a przynajmniej by się ludzie bawili(nie mówie tu nawet o kreatorze czy sodom, ale np. Holy Moses, nie wiem, może mekong delta)

- Sobota - 04-05-2007

Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .

- RamzeS - 04-05-2007

Szczerze mowiąc mnie wystarczą Slayer i Celtic.

- Tomash - 04-05-2007

Sobota napisał(a):Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .

Ale jak jest festiwal w plenerze to nie trzeba płacić za wynajem hali, no nie??:>

- Sobota - 04-05-2007

Ale za wynajęcie pola, zorganizowanie punktow sanitarnych etc tyż się placi ;].

- statekx - 04-20-2007

Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

EDIT:
No kułwa nikt nie wie?
Jade kułwa prawie 10 godzin i troche nie pasuje mi ta pojebana 13.30 :?

- Tomash - 04-20-2007

statekx napisał(a):Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

zawsze w spodku jest tak że wejść można kiedy się chce, w tym przypadku OD 13.30Smile jak przyjdziesz na behemotha, czy nawet dopiero na slayera to nic złego się nie stanie Big Grin

- statekx - 04-20-2007

nareszcie ktos poratowal starego zebraka Big Grin

- Kręgosłup - 05-10-2007

ktoś z Wrocławia sie wybiera?

- Valhalla - 05-10-2007

ja ;]

- Kręgosłup - 05-10-2007

to super, trzeba sie zorganizowac w wieksza grupe zeby nie bylo nudno w pociagu ;P

- Valhalla - 05-10-2007

no w sumie, poki co to wiem, ze ja jade na pewno hehe. Z moich znajomych to nie wiem, nie bede lazic i ich prosic aby sie zdeklarowali, najwyzej pojade sama.

- Ramone - 05-11-2007

Z Wrocławia także ja + brat+kolega...ale raczej samochodem jedziemy Big Grin

- Necropedophile - 05-12-2007

Koncert odwołano z powodu epidemii sepsy Evil or Very Mad
I co zrobię z biletem?