Forum Rockmetalshop
------>>Eskalacja pedalstwa<<------- - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ------>>Eskalacja pedalstwa<<------- (/thread-eskalacja-pedalstwa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- ReTuRn - 08-30-2005

W sumie post KelThuza wprawił mnie w dobry humor.

Co do pieprzenia Elvisa- czosnek, człowieku; tu chodzi o mu-zy-kę, nie o kilka zdjęć; poza tym w latach '80 wszystkie niemalże kapele heavy miały image, który teraz byśmy określali za pedalski, koniec.

- Scully - 08-30-2005

Elvis napisał(a):
Scully napisał(a):AAAAA! To Elvis z MetalHeart!

Widzę, że jestem sławny. 8)
To okrzyk zachwytu, przerażenia, ekstazy czy jeszcze czegoś innego? Wink
bo wiesz, jak się wbiłam na MH, od razu Cię polubiłam... Embarrassed

- hier_kommt_die_sonne - 08-30-2005

Temat o pedalstwie, wiec MH musiało się pojawić :}

- Elvis - 08-30-2005

Nivo napisał(a):DLaczego zasłaniasz się tym, że WIĘKSZA LICZBA OSÓB, że WIĘKSZOŚĆ osób tak uważa??

Co do drugiej wypowiedzi - jeśli CI się tak kojarzą, to masz spory problem. Wybierz się do klubu dla gejów i podpatrz ich tam troszkę. Dopiero później spójrz na panów z MANOWAR i wydawaj opinie!

Nie mam żadnego problemu i niczym się nie zasłaniam. Stwierdziłeś, że Manowar nigdy nie kojarzył się z pedalstwem, to zakwestionowałem Twoje zdanie, ot co! I na tym, i na innych forach można bez trudu znaleźć ludzi podzielających moje zdanie. Nie stwiedziłem przeca, że skoro większość osób tak twierdzi, to jest to jednoznaczne z pedalskością Manowar.
Zresztą już się nie będę powtarzał, taki image kojarzy mi się w ten, a nie inny sposób. Podobne skojarzenia wywołują u mnie kapele typu Poison, które również miały pedalski wygląd, a homoserków wśród nich chyba nie było.
Powiedz mi, czemu tak się napinasz w obronie Manowar? Czyżbyś był twardogłowym fanatykiem? W sumie nie sądzę, ale... No nie wiem, czy to tak straszny grzech uważać ich wygląd za pedalski?

ReTuRn napisał(a):Co do pieprzenia Elvisa- czosnek, człowieku; tu chodzi o mu-zy-kę, nie o kilka zdjęć; poza tym w latach '80 wszystkie niemalże kapele heavy miały image, który teraz byśmy określali za pedalski, koniec.

Jak najbardziej zgadzam się z Tobą w tej kwestii. Zresztą nigdzie nie wspomniałem, że uważam muzykę Manowar (której notabene nie lubię, ale nie twierdzę, że jest pedalska, zresztą czy istnieje coś takiego, jak "pedalska muzyka"?) za pedalską, tylko za pedalski mam ich image.

Scully napisał(a):
Elvis napisał(a):
Scully napisał(a):AAAAA! To Elvis z MetalHeart!

Widzę, że jestem sławny. 8)
To okrzyk zachwytu, przerażenia, ekstazy czy jeszcze czegoś innego? Wink
bo wiesz, jak się wbiłam na MH, od razu Cię polubiłam... Embarrassed

Mr. Green No proszę, jak to miło. Wink
Udzielałaś się na MH czy zaglądałaś jako gość (bo po nicku nie kojarzę)?

- Wars - 08-30-2005

Elvis napisał(a):Nie mam żadnego problemu i niczym się nie zasłaniam. Stwierdziłeś, że Manowar nigdy nie kojarzył się z pedalstwem, to zakwestionowałem Twoje zdanie, ot co! I na tym, i na innych forach można bez trudu znaleźć ludzi podzielających moje zdanie. Nie stwiedziłem przeca, że skoro większość osób tak twierdzi, to jest to jednoznaczne z pedalskością Manowar.
Zresztą już się nie będę powtarzał, taki image kojarzy mi się w ten, a nie inny sposób. Podobne skojarzenia wywołują u mnie kapele typu Poison, które również miały pedalski wygląd, a homoserków wśród nich chyba nie było.
Powiedz mi, czemu tak się napinasz w obronie Manowar? Czyżbyś był twardogłowym fanatykiem? W sumie nie sądzę, ale... No nie wiem, czy to tak straszny grzech uważać ich wygląd za pedalski?
Elvis napisał(a):Jak najbardziej zgadzam się z Tobą w tej kwestii. Zresztą nigdzie nie wspomniałem, że uważam muzykę Manowar (której notabene nie lubię, ale nie twierdzę, że jest pedalska, zresztą czy istnieje coś takiego, jak "pedalska muzyka"?) za pedalską, tylko za pedalski mam ich image
Trzymam z Tobą koleś, masz rację.

- Necro Desecrator - 09-09-2005

Nivo napisał(a):
Beast King napisał(a):Zaorać cały temat

jak kurczaki nie czujecie klimatu towarzysza Necro Destroyer, to sie nie dziwić że dobry temat schodzi na psy!

Człowieku! Dzięki Ci wielkie za wymyślenie nazwy wprost IDEALNEJ dla zespołu wykonującego oldschoolowy thrash metal!! Ugh!

- Ghost_82 - 09-09-2005

Moim zdaniem jest to głupi temat. Ponieważ prowadzi tylko do kłutni miedzy forumowiczami. Wiadomo że nikt nie pozwoli sobie, aby ktoś wyzywał ich ulubiony zespół od pedałów itp. Lepiej zamknąć ten temat 8)

- KelThuz - 09-09-2005

Ghost_82 napisał(a):Moim zdaniem jest to głupi temat. Ponieważ prowadzi tylko do kłutni miedzy forumowiczami. Wiadomo że nikt nie pozwoli sobie, aby ktoś wyzywał ich ulubiony zespół od pedałów itp. Lepiej zamknąć ten temat 8)

forum jest od tego zeby sie kłócić, ergo: DYNAMICZNIE DYSKUTOWAĆ
jak chcecie sobie tylko kadzić, idźcie na www.gejowo.pl/forum

- Ghost_82 - 09-10-2005

KelThuz napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Moim zdaniem jest to głupi temat. Ponieważ prowadzi tylko do kłutni miedzy forumowiczami. Wiadomo że nikt nie pozwoli sobie, aby ktoś wyzywał ich ulubiony zespół od pedałów itp. Lepiej zamknąć ten temat 8)

forum jest od tego zeby sie kłócić, ergo: DYNAMICZNIE DYSKUTOWAĆ
jak chcecie sobie tylko kadzić, idźcie na www.gejowo.pl/forum

Tylko później przez te kłutnie ktoś wylatuje z forum :?
No i widze że juz jestes obyty w niektórych forach Wink Laughing

- Scully - 09-10-2005

won

- Abadon - 09-10-2005

lepiej zamknij gębe.

- Necro Desecrator - 09-10-2005

Ghost_82 napisał(a):" Przez ciemność i światło księżyca
Popłyną me szkarłatne łzy
Niczym skradziona krew
i wyszeptana miłość
Niespełnionych fantazji "

ROTFL :!: :!: Baardzo ciezki przypadek...

- Ghost_82 - 09-10-2005

Necro Desecrator napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):" Przez ciemność i światło księżyca
Popłyną me szkarłatne łzy
Niczym skradziona krew
i wyszeptana miłość
Niespełnionych fantazji "

ROTFL :!: :!: Baardzo ciezki przypadek...

Ciężki przypadek to pwinieneś mieć na imie.
Jakbyś nie wiedział jest to kawałek utworu CoF.
Widze że was rajcuje obrażanie kapel, a to sie wiąże z obrazą ich fanów. Więc ja wam nie przeszkadzam. Baw cie sie dalej w pedalswo.

- ReTuRn - 09-10-2005

Po prostu ten tekst jest ekstremalnie smieszny- totalny gotycki egocentryzm, brecht człowieka zbiera, a skad jest wzięty to egal Big Grin

- Ghost_82 - 09-10-2005

A co w nim takiego śmiesznego było Confusedhock: Mnie aż tak do śmiechu nie brało. Z resztą co tu pisać, nie będe sie kłucił o jakieś opisy :?