-
Sol - 06-22-2005
Johnny : Ja się uczę na prekusji. Indywidualnie. Na dalekim poziomie zaawansowania nie jestem, ale gram dopiero od 24 grudnia
. Joey jest na pewno dobrym perkusistą, ale trudno wymienić najlpeszgeo perkusistę (pod względem umiejętności). Jedna osoba może uważać, że ktoś jest dobry, bo szybki. Inna, że gra ciekawe rytmy i fajne piosenki wymyśla. Ale najlepszego pod względem sympatii to chyba tylko dla siebie można wybrać. I o to chyba chodziło Johnnemu.
-
Alsvartr - 06-22-2005
Johnny napisał(a):O fuck !! NO WLASNIE TERAZ TO UZUPEŁNIŁEM ZE DLA MNIE ! Wiesz w sumie to przydaly by Ci sie korepetycje z czytanie Synku...
Pozdro.Johnny!
Synkiem możesz nazywać swojego dzieciaka jak się go dorobisz cioto, ale nie mnie.Ulubiony a najlepszy to dwie różne rzeczy.Może być twoim ulubionym perkusistą, ale jeśli jest najlepszy w twoim mniemaniu, to gówno wiesz na ten temat i najzwyczaniej się kompromitujesz.
-
MaFFej - 06-22-2005
Joey gra na pewno dobrze... widziałem nie jedną jego popisową solówkę... jest dobry... ale porównywać go choćby do Lombardo to już przesada
.
-
Sol - 06-25-2005
A która maska u nich najbardziej wam się podoba??? Mi ta Joeya, Coreya, Chrisa, Micka i craiga
.
-
Nivo - 06-25-2005
A mi sie podoba taka maska z wielkim nosem i zielonym słonikiem za uchem. Pozatym ma czarne kropki i żółte ciapki.
CHWAŁA TRV MASKOWEMU METALOWI!
-
Ryhtyk - 06-25-2005
Dla mnie sympatyczna wydaje się ta z długim nosem, i ta z igłami(?) powsadzanymi do okoła , no i jeszcze gitarzysta ma fajną (chodzi mi o tą całą czarną ta jedna z normalniejszych), chciałbym taką mieć, wyszedłym na dwór, to by ludzie okna deskami przybijali
-
Sol - 06-25-2005
No więc tak...
Craig-Kask z powbijanymi gwoździami
Corey-Spalona twarz (pozszywana, z bliznami itp.0
Joey-Japońska maska Kabuki z czarnymi szramami
Jim-Biała, przypomina twarz demona, tak bródka gumowa jakby
Shawn-maska clowna
Chris-Ta z długim nosem
Mick-Srebrna, przypomina hokejówkę
Sid-czacha
Paul-maska bobra, zębiska
-
Johnny - 06-25-2005
Najlepsza maska ma Joey
(dla mnie) Potem jest dla mnie Craig...Potem Shawn...Potem Chris
Reszta jest bardzo pozytywna lecz te są najlepsze ;P
Pozdro.Johnny! 8)
-
Pearl - 06-26-2005
Paul, Jim i nowa maska Sida.
-
Ajana - 06-27-2005
Mnie najbardziej podoba się maska Joey'a.Zajebista jest.
-
aXe Rose - 06-27-2005
I tak najbardziej trv jest maska Nergala-Demigoda, nie inaczej!
-
goofi - 06-27-2005
Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny
)
-
Pearl - 06-27-2005
goofi napisał(a):Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny )
Choojowy
Okropny jest
-
goofi - 06-27-2005
Pearl napisał(a):goofi napisał(a):Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny )
Choojowy Okropny jest
eetam Pearl nie znasz sie hehehehe
-
~Rezz - 06-28-2005
Maski z wcześniejszych er po prostu wymiatały 8) te obecne są bardziej zabawne niż straszne, np maska Sida...no aż strach sie bać
albo shawna... obandażował się i wydaje mu się ze jest straszniejszy niż Sid
hehe no cholera wybaczcie panowie..
Dobrze ze w tym wszystkim chodzi wszakże o muzykę 8) , dawno za sobą mam zachwyty maskami
i w głebokim poważaniu jeszcze.