Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- Sol - 06-22-2005

Johnny : Ja się uczę na prekusji. Indywidualnie. Na dalekim poziomie zaawansowania nie jestem, ale gram dopiero od 24 grudnia Smile. Joey jest na pewno dobrym perkusistą, ale trudno wymienić najlpeszgeo perkusistę (pod względem umiejętności). Jedna osoba może uważać, że ktoś jest dobry, bo szybki. Inna, że gra ciekawe rytmy i fajne piosenki wymyśla. Ale najlepszego pod względem sympatii to chyba tylko dla siebie można wybrać. I o to chyba chodziło Johnnemu.

- Alsvartr - 06-22-2005

Johnny napisał(a):O fuck !! NO WLASNIE TERAZ TO UZUPEŁNIŁEM ZE DLA MNIE ! Wiesz w sumie to przydaly by Ci sie korepetycje z czytanie Synku...
Pozdro.Johnny!

Synkiem możesz nazywać swojego dzieciaka jak się go dorobisz cioto, ale nie mnie.Ulubiony a najlepszy to dwie różne rzeczy.Może być twoim ulubionym perkusistą, ale jeśli jest najlepszy w twoim mniemaniu, to gówno wiesz na ten temat i najzwyczaniej się kompromitujesz.

- MaFFej - 06-22-2005

Joey gra na pewno dobrze... widziałem nie jedną jego popisową solówkę... jest dobry... ale porównywać go choćby do Lombardo to już przesada Rolleyes .

- Sol - 06-25-2005

A która maska u nich najbardziej wam się podoba??? Mi ta Joeya, Coreya, Chrisa, Micka i craiga Big Grin.

- Nivo - 06-25-2005

A mi sie podoba taka maska z wielkim nosem i zielonym słonikiem za uchem. Pozatym ma czarne kropki i żółte ciapki.

CHWAŁA TRV MASKOWEMU METALOWI!

- Ryhtyk - 06-25-2005

Dla mnie sympatyczna wydaje się ta z długim nosem, i ta z igłami(?) powsadzanymi do okoła , no i jeszcze gitarzysta ma fajną (chodzi mi o tą całą czarną ta jedna z normalniejszych), chciałbym taką mieć, wyszedłym na dwór, to by ludzie okna deskami przybijali

- Sol - 06-25-2005

No więc tak...

Craig-Kask z powbijanymi gwoździami
Corey-Spalona twarz (pozszywana, z bliznami itp.0
Joey-Japońska maska Kabuki z czarnymi szramami
Jim-Biała, przypomina twarz demona, tak bródka gumowa jakby
Shawn-maska clowna
Chris-Ta z długim nosem Wink
Mick-Srebrna, przypomina hokejówkę
Sid-czacha Laughing
Paul-maska bobra, zębiska

- Johnny - 06-25-2005

Najlepsza maska ma Joey Smile(dla mnie) Potem jest dla mnie Craig...Potem Shawn...Potem Chris Smile Reszta jest bardzo pozytywna lecz te są najlepsze ;P Smile
Pozdro.Johnny! 8)

- Pearl - 06-26-2005

Paul, Jim i nowa maska Sida.

- Ajana - 06-27-2005

Mnie najbardziej podoba się maska Joey'a.Zajebista jest.
Big Grin

- aXe Rose - 06-27-2005

I tak najbardziej trv jest maska Nergala-Demigoda, nie inaczej!

- goofi - 06-27-2005

Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny Tongue )

- Pearl - 06-27-2005

goofi napisał(a):Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny Tongue )
Choojowy Wink Okropny jest Big Grin

- goofi - 06-27-2005

Pearl napisał(a):
goofi napisał(a):Oczywiste ze Joey ma najlepsza maske a zreszta pieprzyc jego maske (sam Joey jest fajny Tongue )
Choojowy Wink Okropny jest Big Grin

eetam Pearl nie znasz sie hehehehe Tongue Tongue Tongue

- ~Rezz - 06-28-2005

Maski z wcześniejszych er po prostu wymiatały 8) te obecne są bardziej zabawne niż straszne, np maska Sida...no aż strach sie bać Smile albo shawna... obandażował się i wydaje mu się ze jest straszniejszy niż Sid Wink hehe no cholera wybaczcie panowie.. Tongue
Dobrze ze w tym wszystkim chodzi wszakże o muzykę 8) , dawno za sobą mam zachwyty maskami Wink i w głebokim poważaniu jeszcze.