-
Krolik - 09-12-2005
Cytat:Krolik - za poczucie humoru
a nie dlatego, że jestem poprostu zajebisty ??
-
buubi - 10-01-2005
Nie lubię takiego słodzenia, ale kilka osób imponuje mi swoim gustem muzycznym, kilka zaś także charyzmą, osobowością, tudzież miłą powierzchownością
Tomash, Kamael, KubusPuchatek, Franek, ToolFan, XdkyX, Miriam, Warsadal, Ryhtyk - za interesujący gust muzyczny (i nie tylko)
Scully, Hethell, Miriam, mind.in.a.box, Avea, -lilith-, metallgirl, Vanilie - za to iż są wspaniałą i charyzmatyczną, a do tego słuchającą fajnej muzy, ozdobą tego forum
-
Krzychun - 10-01-2005
A ja lubilem Necro Desecratora(tak sie pisze??)ale odszedł :?
-
Amy - 10-01-2005
a mi ostatnio przypadła do gustu -lilith-. Chyba dlatego, że mimo iż jest taka młoda umie pisać sensowne posty
-
aXe Rose - 10-01-2005
Szkoda że Necro odszedł. Zajebiście znał się na muzyce i można z nim było rzeczowo pogadać.
-
Dżemik - 10-01-2005
Przeca wogole z nim nie gadales..
-
Ghost_82 - 10-03-2005
Może i znał sie dobrze na muzyce. Ale czasami przesadzał z tymi wypowiedziami. Za często nie wchodziłem z nim w rozmowy, ale juz zdazył mnie troche wkurzyć

ale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować.

8)
-
Vomitor - 10-03-2005
Ghost_82 napisał(a):Może i znał sie dobrze na muzyce. Ale czasami przesadzał z tymi wypowiedziami. Za często nie wchodziłem z nim w rozmowy, ale juz zdazył mnie troche wkurzyć
ale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować.
8)
buhahahah toż mówię, że tobie kapela moze na pyska nasikać i nie przestaniesz jej szanować....

widzę że to zjawisko ma szerszy zasięg w twoim przypadku...

ktokolwiek może na ciebie nasmolić ale ty i tak bedziesz go szanował
-
Ghost_82 - 10-03-2005
Ty jednak masz najebane

Chłopie piszesz takie bzdury że aż sie czytać nie chce. A kto powiedział że on mnie wyzywał czy cos takiego.

hock: :? wkurzył mnie wypowiedziami o pewnych kapelach i to mi sie nie spodobało. Więc jak nie wiesz w czym rzecz to sie nie wpierdalaj. I zamknij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I prosze kogos o W*******E tego palanta.
-
Vomitor - 10-03-2005
Buhahaha może poczytałem parę tematów w których wystarczająco po tobie pojechał.. szkoda, że sam tego nie zauważasz.. rzucaj dalej takimi wyzwiskami to zobczymy kto tu prędzej poleci.
-
Ghost_82 - 10-03-2005
To była zwykła wymiana pogladów muzyki i być może sie gdzies scieliśmy i może byly mocniejsze wymiany zdań wszystkiego nie idzie pamietać. Tylko że znim szło później normalnie rozmawiać a z toba w ogóle nie idzie gadać. Wystarczy spojrzeć na twoje rozmowy.
-
Vomitor - 10-03-2005
http://rockmetal.win.pl/forum/viewtopic.php?t=3647&postdays=0&postorder=asc&start=75
http://rockmetal.win.pl/forum/viewtopic.php?t=3647&postdays=0&postorder=asc&start=90
to jest zwykła wymiana poglądów na temat muzyki?
Zamilcz.
-
Dżemik - 10-03-2005
Misie kolorowe, ZAMKNAC CZOSNEK MORDY!
Nawrzucajcie sobie na pm, a nie klocicie sie w kazdym mozliwym topicu..
-
Nevermore - 10-03-2005
aXe Rose napisał(a):Szkoda że Necro odszedł. Zajebiście znał się na muzyce i można z nim było rzeczowo pogadać.
no coz, powiedzmy ze przeniosl sie o jeden level wyzej i teraz udziela sie na innym, dojrzalszym forum, ktorego userem jestem juz dosc dlugo.Ale fakt, spoko gosc, czasem przesadzal z tepieniem pedalow, ale na muzyce sie znal i fajno sie z nim gadalo.
-
Wars - 11-02-2005
A sie wypowiem

Dużo fajnych ludziufff jest na forum, więc ograniczę się do tych baaardzo fajnych

(kolejność nie ma znaczenia): Dżemik, aXe Rose, Valhalla, buubi, Miriam, Acrid, Prisca (kochanie, moje

), Arionek, Pandora, Kamael, Tomash, Lech Nevermore (trochę walnięty, ale i tak go lubię

), Ramzes, Elvis, Pearl, Neyh, gannon, Hethell, Rhonwen, Vanilie, Nivo, Jałokim, Seelenleib, Tuomasss Słońce oczywiście, Goldie, statekx i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem